Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tragos: “Την ξανακατεβαζω,ορίστε κ τα σκρινσοτ ” Στα κάνει αμέσως μόλις ανοίγεις την εφαρμογή αναβάθμισης ή όταν πας να κάνεις FLash ? Αν σου κάνει συνεχώς τα ίδια, μπορείς να κάνεις το Flash από το Recovery (Install Zip) ” μολις παω να κανω flash, μετα απο 5 δευτερα περιπου. recovery να μπω απο τον updater που εχει επιλογη επανεκκινηση σε λειτουργια recovery?
Παράθεση από mixaliscy: “Δεν θα κάνει το κινητό από μονο του τίποτα. Απλά απλοποιείται η διαδικασία. Θα κατεβάζεις την επόμενη Ρομ για το κινητό σου και θα την ρίχνεις στο κινητό σου. Μετά θα πηγαίνεις από τον updater (αναβάθμιση) και θα επιλέγεις πάνω δεξιά τις 3 τελείες και το "Επιλέξτε το πακέτ αναβάθμισης"” Ναι το χω αυτό! Μετά από αυτό που κατάφερα σήμερα, με την βοήθεια των παιδιών εδώ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Θενξ @MIUI_ART! Να ρωτησω κ κάτι ακόμα, Τώρα που πέρασα την δικιά μας rom 5.12.31, την 6.1.11 π.χ, την κατεβάζω κ την φλασαρω απλά από τον updater? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Παιδιά μετά το πέρασμα πλέον της ελληνικής rom, το root γίνεται με τον κλασσικό τρόπο ή κάνουμε εγκατάσταση σε κάτι άλλο το οποίο δε γνωρίζω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
Παράθεση από oddin: “Παράθεση από tragos: “Παράθεση από tragos: “Μια φορα το εκανα, δεν υπηρξε δευτερη! ” 2 φορες ηταν οι προσπαθειες να μπω recovery...Πατησα τωρα power +vol up και εκλεισε... Το ανοιξα και εβγαλε μπαρα κατω οτι κατι φορτωνει... Για να δουμε... ” Να χαίρεσαι την καινούργια σου ROM! Αν δεν σε είχα πιάσει πανικός (οπως είχε πιάσει και εμένα) θα έβλεπες οτι οι περισσότερες απορίες που είχες ήταν ακριβώς 10-15 posts πιο πάνω λημένες...απο τις δικές μου ακριβώς ίδιες απορίες που είχα…
Έγινε..!! Το τηλέφωνο περέμεινε στημένο όπως το είχα. Αλλάξανε κάποια εικονίδια κ προστέθηκαν 4-5 αν είδα καλά. Ερώτηση, θα κάνει update από τον updater ή για να περάσω την 6.1.11 πχ θα πρέπει να ξανακανω τα ίδια?? Ηλία σ ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις! Sent from my Redmi Note 3
Παράθεση από tragos: “Μια φορα το εκανα, δεν υπηρξε δευτερη! ” 2 φορες ηταν οι προσπαθειες να μπω recovery... Πατησα τωρα power +vol up και εκλεισε... Το ανοιξα και εβγαλε μπαρα κατω οτι κατι φορτωνει... Για να δουμε...
Η οθονη παραμενει μαυρη με φως απο πισω, οταν σβηνει εντελως το ακουμπαω κ παλι αναβει το φως αλλα μαυρη, εννοειται! το swipe unlock το παιρνει αλλα δεν λειτουργει..