Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 153.
-
mi 5 ή κάποιο άλλο?
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από fasoli: “Βρήκα το mi 5s σε καλή τιμή και το παρήγγειλα! Δευτέρα παραλαμβάνω Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! ” απο που και πόσο, φίλε, αν επιτρέπεται; Το προορίζω για αντικαταστάτη του mi4c μου σιγά σιγά..
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε. Ναι, θα το κάνω κάνα 100αρικο σύνολο. Λογικά θα πέσουν τα έξοδα Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτές τις επιλογές έχω στο GB. Το 2ο διαλέγω;
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ ζυγαριά είναι η mi scale 2? Από που, αν επιτρέπεται, και με τι μεταφορικά; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από linuxilakis: “@Geo Z Отслеживание Почтовых Отправлений на Trackitonline απο ότι δείχνει εδώ προσπάθησαν να το παραδώσουν αλλά δεν βρήκαν κανένα. Όπως βλέπεις όμως είναι Κυριακή, η προσπάθεια που έκαναν που σημαίνει ότι δεν την έκαναν καθόλου. Πάει και τα παίρνει αυτός κάποια στιγμή. Σε εμένα τα πήρε Τρίτη ενώ μου έδειχναν τα ίδια, τα tracking number, μετά βέβαια απο αλλεπάληλα μειλ.Αυτά έγιναν βέβαι φέτος τον Φεβρουάριο. Οπότε προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί του να δεις αν το παρέ…
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω στείλει από τις 25/5 για επισκευή στον yeso521 (με διαβεβαίωσε ότι το aftersale service λειτουργει κανονικά) ένα mi4s. Το τελευταίο νέο που έχω είναι "Unsuccessful delivery attempt" στις 11 Ιουνίου, έκτοτε σιωπή. Btw δεν απαντάει σε μειλ. Τι μπορώ να κάνω, έχετε καμιά ιδέα; Το track. number είναι το RE597306554GR
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest.com - The Best Gear, Gadgets and Novelties - Tι ακριβώς αγοράσατε: Alfawise H96 Pro+ TV Box - Την ημερομηνία αγοράς: 06/05/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 33 μέρες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κουτί ήρθε σε καλή κατάσταση, χω…
-
καλησπέρα παιδιά! Έχει ένας φίλος το redmi 2 εδώ και καιρό και πρόσφατα πήρε μια 16άρα SD γιατί τα 8GB ήταν λίγα. Την κάρτα όμως αν και την "βλέπει", δεν δίνει επιλογή να αποθηκεύονται εκεί δεδομενα. Φαντάζομαι θέλει root. Πως θα το κάνω; Από: Κέντρο Ασφάλειας => Δικαιώματα => ΔΕΝ δίνει επιλογή για Προνόμια Root. Φορά ελληνική stable
-
Αποστολή δέματος προς κινα
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Ο yeso521 δεν έκλεισε αγαπητέ; ” Έκλεισαν οι πωλήσεις του. Το aftersale service του λειτουργεί κανονικά, όπως με διαβεβαίωσε -και διάβασα στο site του. Ελπίζω να βγάλω άκρη πάντως...
-
Λυπηρό το γεγονός αλλά ελπίζω να λήξει θετικά για όλους. Εγώ έχω ένα δέμα (tv box alfawise h96+) κολημμένο από 16/5 στο ίδιο στάτους, ότι απλά έφτασε Ελλάδα ('The item has arrived in the country of destination'). Είναι κανείς άλλος σε παρόμοια φάση; Πλέον έρχονται τσακ μπαμ από Ασία και κολλάνε Αθήνα...
-
Αποστολή δέματος προς κινα
Geo Z - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα! Έστειλα ένα mi4s στον yeso521 συστημένο με ΕΛΤΑ (κόστις 9,20ε). Εκτός από τα γνωστά σαιτ, ξέρετε από που μπορώ να παρακολουθώ την πορεία του ως την Κίνα; Ή με καλύπτουν τα track17 κλπ; Προς το παρόν πετάει...
-
Για να μην κάνω καμιά βλακεία, ας ρωτήσω: ήμουν με την Stable_V8.1.3.0 και δοκίμασα την stable 8.2.3.0 αλλά είδα καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στην πρώτη. Πως επιστρέφω σε αυτήν; Μου φτάνει το wipe cache/dalvik και φόρτωμα της ρομ ή θέλει κάτι ακόμα;