Έχεις δίκιο. Το sms ήταν για επιβεβαίωση κωδικού που μου ήρθε μόλις το τσεκαρα. Αλλά από ότι έχω διαβάσει εδώ ο κωδικός έρχεται με sms. Κ γω αυτό περιμένω. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Φίλε μου εγώ δεν το κατέχω περισσότερο. Σίγουρα θα σου απαντήσουν τα παιδιά μόλις το διαβάσουν. Κάνε λίγο υπομονή. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από kostasgn: “Παράθεση από tragos: “Μόνο volume down στο φλασαρισμα κ σύνδεση στο USB. Volume + power είναι για άλλη δουλειά νομίζω. Τουλάχιστον έτσι φλασαρα εγω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” και πάλι πετάει την κόκκινη μπάρα...έχω πελαγώσει. δεν το βλέπει ο υπολογιστής,παρά μόνο ο ήχος ακούγεται του Usb(μπαίνει-βγαίνει)” Στην αρχή πετάει κόκκινη μπάρα, με το που βάλεις το USB πατώντας το volume down.Έτσι γίνεται. Αφήνεις το volume,ξεκινάει ή κίτρινη μπάρα κ μετά στο τέλος…
Μόνο volume down στο φλασαρισμα κ σύνδεση στο USB. Volume + power είναι για άλλη δουλειά νομίζω. Τουλάχιστον έτσι φλασαρα εγω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Αυτή αν δεν κάνω λάθος είναι κινεζική με αγγλικά μόνο χωρίς gapps..αυτή φορούσα μόλις πήρα το κινητό καινούριο.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ξεκλικαρε το preloader και το user data και ξανακαντο κ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες για το πότε θα καρφώσεις το τηλέφωνο στο usb Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Το πήρα με την κινεζική επίσημη,αλλά του φλασαρα την 5.12.10 beta, δηλαδή dev. Λογικά τώρα δεν μπαίνει πάλι dev σωστά? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ναι το κατάλαβα, απλά είναι πιο καινούρια από την 5.12.10 που φοράω εγω...αλλά κ αυτή είναι dev, άρα δε μπορώ να την βάλω με flash tool? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk