Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-113 από 113.
-
miui 8 battery usage
Μήνυμαπαιδιά χρειάζομαι λίγο απο το χρόνο σας. Το πρωι περασα το update του miui 8 επανω στην παλια έκδοση και ενημερώθηκε το κινητό στην εκδοση 6.6.17 beta. Μετα την εγκατάσταση εκανε καποια κολλήματα τα οποια με μερικα restart και clean σταματησαν. Τα μόνα προβλήματα που παραμένουν και μου σπάνε λίγο τα νευρα είναι ότι το Χ που κλείνει όλες τις ανοιχτες εφαρμογες κάνει περίπου 2 δευτερολεπτα μεχρι να ανταποκριθει και το αλλο μου θέμα που αυτο με καίει πιο πολύ είναι ότι με 80% μπαταρια μου δείχνει b…
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΠαράθεση από martzicadespell: “Καλή είναι αλλά που κρύβεται η αριθμομηχανΣτο φακελο με τις εφαρμογες της xiaomi ” Στο φακελο με τις εφαρμογες της xiaomi
-
Έρχεται το MIUI 8!
cal - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από cal: “Παράθεση από mixaliscy: “Τι recovery έχεις μέσα? ” Εξήγησε μου λιγο τι είναι το recovery γιατί είμαι άσχετος. Την έκδοση για developer είχα βάλει αν αναφέρεται στο miui Sent from my Redmi 3 using Tapatalk ” Τι είναι οι λειτουργίες Fastboot(Bootloader) και Recovery; Και οι δύο είναι λειτουργίες ανάκτησης σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με το λειτουργικό. Με αυτές τις δυο λειτουργίες μπορούμε να ξαναβάλουμε τη rom μας αν το τηλεφωνο δεν λειτουργεί σ…
-
RE:
cal - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Τι recovery έχεις μέσα?” Εξήγησε μου λιγο τι είναι το recovery γιατί είμαι άσχετος. Την έκδοση για developer είχα βάλει αν αναφέρεται στο miui Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
Έρχεται το MIUI 8!
cal - - Η εφημερίδα μας
Μήνυμαπρώτες εντυπώσεις απο ota update σε red mi3 με miui 8. μου κανει αρκετα κολληματακια όπου μετα απο clean ψιλοέστρωσε. το battery usage μου δειχνει με 94% μπαταρία και ανοιχτο το battery saver οτι εχω 13 ώρες χρήσης ακόμα. Η εκδοση που μου εγκατασταθηκε είναι η 6.6.17 beta με 5.1.1. Ερώτηση τωρα πως μπορω να βάλω την ελληνικη έκδοση?
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
Μήνυμαπρώτες εντυπώσεις απο ota update σε red mi3 με miui 8. μου κανει αρκετα κολληματακια όπου μετα απο clean ψιλοέστρωσε. το battery usage μου δειχνει με 94% μπαταρία και ανοιχτο το battery saver οτι εχω 13 ώρες χρήσης ακόμα. Η εκδοση που μου εγκατασταθηκε είναι η 6.6.17 beta σε 5.1.1. Ερώτηση τωρα πως μπορω να βάλω την ελληνικη έκδοση?
-
Μήνυμαωραίο πρωινό δωράκι update Miui 6.6.14
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
cal - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά τι προβλήματα μπορούν να προκύψουν σε περιπτώση ξεκλειδώματος; Εννοώ όσον αφορά την ασφάλεια του κινητού. Επίσης αν βάλω την ελληνική έκδοση θα πρέπει να σβήσω τα πάντα από το κινητό και να το ξαναστησω από την αρχή; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
Ερωτηση- Απορία redmi 3
ΜήνυμαΤέλεια άντε να δούμε τι καινούργιο μας φέρνει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
Ερωτηση- Απορία redmi 3
ΜήνυμαΜε mi flash την πέρασα. Δλδ αν δεν γίνονται τα update θα θέλει wipe data και τέτοια; Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
-
Ερωτηση- Απορία redmi 3
Μήνυμαεχω κανει αίτηση και περιμένω αν και βολευτηκα με την ξένη και είμαι οκ. Τις υπόλοιπες ενημερώσεις θα τις παίρνει κανονικά σαν upgrape? θα χάσω τίποτα δεδομένα.
-
Ερωτηση- Απορία redmi 3
Μήνυμαευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά κάθησα και φλασαρα την developer official εκδοση miui 7 6.5.26 beta παρόλο που δεν μπορεσα να ελεγξω αν ειναι κλειδωμενο το bootloader. Τώρα θα μπορώ να κάνω ενημερώσεις κανονικά? Προσπάθησα να βάλω και την ελληνική έκδοση αλλα δεν τα καταφερα
-
Ερωτηση- Απορία redmi 3
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την ομάδα. Ως νέος κάτοχος ενός redmi 3 θέλω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί δεν έχω προλάβει προλάβει να ενημερωθώ πλήρως για την συγκεκριμένη συσκευή αλλά και για τις διάφορες rom. Το κινητό το έχω περίπου μια εβδομάδα και είμαι πλήρως ικανοποιημένος από όλα όσα διαθέτει. Καθώς διάβαζα κάποια παλαιότερα post από άλλα παιδιά είδα να προτείνουν σε κάποια άτομα αλλαγή της rom. Επειδή δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα στη λειτουργία του κινητού ούτε bug ούτε τίποτάλλο θα ήθε…