Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 163.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από john volk: “Παράθεση από MarkosVL: “Δεν έχω δει κάτι περίεργο. Με τη χρήση που του κάνω συνήθως βγάζω 4 ώρες οθόνη σε 2 μέρες. Όταν λες διακυμάνσεις τι εννοείς; Μήπως έχεις εφαρμογές ανοιχτές που σου τρώνε τη μπαταρία;” χάνει πολύ γρήγορα τα πρώτα 10% και άμα το ζωρισω και μετά τα κλείσω όλα βλέπω το ποσοστό ανεβαίνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορεί κάποιος να μ πει γιατί ανεβαίνει το ποσοστό μόνο τού;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοπο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Δεν έχω δει κάτι περίεργο. Με τη χρήση που του κάνω συνήθως βγάζω 4 ώρες οθόνη σε 2 μέρες. Όταν λες διακυμάνσεις τι εννοείς; Μήπως έχεις εφαρμογές ανοιχτές που σου τρώνε τη μπαταρία;” χάνει πολύ γρήγορα τα πρώτα 10% και άμα το ζωρισω και μετά τα κλείσω όλα βλέπω το ποσοστό ανεβαίνει... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχω μεγάλο θέμα με την μπαταρία σε nikel..απ 100 πηγαίνει 95 μέσα σε 5 λεπτά και έχω την εντύπωση ότι είχε λίγο αυξημένη θερμοκρασία.. ακόμα όταν πέφτει πολύ το ποσοστό της μπαταρίας απ υπερβολική χρήση και αλλάξω την χρήση του κινητού(κλείσω δεδομένα gps παιχνίδια) το ποσοστό ανεβαίνει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Ενημέρωση :-------- 02.jpg Μέχρι αύριο το απόγευμα θα δώσουμε αρκετές ανανεωμένες XTRVArΩma 7.5.25 ROM, καθώς έχουν προκύψει αρκετές αλλαγές και διορθώσεις.” Καλά μιλάμε πάμε με πολύ γκάζι τώρα τελευταία... Μπράβο ρε παίδες χίλια μπράβο!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Youtube
ΜήνυμαΠαράθεση από marabu: “Γνωρίζει κάποιος γιατί από τα xiaomi μου rn2 και mido που έχω η αναζήτηση βίντεο μου βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα από το pc; Φαίνεται ότι κάποια τα αποκλείει...-------- ” Πολλές φορές ο δημιουργός του εκάστοτε video δεν επιλέγει την αναπαραγωγή σε φορητές συσκευές μέσω app.. γ αυτό και στην κεντρική οθόνη είναι διαφορετικά τα προτεινόμενα video. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Aris1: “Παράθεση από anakondagr: “Όλα καλά σε nikel για μια ωρα που την εχω.Θα δούμε στην πορεία Ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου όλους όσους συνέβαλαν για την aroma rom ” Καλησπέρα, τι είδους εγκατάσταση έκανες ? προεπιλογή, τυπική, ελάχιστη ή προσαρμοσμένη ?” Εγώ προσαρμοσμένη και όλα πάνε καλά μέχρι τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Σε όσους την πέρασαν σε nikel, το GPS σας παίζει κανονικά ? Πχ από google maps, κλειδώνει ? Εδώ δεν παίρνω καν το notification icon ότι είναι ενεργοποιημένο.” Εμένα κλειδώνει κανονικά η τοποθεσία απ Google map.. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής: Οταν μια εκάστοτε εφαρμογή μου ζητάει άδεια για δικαίωμα σε κάτι δεν μπορώ να το επιτρέψω μόνο να το απορρίψω. Έτσι αναγκάζομαι να το κάνω απ τα δικαιώματα για κάθε εφαρμογή ο θελω.. ξέρουμε με πιο τρόπο λύνεται;; Στάλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από john volk: “Υ.Γ ΣΤΟ twrp μόλις ξεκινάει η εγκατάσταση της άρωμα βγάζει μία κόκκινη σειρά η οποία με το που ξεκινήσει το logo γίνεται μπλέ.. ” Αγνόησέ το. Στο τέλος της εγκατάστασης έχεις την δυνατότητα να κάνεις Save Log και να μας στείλεις το αρχείο που φτιάχνει για να το δούμε. :D” Το έκανα την δεύτερη φορά που το έτρεξα..Στην πρώτη πάντως κάποιο σφάλμα δεν είδα γ αυτό μ έκανε εντύπωση.. Υ.Γ Το save log που το βρίσκω;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησι…
