Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• RE:

Chris.mui - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από aristidis540: “Παράθεση από Chris.mui: “Παράθεση από Chris.mui: “Παράθεση από Bodai: “@ ” ” Η φωνητική πληκτρολόγηση έχει ελληνικά μετά από update Google εφαρμογών... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω πατάω για φωνητική πληκτρολόγηση και δεν ανοίγει καθόλου....θέλει κάποια ρύθμιση?” Πας στις ρυθμίσεις, προσθετες ρυθμίσεις, γλώσσα και εισαγωγή, φωνητικη πληκτρολογηση Google και διαλέγεις ελληνικά στη γλώσσα. Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…

• RE:

Chris.mui - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από Chris.mui: “Παράθεση από Bodai: “@Chris.mui και εσύ όπως και ο @crueljay έχετε το ίδιο προβλημα. Εχετε μια κατα τα άλλα φαινομενικά καλή rom. Αυτό που δεν ξέρετε είναι οτι μέχρι τώρα έχει βγει μόνο κινέζικη official που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Για του λόγου το αληθές => MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Εφόσον εχετε ελληνικά στην συσκευη σας σημαίνει ενα και μόνο πράγμα, εχετε πειραγμένη rom απο το καταστημα που αγοράσατε την συσκευή σας. Και…

• Παράθεση από Bodai: “@Chris.mui και εσύ όπως και ο @crueljay έχετε το ίδιο προβλημα. Εχετε μια κατα τα άλλα φαινομενικά καλή rom. Αυτό που δεν ξέρετε είναι οτι μέχρι τώρα έχει βγει μόνο κινέζικη official που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα. Για του λόγου το αληθές => MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Εφόσον εχετε ελληνικά στην συσκευη σας σημαίνει ενα και μόνο πράγμα, εχετε πειραγμένη rom απο το καταστημα που αγοράσατε την συσκευή σας. Και αυτές όλες αργά ή γρήγορ…

• Καλημερα σε ολους. Ειμαι και εγω ενας κατοχος πλέον Xiaomi Redmi 3. Το αγορασα απο aliexpress και σταλθηκε μεσω Αγγλιας με DHL. Ηρθε πολυ γρηγορα και ειμαι πολυ ευχαριστημένος μέχρι στιγμης και η υπαρξη της κοινοτητας ενα μεγαλο + για τα κινητα αυτα. Το δικο μου "φοραει" την MIUI GLOBAL 7.1 Stable 7.1.1.0.0 (LHPCNCK) με εκδοση Android 5.1.1 LMY47V με κανονικη υποστηριξη Ελληνικων. Κανενα προβλημα σε Gps ή καποιο άλλο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Επειδη προερχομαι απο Iphone δεν εχω μεγαλη εμπειρια απ…