Γεια σας . Μήπως μπορείτε να μου πείτε: 1) τι πρέπει να επιλέξω στο twrp-installer-3.3.1-dees αν θέλω να πάρω backup τις εφαρμογές, επαφές, φωτογραφίες και γενικά πλήρες backup το κινητό εκτός της Rom 2) Στη συνέχεια αν βάλω άλλη Rom θα μπορώ να τα κάνω restore
Καλησπέρα και πάλι. Τελικά έβαλα την xiaomi.eu_V11.0.5.0.PDICNXM στο MI A2 lite αλλά δεν δουλεύει το Bluetooth . 1) Συνδέεται και αποσυνδέεται αμέσως με το Bluetooth (που έχω για συνομιλία στο αυτί) , έχουμε λύση; 2) Επίσης λείπει η επιλογή για ενημέρωση λογισμικού..
Για να καταλάβω γιατί έχω πελαγώσει....Ελληνική Rom όπως είχα στο redmi 3s θα βρω στους συνδέσμους που μου έδωσες ή να μην ψάχνω. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Ωραία έχω κατεβάσει 1) HybridOS Global 2) xiaomi.eu_V11.0.5.0.PDICNXM.zip και το twrp-installer-daisy-3.2.3-0. Το 1 ή το 2 θα βάλω και πώς τα εγκαθιστώ όλα αυτά στο κινητό ; τα ρίχνω έτσι χύμα ;
Έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο να μου προτείνεις ; από ποια συσκευή το Miui. Με αυτό που φοράει τώρα δεν μπορώ να κάνω καθόλου παραμετροποιήσεις, πολύ φτωχό και καθόλου βολικό . Ψάχνω τρόπο να το αλλάξω.