-
Παιδιά συγχαρητήρια για την απίστευτη δουλειά που κάνετε. Θελω να επισημάνω κάτι και άμα μπορεί κάποιος να μου πει τ παίχτηκε.. Εκανα fr και πέρασα την άρωμα με προσαρμοσμένη εγκαταστάση, αλλά δεν μ πέρασε τπτ στην Rom απ αυτά τα οποία διάλεξα. Μόλις σεταρα την συσκευή μετά απ το FR ξανά έτρεξα την άρωμα πάλι με προσαρμοσμένη εγκαταστάση και όλα έγιναν σωστά. Υπάρχει κάποιο θέμα με την εγκατάσταση μετά απ Fr;;; Υ.Γ ΣΤΟ twrp μόλις ξεκινάει η εγκατάσταση της άρωμα βγάζει μία κόκκινη σειρά η οποία …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Οκ.. κατάλαβα... τι να πώ. άβυσσος η ψυχή της MIUI.. (Aλλα αν δουλεύανε όλα στην εντέλεια, δεν θα είχε και πολύ ενδιαφέρον, έ;) ” Ε την τελειότητα την βαριέσαι!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από john volk: “Παράθεση από varitimos84: “εχει παρατηρησει κανεις στο κινητο, ενω ειναι σβηστη η οθονη.. να αναβει συχνα απο μονη της κ να εμφανιζει την οθονη κλειδωματος? ” Και εμένα το κάνει σε nikel Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ πάλι δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο. ” Υπάρχει ρύθμιση σχετικά, αν θέλεις να ανάβει η οθόνη στις ειδοποιήσεις ή όχι, ψάχτε το μήπως το έχετε ενεργοποιημένο. biggrin.png” Ανοίγει …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από varitimos84: “εχει παρατηρησει κανεις στο κινητο, ενω ειναι σβηστη η οθονη.. να αναβει συχνα απο μονη της κ να εμφανιζει την οθονη κλειδωματος?” Και εμένα το κάνει σε nikel Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Φαίνεται να είναι bug και να επιλύεται με εγκατάσταση προγενέστερης έκδοσης.” Μάλλον έτσι φαίνεται Γιώργο...το κακο είναι ότι για εμάς σαν κοινότητα είναι πολύ μεγάλο μείον γιατί έχουμε ένα σορό οδηγούς που πρέπει να τους ανοίγουμε απ αλλού..Να ναι καλά το app τς κοινότητας.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από john volk: “Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια απορία σχετικά με το tapatalk γιατί όταν πατάς πάνω σε link π έχει αναβάσεις κάποιος (οδηγοι-topic)δεν σε μεταφέρει στο εκάστοτε θέμα;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα στην εφαρμογή; Κάπου υπάρχει η επιλογή για άνοιγμα εφαρμογών απο μια άλλη,δεν θυμάμαι πού! ;)” Thracia ευχαριστώ αλλά μάλλον είναι bug γιατί άκρη τόση ώρα δεν έχω βγάλει... Στάλθηκε από το Redmi Note…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από anakondagr: “Τελικα περναμε σε nikel η θα παθουμε καμια λαχταρα ?” Περνάς κανονικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...( Τη fix ε!!! όχι καμία προηγούμενη έκδοση) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Οπότε βάλε ένα θέμα στο οποίο εμφανίζεται και λύθηκε το πρόβλημα. Κάτσε να φέρω μπύρες.” Ναι Μάρκο δίκιο έχεις.. Φέρε πολλές γιατί έχω μια άλφα αδυναμία στ μπύρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MarkosVL: “Έλα όμως που είναι. [spoi(Hidden Content) [/spoiler] ” Άκου τώρα να δείς τ παίζει... Η συγκεκριμένη επιλογή δεν εμφανίζεται σε όλα τα θέματα που βάζεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk