Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 113.

• Δοκιμασε τη γραμματοσειρά helvatica διορθωνει αρκετα το πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδια ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι bug εχω αποθηκεύσει τον αριθμό του αδερφού μου χωρις το +30 μπροστα οταν του εστειλα ενα sms μου εγραφε το ονομα του οταν μου απαντησε αυτος το νούμερο του ειχε το +30 μπροστά και δεν εμφανιζε το ονομα του αλλα ολο το νούμερο. Αυτο λυνεται με καποιο τροπο για να μην ψαχνω καθε φορα ποιος μου εστειλε? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από cal: “O superuser ειναι εγκατεστημένος αλλά χωρίς να φαίνεται το εικονίδιο του. Τα παιδιά που έχουν φτιάξει τη rom προτείνουν να μην αναβαθμίζουμε τον superuser απο το google play για να μην έχουμε προβλήματα με την λειτουργία του κινητού. Η rom είναι root απο μόνη της, στην περίπτωση που δεν είναι κατεβαζετε το root checker και πατατε verify root και κατευθείαν θα σας δείξει ότι είναι root. Προσωπική συμβουλή μου θα είναι να σβήσετε το superuser μέσα απο το g…

• Παράθεση από Peter#: “Χαιρετε miuiers!! 1. Υπάρχει περίπτωση σε μία από τις επόμενες rom να υπάρχει λειτουργία double tap για lock/unlock οθόνης και συσκευής;;; 2. Υπάρχει κάποιο feedback για την συγκεκριμένη rom σε Mi Note Lte, αν προκύπτουν θέματα εννοώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων (Xiaomi Mi Note Lte / gtv 6.7.7) ” το πρώτο ερώτημα με ενδιαφέρει και μένα. Όσες εφαρμογές δοκίμασα είχαν φουλ battery drain Παράθεση από skargas: “Εχθές το βράδυ την πέρασα κι'εγώ! Όλα καλά μέχρι τώρα! Διάβασα από κά…

• RE:

cal - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “καλημέρα πήγα να ανοίξω το app wifi key recovery ή οποία ζητάει δικαιώματα root (εικόνα 1) πήγα στο app κέντρο ασφαλείας μετά προνόμια root αλλά τίποτα.Το ίδιο και με root explorer & clean master. Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος? Και αν τι πρέπει να κάνουμε? να ξανά περάσω την rom ή να κατεβάσω το supersu?” Κατεβασε το root checker και κανε verify το root Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στο redmi 3 μου τελεια και σε μενα δεν υπάρχει το superuser αλλα ειναι root. Μπορω να πω οτι ειναι ακομα πιο σταθερη και σμουθ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lizardous: “Καλησπερα στην ομαδα. Εγω παρατηρησει εδω και δυο μερες οτι στην καταναλωση της μπαταριας τραβαει πολυ η αναμονη για δικτυο GSM.. δυο μερες τωρα δεν εχω βρεθει σε μερος που δεν εχει σημα... παντα φουλ... εχει δει κανενας κατι αλλο; Ειμαι με το τελευταιο update.. εχω δοκιμασει restart αλλα τπτ τα ιδια..” Μηπως καποια απο τις δυο καρτες δεν εχει ρυθμιατει σωστα? Τα δεδομενα σε καποια απο τις δυο πρεπει να σου τρωνε μπαταρια Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapat…

• Παιδια πριν μερικα ποστ σας ειχα αναφέρει μια εφαρμογη για εξοικονόμηση ενεργειας. Αυτη λεγεται #1profile. Σήμερα ηθελα να διαπιστώσω ποση δουλειά εκανε. Αυτο που ειδα ειναι οτι δεν λειτουργούν τα αυτοματα rules αλλα αυτο μπορειται να το λυσετε με το να φτιάξετε τα widget της εφαρμογής και να τα αλλαζετε εσεις οποτε θελετε. Αν εχετε ρουτ θα μπορετε να απενεργοποιειται και τα δεδομενα και το wifi αυτο ειναι και το κυριότερο για μενα. Σας ανεβαζω φωτο να δειτε καταναλωση να σημειωσω οτι το πρωτο β…

