Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 395.
-
to get global δν μου το βγαζει εμενα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜήπως θα μπορούσε να πάει σε ένα ίντερνετ καφέ;
-
Παράθεση από vortalhe: “Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από epica1977: “καλησπερα ειμαι με official miui global 7.3.7.0 stable... ειχε οταν το πηρα πειραγμενη ρομ με ελληνικα κ εβαλα με τον οδηγω αυτη..πως γινετε να κανω ρουτ? λογικα εχω κλειδωμενο bootoader... ” Για τσέκαρε τον παρακάτω οδηγό! [DEVICE TEAM] Root Redmi Note 3 SD without flashing TWRP [No OTA Break/Issues] - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Άκυρο θέλει ξεκλείδωτο bootloader ” Μόλις το έκανα ρουτ με αυτόν τον τρόπο όλα κ…
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από epica1977: “καλησπερα ειμαι με official miui global 7.3.7.0 stable... ειχε οταν το πηρα πειραγμενη ρομ με ελληνικα κ εβαλα με τον οδηγω αυτη..πως γινετε να κανω ρουτ? λογικα εχω κλειδωμενο bootoader... ” Για τσέκαρε τον παρακάτω οδηγό! [DEVICE TEAM] Root Redmi Note 3 SD without flashing TWRP [No OTA Break/Issues] - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum Άκυρο θέλει ξεκλείδωτο bootloader ” Μόλις το έκανα ρουτ με αυτόν τον τρόπο όλα καλά πως βλέπω αν έγινε ρ…
-
7.5 ελληνική
-
αυτην την φορα εχω αυτο εδω το θεμα πριν ειχα απενεργοποιηση τον ελεγχο ψηφιακης υπογραφης και τωρα με κανει αυτο εδω
-
Ναι τόσο καιρό δούλευε κανονικά και από εχθές πάλι δεν δουλεύει και από παλιά έβγαζε τα ίδια αλλά είχε γίνει ενώ τώρα τίποτα
-
κατι εγινε και δν δουλευε παλι και εκανα ξανα τον οδηγο και δν βγαζει ολα οσα πρεπει Καταγραφή — Postimage.org
-
Μπραβο σου φιλε ! Μου λυθηκε το προβλημα!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΝαι μπορείς να κάνεις