Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 129.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27701/
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, κατάφερα χθες και πέρασα την xiaomi-miui-hellas-6.0_rolex_XTRVbeta1_Stable_V8.1.2.0.zip για το Redmi 4A, ολα καλά απλά δεν έχει google apps. Θα έπρεπε να είχε?
-
Ξεκλείδωσα και γω το Redmi 4A μετά απο 4 μέρες προσπαθειών. Κολλούσε στο 50%, το έκανα ένα factory reset και τελικά ξεκλείδωσε. Σαν κάποιο bug της xiaomi μου φαίνεται πιο πολύ. Του πέρασα twrp και την ελληνικα stable τώρα περιμένω να ανοίξει έχει κανα 10λεπτο κάνει loading...
-
Μάλλον, δεν εξηγείται αλλιώς...είδα και στο ξένο forum έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα... =============== Ιαν 12th 2017, 12:51am =============== Τελικά κατάφερα και ξεκλείδωσα. Αυτό που έκανα....factory reset με την 7.1.5 που ήμουν και φαίνεται ξεμπάγγαρε. Bug της xiaomi ου φαίνεται, παιδευόμουν εδώ και 4 μέρες. Αντε τώρα να του περάσω την ελληνική με το καλό.
-
Να ρωτήσω κάτι απο China Developer σε Redmi 4A με κλειδωμένο bootloader μπορώ να πάω σε Global Stable μέσα απο τον updater(3 τελείες, επίλεγω το update, κτλπ)?
-
Το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Μου ήρθε το κινητό την προηγούμενη βδομάδα απο vickmall με official china stable του πέρασα την official china developer αλλα το ίδιο. Απ' ότι διάβασα στο αγγλικό φόρουμ έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα. Και γω το ίδιο με κολλάει στο 50% και μου λεει οτι ο λογαριασμός στο κινητό είναι άλλος απο αυτον που έχω το permission για ξεκλείδωμα, εχει 3 μέρες το δοκιμάζω τίποτα. Αμα βρεις κάτι ενημέρωσέ με...
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΌταν ήρθε είχε την V8.0.3.0.MCCCNDI China Stable, τώρα του περνάω την 7.1.5 China Developer μπας και ξεκλειδώσει. Το πρόβλημα απ οτι κατάλαβα ειναι οτι μπερδεύτηκαν αυτοί στην Xiaomi και μου δώσαν δικαίωμα ξεκλειδώματος σε άλλο ID με άλλο αριθμό τηλεφώνου.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω και γω ενα θέμα με το ξεκλείδωμα. Καταρχάς μου στείλαν sms οτι μπορώ πλέον να ξεκλειδώσω αλλα το ID είναι του 2ου λογαριασμού μου που σημαίνει ότι κάπου μπερδεύτηκαν. Αφου συνδεθώ απο το κινητό στο mi account που μου δωσαν την επιβεβαίωση για να ξεκλειδώσω πάω να ξεκλειδώσω και στο 50% σταματάει και μου λέει: Couldn't verify device Current account is different from the account info in the device Τι μπορώ να κάνω τώρα? Το κινητο φοράει official china stable.
-
Νομιζω τα εχεις μπερδεψει λιγο. Ακολουθα αυτον τον οδηγο ωστε να περασεις το twrp στην αρχη και μετα την ελληνικη rom. Γενικός-οδηγός-εγκατάστασης-της-Ελληνικής-ρομ-XTRV-σε-όλα-τα-κινητά-Xiaomi
-
Redmi 4 VS Redmi 4 Prime/Pro
ΜήνυμαΕγώ το prime θα επερνα αυτη την στιγμη αν επερνα κινητο. Τουμπανο...
-
H rom που εχεις δεν μου φαινεται official παντως εκτος και αν κανω λαθος...
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω μια ερώτηση που ίσως κάποιοι την θεωρήσετε χαζή. Το system γιατί δεν το κάνουμε wipe αφου μετά θα κάνουμε install την rom?
-
Καλή Χρονιά υγεία σε όλους καταρχάς!! Παρέλαβα σήμερα το Redmi 4A απο vickmall, το είχα ζητήσει με original rom και όπως φαίνεται ήρθε με official stable china, επίσης ο bootloader είναι κλειδωμένος. Αν πάω στον updater της rom μου βγάζει κανονικά να αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση. Στο mi pcsuite δεν μου βγάζει ενημέρωση, ουτε καν βρίσκει το κινητό, ενώ ολα(drivers, κτλ) είναι κανονικά.
-
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά. Μου ήρθε σήμερα το Redmi 4A απο vickmall, ήρθε με την V8.0.3.0.MCCCNDI αφού το είχα ζητήσει με original rom. Ο bootloader είναι κλειδωμένος απ' οτι είδα οπότε έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και περιμένω. Αφού ξεκλειδώσω πρέπει να περάσω οπωσδήποτε twrp για να περάσω την ελληνική rom ?
-
Αγορά xiaomi redmi 4a
ΜήνυμαΤο παρήγγειλα και γω για την μητέρα μου απο vickmall με την original rom. Οταν έρθει με το καλό, λογικά θα έχει κλειδωμένο bootloader απ' ότι διάβασα. Θα μπορέσω να το ξεκλειδώσω με τον λογαριασμό μου που έχω ήδη στο Redmi 2 ή καλύτερα να κάνω κάποια προετοιμασία απο τώρα?
-
Καλησπέρα, έχω το Mi4 με την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.5.3.0. αξίζει να περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V8.0.2.0.zip και αν ναι το κάνω μέσω του twrp? Χρειάζεται κάποιο wipe πριν την κάνω install?