• Για όσους απο εσας είστε δυσαρεστημένοι όπως εγω, που αφαιρέθηκε η επιλογή των προφιλ ενεργειας στο miui 8 χθες ανακαληψα μια πολυ καλη εφαρμογη που κάνει ακριβως τα ίδια πραγματα. Αν έχετε και root θα έχετε όλες τις λειτουργίες που έιχατε και στο miui 7. Λέγεται #1 profile δεν εχει πολλά downloads αλλα μέχρι στιγμης με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Μπορείτε να φτιαξετε το καθε προφιλ που θελετε όπως για το βραδυ, το προφιλ εκτακτης αναγκης και αλλα και να του ορίσετε τι θελετε να κανει στην κ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sw4lgt: “ένα από τα σφάλματα είναι η γραμμή κατάστασης που όταν την ρυθμίζεις να είναι με τα πολλά εικονίδια μαζί όταν το τραβάς κάτω σού βγάζει πρώτα τον χώρο ειδοποίησης και πρέπει να κάνεις δεξιά για να δεις τα εικονίδια μετά η εναλλαγή σε μόνη σειρά δεν είναι βολική.. Γενικά είμαι τής άποψης ότι η miui 7 ήταν πολύ Πίο όμορφη και βολική..” Αν πας στις ρυθμίσεις της μπαρας ειδοποιησεων μπορεις να επαναφερειςς την παλια Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• στο red mi3 που έχω όταν λαμβανω μηνυμα απο viber πεταγετε το μηνυμα στην οθόνη κλειδώματος και μετα απο λιγο το κινητο ξεκλειδώνει μόνο του και με πεταει στην αρχική. Ακόμα και όταν απενεργοποίησα την επιλογή να ανοιγει η οθόνη οταν ερχονται καινουργιες ειδοποιήσεις το πρόβλημα παραμένει. Το έχει παρατηρήσει κάποιος αλλος αυτό? ΑΚΥΡΟ το βρηκα. Η επιλογη αυτη υπάρχει στις ρυθμισεις του viber ας το σβησει καποιος το μηνυμα μου

• και σε μένα απενεργοποιημένο είναι. Προφανώς στις εφαρμογές συστήματος το έχουν έτσι για να αποφεύγουν τυχόν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του κινητού στην περίπτωση που κάποιος τα απενεργοποιήσει

• μόλις το αναβάθμισα και εγώ όλα οκ χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστούμε την ομάδα για όλη την καλή δουλεια που έχει κάνει. Παιδιά απο τότε που έκανα αναβάθμιση σε miui 8 απο 4100 mah που ήταν η μπαταρια τώρα δείχνει 4000. Έχει παρατηρήσει κάνενας το ίδιο? βέβαια την μπαταρία δεν την έχω αφήσει ποτέ να πέσει κατω απο 30% και σημερα θα κάνω το πρώτο καλιμπραρισμα. Μια μικρη παρατήρηση που τώρα την είδα. Στη μια επιφανεια του κινητου έχω μόνο widgets όταν παω απο την διπλα επιφανεια σε αυτη με τα wi…

• ολα μια χαρα σε xiaomi redmi 3 αναβαθμιση απο 6.6.17. σε 6.6.23 με wipe dalvic και catch. To πρόβλημα με το κλεισιμο το εφαρμογων επιλυθηκε, η αριθμομηχανη εμφανιστικε, το dolby atmos, superuser και καποιες αλλες εφαρμογες εμφανιστηκαν ολα οκ. Απο θεμα θερμοκρασιών δεν ειχα πρόβλημα αλλα αυτη τι στιγμη που το φορτιζω εχει 34 βαθμους που το θεωρο απόλυτα φυσιολογικό. Ενα μεγαλό μπράβο και ευχαριστω σε όλη την ομάδα για τη δουλεια που εκαναν

• Εγω θα σου πρότεινα να παρεις το xiaomi redmi 3 η τη βελτιωμενη του εκδοση που βγηκε πριν λιγο καιρο. Ειναι εξαιρετικό η μπαταρια του κραταει δυο μερες η καμερα ειναι φοβερη δεν κανει κολληματα ουτε ζεσταίνεται γενικα ειμαι φουλ ικανοποιημενος και το πηρα απο ελλαδα μεσα σε 3 μερες παραδοση. Αν το παρεις απο εξωτερικο σιγουρα θα ειναι φθηνότερο.Αν ανεβει η φωτογραφία κανε ζουμ να δεις αναλυση. 80ead49bee583acfeda649a7f87da154.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• miui 8 battery usage

cal - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Μόλις εγκατεστησα και την ελληνική έκδοση και τα δύο προβλήματα που προαενεφερα παραμένουν. Οπότε αναμένουμε να στρώσει ή μπαταρία. Απόσπ έχω παρατηρήσει το ίδιο κρατάει απλά δείχνει άλλες μετρησεις. Επίσης με 35 βαθμούς έξω μην περιμένουμε και πολλά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στην πρώτη σελίδα αυτού του ποστ έχει ακριβως τα βήματα για το τι θα κάνεις και που θα βρεις τα απαραίτητα αρχεία και τους απαραίτητους οδηγούς. Εγώ μόλις την εγκατέστησαν και όλα πήγαν μία χαρά. Για ότι άλλο χρειαστείς ρώτα μας Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έρχεται το MIUI 8!

cal - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Τελικά ούτε σε μένα υπάρχει

• miui 8 battery usage

Μήνυμα

ε τότε δεν αξίζει τον κόπο. Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα περιμένω να βγει η ελληνική έκδοση και εκεί ίσως διορθωθούν. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

• miui 8 battery usage

Μήνυμα

σου είναι ευκολο να μου πεις λίγο τη διαδικασία για factory reset? θα χάσω αρχεία?