Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 122.

• οκ...ευχαριστω για τις απαντήσεις, καλωδιο και φορτιστη δοκίμασα κι αλλο αλλα τα ίδια μου έκανε. Αναμενω μετα απο μια πιο μεγαλης διαρκειας φ'ορτιση γιατι να πω την αληθεια όταν πρωτοαναψε ήταν στο 50% η μπαταρια και δεν το άφησα και πολυ να φορτισει...κανα μισαωρο. Να δω τι θα απαντησουν και απο το καταστημα το πρωί,

• μα είναι στο 90%. Και μετα από μεγάλη προσπάθεια και αφαίρεση καμια δεκαρια φορές της μπαταρίας άναψε πάλι. Το επόμενο περιεργο, Ειπα να το αφησω να φορτίσει μεχρι το πρωι. Με τον φορτιστη συνδεδεμένο πήγα να σβήσω το τηλεφωνο. Σταμάτησε και η φορτιση.(εσησε το λαμπάκι) Ξανα προσπάθεια για εκκινηση πηρε πιο γρηγορα.Το αφηνω αναμενο να φορτιζει μεχρι το πρωι και βλέπουμε.

• ναι την έβγαλα, αφου είπα οτι μετα δυσκολιας κάνει εκκινηση....τωρα πανω που πήγα να του περασω ελληνικη rom κακαρωσε πάλι.

• Ειπα να το γραψω κι αυτο αλλα το ξεχασα. Λοιπόν επειδη ακόμα το παλευω...εχει καταφερει να αναψει...μου εκανε και επανεκκινηση και μπήκα και στην recovery. Παίζει να εχουν κάποια εσωτερικη πηγη ενεργειας τα τηλεφωνα και λόγο μεγαλου χρόνου εκτός λειτουργείας να είχε αποφορτιστει;

• Παρέλαβα σήμερα μια συσκευή Note 4G FDD LTE η οποία εκκινεί μετα απο πολλες αφαιρεσεις της μπαταρίας,δεν κάνει επανεκινηση και δεν μπορώ καν να μπω στην recovery.Ηδη 'εχω στείλει μυνημα στο κατάστημα αλλά το θέμα είναι ότι αν τους στείλω πίσω την συσκευη τι γίνεται; κάνει άλλες 25 μερες να πάει και άλλες 25 να γυρίσει συν τις μέρες που θα χρειαστούν για να το ελενξουν; Εχει κάποιος παρομoια εμπειρία. (καταστημα minideal)

• λοιπον....εσβησα ολο το ονομα γιατι πριν εσβηνα απο την τελεια και πισω. και ξεκίνησε να την κανει την αναβαθμιση...ΟΚ

• σωστα..αν και δοκίμασα και στην sd

• το 1s ειναι και δεν βλεπει το uπdate αρχειο οταν παει να κάνει την εγκατασταση

• κανω τα βήματα του οδηγού και μου γραφει can't fint update.zip in sdcard please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of sd card εννοειτε οτι έχω μετονομασει το αρχειο σε update το αρχείο που έχω κατεβάσει ειναι Redmi 1S Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable36-Hellas-GTV-3.20.0.zip (Root με MIUI Patch) κάποιος που το έτυχε το ίδιο και το έλυσε να δώσει τα φώτα του

• flash player

pangio2 - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Από εδω η 11.1.115.69 for Android 4.0, 4.1, 4.2, 4.3 που εχω εγώ και εδω όλες οι εκδόσεις μεχρι την διακοπή και για όλα τα λειτουργικα.

• flash player

pangio2 - - APPs BUG Corner

Μήνυμα

Γεια σας. Η ερώτηση μου είναι σχετικα με την παύση χορήγησης του flash player απο την adobe σε συσκευές android. Υπάρχει εναλλακτική λύση για αυτό; Εγώ έχω βάλει ενα flash player αλλά δεν δουλεύει καλά στο red rice.

• Εκδοση MIUI: MIUI JHBCNBA13.0 (ΣΤΑΘΕΡΉ) σας ευχαριστώ παιδιά. χωρις την βοηθεια σας δεν θα έκανα τίποτα.

• sorry για την καθυστερηση της απάντησης. Λοιπον. γραφτηκα στο κινέζικο κατεβασα το ζιπ αρχειο(HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z). Το εχω βαλει στην καρτα. Επόμενη κίνηση? αν και υποψιαζομαι οτι δεν εχει επόμενη για την δική μου συσκευη. Το λέω γιατι δεν μου δίνει την δυνατότητα ενημέρωση(update)

• καταρχήν σ ευχαριστω για την βοηθεια 3e recovery εχω και εγω. Απο mini...al το εχω πάρει. Το mobile uncle tools που το βρισκω;

• τα ιδια ''Error: Invalid OTA package, missing scatter installation aborted

• Εκδοση android 4.2.2 HM2013023 MIUI VERSION MIUI-JHBCNAL25.0 Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι...μηπως πρεπει να μετονομασω την εκδοση ROM που κατεβασα σε update για να την κανει?

• Το πάτησα και μου εβγαλε ''Error: Invalid OTA package, missing scatter installation aborted

• Ειμαι στο στο system recovery και μου εχει τις εξης επιλογες reboot apply update from adb from sd sd2 cache και wipe data και cache εχω περασμενη στην εξωτερικη sdcard την MIUI ROM στα Ελληνικά (GTV_3.1) μπορω να πατησω update from sdcard2 ?

• Γινεται αυτο που έχουν αναφερει και άλλοι...με πάει στην αρχική

• Screenshot_2014-05-13-16-22-25_zps61ea98ef.png Ευχαριστω για τις απαντήσεις Στον φάκελο αυτο δεν υπάρχει το πρόγραμμα ενημέρωσης. Οπότε πρέπει να κανω κάτι αλλο και δεν ξέρω πως...μάλλον θα μείνει έτσι.