Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 395.
-
Παράθεση από antouaa: “Ιδού και η δική μου ιστορία! Πήρα από Αλί (Xiaomi dreami strore) Το Mi5 64gb μου ήρθε μετά από ένα μήνα φυσικά με τελωνείο. Τιμή που το πήρα 226€, το δέμα επάνω έγραφε δώρο κινητό αξίας 60€, μου το χρέωσαν στο τελωνείο με τιμή από minideal (ευτυχώς για καλή μου τύχη το είχε περίπου στά ίδια λεφτά, φαινότανε στην απόδειξη τελωνείου που ήταν με printscreen). Οπότε μου βγήκε κουστούμι τελωνείο με ταχυδρομείο 55€+15€=70€... Σύνολο 300€! Μου αρέσει που περίμενα να πέσει η τιμή …
-
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
vortalhe - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλησπερα παιδες εχει ενας φιλος το κινητο και προσπαθει να αλλαξει την ρομ,αλλα στο 10 βημα οταν δεν εμφανιζεται η κιτρινη γραμμη!
-
Giannhs.P (καθε μερα και ενας ψηφος!)
-
Xiaomi power bank
ΜήνυμαΔιάβασα και σε άλλο φόρουμ και λένε περίπου τσ μισά είναι
-
Xiaomi power bank
ΜήνυμαΑπό Ότο είδα στο Forum tou Mi λένε ότι ρώτησαν την xiaomi κόσμο δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Αλλά το θέμα μου είναι αν τουλσχιστον είναι 10000 και ας μην είναι 20000
-
Xiaomi power bank
ΜήνυμαΔεν αναφέρει ότι είναι Fake λέει απλά αυτό Note : this product has two variations: one is originally Xiaomi factory made, and another is made by Xiaomi licensed factory.This listing represents Xiaomi Licensed product.It may look Some different from the original factory made, but it is 100% legal and authorized by Xiaomi
-
Xiaomi power bank
ΜήνυμαΚαι εγώ τόσο το βρήκα το γνήσιο αλλά λέω μήπως και αυτό είναι καλό
-
Xiaomi power bank
ΜήνυμαΔεν έχει φιλε μόνο Ένα με τέσσερα αστεράκια αλλά έχει πολλές αγορές
-
Xiaomi power bank
Μήνυμακαλησπερα σκεφτομαι να αγορασω ενα Power bank και λεω να ειναι xiaomi εχω βρει αυτο το οποιο λεει και ο πωλητης οτι δν ειναι το γνησιο αλλα δν ξερω αν ισχυουν τα 20000mah μηπως εχεις παρει κανεις και ξερει αν αξιζει ??? Portable MI 20800mAh Universal Xiaomi Convinent USB Power Bank Battery Charger | eBay