Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 135.

• Το πηρα το μήνυμα 168 ωρες

• Καλησπερα Παιδια και καλη χρονια Θελω να ανοιξω το bootloader στο xiaomi Mi9T Ειναι κατι που πρεπει να προσεξω για να μην το brickaro?? Ευχαριστω

• Καλημερα Τελικα τα καταφερα και εχω πλεων Ελληνκα στο MI Band 3 Κατεβασα απο μια ιστοσελίδα τα αρχεία για ένα ελληνικό firmware (v 9.9.9.99) που δεν θέλει ενημέρωση ΠΟΤΕ! και μολις τα περασα εμφανιστήκαν ολα στα Ελληνικα Δεν ξερω που ηταν το λαθος και δεν μπορουσα να το περασω απο εδω Ισως επειδει κατεβασα παλαιοτερη εκδωσει Mi fit??Δεν ξερω .Παλια με το Mi 6 δεν ειχα κανενα προβλημα Με το mi9t δεν το καταφερα απο εδω οσπου βρηκα αυτην εδω την ιστοσελιδα και τα περασα Ευχομαι σε ολους καλη χρονι…

• Καλησπερα και χρονια Εχω περιπου το ιδιο προβλημα με των Shagg με την διαφορα οτι το Mi band 3 που εχω δεν ειναι καινουριο. Απο τοτε που μου το εκανε δωρω τα χριστουγεννα ο υιος μου δουλεβε αψωγα με το Xiaomi Mi6 που ειχα.....Φετος τα χριστουγεννα πηρα απο των υιο μου το xiaomi Mi9T ε απο τοτε δεν μπορω να πεαρασω τα Ελληνικα με τιποτα. Το περναω οπως παλια με το Mi6 Με notify αλλα καποια καινουρια εκδοση 8.16.12 και οτι και να περασω παραμενουν τα Αγγλικα Καποια ιδεα τι αλλο μπορω να κανω?? Ευχ…

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Εντάξει ευχαριστω Καλες διακοπες

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Δοκιμασα και αυτο αλλα δυστηχος τιποτα. Τωρα πλεων μετα απο ολα αυτα πιστευω πως ειναι το προβλημα στο Hardware Σας ευχαριστω ολους

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Μια rom που βρήκα: MIUI 9 China Developer ROM 8.5.24 For Xiaomi Mi5/Pro Released. Update Now! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Και πέρασμα με miflash. Τον οδηγό τον έβαλε ο @NasDriver επάνω. ” Ευχαριστω την κατεβαζω και βλεπουμε

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Είμαι σε διακοπές τώρα και δεν έχω πρόσβαση καλή...δες στη σελίδα xiaomifirm.com ” Ευχαριστω Καλες διακοπες

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μονο την τελευταια βρισκω Δωσε μου σε παρακαλω ενα λινκ για μια πιο παλια Και να την περασω με MIflash i TWRP ?? Ευχαριστω Την τελευταια την ειχα περασει πριν μερικες μερες οταν αρχισα να γραφω για το προβλημα μου.Την περασα με MIflash και ειχα κλειδωσει και το bootloader.Αμεσος μετα μου εγραψες {Αθήνα είμαι κι εγώ, αλλά για δοκίμασε πρώτα να ξεκλειδώσεις ξανά τον bootloader}

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ok Και τωρα που το ανοιξα τι να κανω Να Βαλο και TWRP Και να βαλω λογισμικο απο εδω ??Η εχεις καμια αλλη ιδεα?? Γαι να δουμε θα το φτιαξουμε η τελικα ειναι προβλημα hardware

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ενταξη θα το κανω μακαρι να βοηθεισει Πρεπει να περιμενω 72 ωρες οπως και με το μι6 το δικο μου οταν ξεκλείδωνα

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλημερα Καλλιθέα

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Κριμα που δεν ξερει κανενας αλλος να με βοηθήσει..Τι αλλο θα μπορουσα να κανω Πιο αλλο ιμαγε να περασω και πως ??Το κινητο συμπεριφερεται λες και τον ενοχλει κατι στην λειτουργικοτητα του και ζεσταίνεται πολυ

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Το εχω κανει αλλα δυστηχος πεφτει

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

CIT δεν ξερω τι ειναι??

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Το εχω δοκιμασει αρκετες φορες αλλα συνεχεια μου βγαζει error Ξεκλειδώνει παλι με το clean all and lock μαρκαρισεμνο ??

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλησπερα μα με αυτο το τροπο το κλειδοσα Με των ιδιο να το ξεκλειδώσω??

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Ναι Περαστικαν ολα αλλα δυστηχος το προβλημα παμενει Ουτε ήχο δεν εχει τωρα παλια τουλάχιστον των αλλον των ακουγες

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Τωρα ολοκλήρωσε και εσβησε το κινητο για να δουμε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63776/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63776/

• Πρόβλημα με Mi 5

fusik - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63775/