Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-57 από 57.

• οκ θα δοκιμασω και θα αναφερω.... θα ξεκινησω απο το λινκ που εχεις στην υπογραφη σου!

• recovery εχω 3.0.2-0 by mic. λες να χρειαζεται καποιο αλλο? αν ναι προτεινεις καποιο ? ισως καποιο link? το αρχειο της ρομ το κατεβασα 2 φορες οποτε μαλλον δεν ειναι αλλοιωμενο. ευχαριστω ετσι και αλλιως για την αμεση απαντηση ελπιζω να καταφερω να βρω ακρη.

• προσπαθω να περασω την τελευταια ελληνικη ρομ αυτη με το aroma κλασικα μεσω recovery και ενω ξεκιναει η διαδικασια αμεσως παγωνει και σταματαει. εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορει να φταιει? μηπως εχει συμβει και σε καποιον αλλο?

• Τώρα πάει. ...Πέρασα την ελληνική .Για εμένα δεν νοείται συσκευή χωρίς ρουτ και custom recovery, για nandroid backup ακόμα και αν είναι για την κουνιαδα. ...

• Ευχαριστώ φίλε με μπέρδεψε το beta και δεν ήμουν σίγουρος για αυτό είπα να ρωτήσω πριν κάμω καμιά λαλακια

• Νέα συσκευή για την κουνιαδα αυτή την φορά από το to2c 3s international version. Το ερώτημα είναι τι ρομ είναι αυτη που φοράει; bbd94efea55014e3712e7a9160842a79.jpg Θέλω να ξεκλειδώσω bootloader και να περάσω την γνωστή ελληνική απο εδώ. Και θέλω να ξέρω αν πρέπει να περάσω πρώτα κάποια oficial

• Παιδιά το 3s είναι4G+ ;

• RE:

ross - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Παράθεση από ross: “Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα το 3s 3gb 32 από geekbuying. Έκανα την αναβάθμιση σε Global 8.0 stable 8.0.3.0 και θέλω να ακολουθήσω τους οδηγούς για ξεκλείδωμα bootloader αρχικά και για πέρασμα ελληνικής ρομ. Θέλω πριν ξεκινήσω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να ακολουθήσω τους οδηγούς που υπάρχουν για το land μιας που το δικό μου είναι η έκδοση international με την band 20. Δεν θα χαθεί η band 20 αν περάσουν άλλες ρομ που είναι πιθανόν για συσκευές …

• Πέρασα με την βοήθεια των οδηγών την ελληνική ρομ dev και ήθελα να ρωτήσω τα updates τώρα θα γίνονται Ota ή θα τα κάνω χειροκινητα;

• πραγματικα φανταστικος οδηγος.απλα respect

• RE:

ross - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

[/quote]Το παλιό σου είπα βρε... Τέλος πάντων.. όλα καλά...[/quote] Ααααααα τώρα το έπιασα. ...χαχα...Μην παρεξηγείτε. ....είμαι μιας κάποιας ηλικίας. ... Χαχαχα

• RE:

ross - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από ross: “Windows 10 64bit ” Θα μπεις σε bootloader -fastboot mode κ θα συνδέσεις το κινητό.. Θα πας στην διαχείριση συσκευών των windows , δεξί κλικ σε bootloader/ενημέρωση/από υπολογιστή και θα επιλέξεις τον παλιό οδηγό... Δες εδώ.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22141/ Πιστεύω εκεί είναι το θέμα.,...” Αυτό ήταν είχες δίκιο φίλε. Μόνο που ήθελε το από κάτω από αυτά που είχε η φώτο που έβαλες. Με τον από πάνω driver δεν προχώρησε πάνω από 50 % Μ…

• 0c0bb3140cf5c3309d4bcff0b22b5931.jpg Νομίζω πέρασα developer China rom παιδιά Και επίσης νομίζω πέρασα και drivers Δηλαδή και τοMisetup 2.20.7032_2717 Και το Miphone2015731 Windows 10 64bit

• καλησπερα και απο εμενα... προσπαθω να ξεκλειδωσω bootloader αλλα φτανει 50 τοις εκατο και σταματαει λεει οτι δεν βρηκε την συσκευη ...μπορει κανεις να βοηθησει τι μπορει να φταιει?

• Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα σήμερα το 3s 3gb 32 από geekbuying. Έκανα την αναβάθμιση σε Global 8.0 stable 8.0.3.0 και θέλω να ακολουθήσω τους οδηγούς για ξεκλείδωμα bootloader αρχικά και για πέρασμα ελληνικής ρομ. Θέλω πριν ξεκινήσω να ρωτήσω αν είναι ασφαλές να ακολουθήσω τους οδηγούς που υπάρχουν για το land μιας που το δικό μου είναι η έκδοση international με την band 20. Δεν θα χαθεί η band 20 αν περάσουν άλλες ρομ που είναι πιθανόν για συσκευές χωρίς την band 20? Ευχαριστώ προκαταβολικα κα…

• Οκ ευχαριστώ τον φίλο. Νόμιζα ότι το international version με την band 20 ίσως έχει κάποια άλλη ονομασία. Οπότε αναμονή μέχρι να έρθει η συσκευη αλλά και η έγκριση για unlock bootloader

• Καλημέρα και από εμένα. Νέο μέλος παρήγγειλα ένα redmi 3s 32GB international version και επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με τις ορολογίες ήθελα να ρωτήσω αυτό είναι το land που αναφέρεται εδώ ή είναι κάποια άλλη έκδοση το land?