Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 289.
-
Περαστηκε σε Natrium, μεχρι στιγμής όλα οκ. Κόλλησε η οθόνη κατά την διαδικασία εγκατάστασης στο 19.99%. Το άφησα 5 λεπτακια έτσι κολλημένο, μέχρι να τελειώσει ουσιαστικά η εγκατάσταση και μετά επανεκκίνηση χειροκίνητα. Ύστερα davlik/cache χειροκινητα κ αυτό από recovery. Παντως οι 3 τελευταίες aroma δεν τελείωσαν την εγκατάσταση φαινομενικά. Πρακτικά περάστηκαν οι rom και τις 3 φορές αλλά έκανα χειροκίνητο restart σε κολλημένη οθόνη. Αυτό σαν info και μόνο και προς θεού, όχι σαν παράπονο!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mi5
tragos - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚατι σαν Image Retention ακουγεται!!!! Λες??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mi 6 vs mi5s plus
tragos - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΤο ιδιο προβλημα ειχα κ γω...Ειχα το RN3 Pro και ηθελα να παω στο Mi 5s και φοβομουν οτι θα μου φανει μικρο, υστερα απο το 5,5. Το εκανα το βημα, υπεροχη φωτογραφικη μηχανη, τερας το τηλεφωνο, ΑΛΛΑ...με χαλασε το μεγεθος παρα πολυ... Πριν συμπληρωθει βδομαδα αγορας, το εδωσα, με προικα τζαμακι κ θηκη, και πηρα το Mi 5s Plus.... Ναι...τωρα μιλαμε για συσκευη.... Η καμερα του ειναι αρκετα καλη, ειδικα με την διπλη κανεις και κατι τσαχπινιες.. Δεν χρειαζομαι κατι περισοτερο.. Ασε που οσο περνανε τα…
-
Περαστηκε σε Natrium, επιτυχημένα. Βέβαια, μόλις τελείωσε η εγκατάσταση κ έπρεπε να πατήσω το κουμπί " επόμενο", για επανεκκίνηση,φριζαρε η συσκευή και δεν άκουγε τπτ... Αναγκαστικά λοιπόν, έγινε με τον πατροπαράδοτο χειροκίνητο τρόπο..
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜπηκε κ το νεο twrp,μπηκε και η αρωματικη, τελειωνει και η επαναφορα απο το micloud...ολα good!
-
tragos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαthnx @takisfrag @geoanto555 το κανω τωρα thnx
-
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι, μπλε χρωμα, και οταν φορτωνε στην αρχη ειχε ενα εξωγηινο τυπου, take me to your dealer...
-
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδες καλησπερα, βαζω twrp σε s Plus,και βγηκε η γλωσσα στα κινεζικα... Στον οδηγο την φωτο που μου βγαζει δεν την εχει...Θυμαται κανεις τι να πατησω ωστε να παω εκει που ειναι η γλωσσα για να επιλεξω αγγλικα? =============== Ιουλ 7th 2017, 11:03pm =============== το twrp που περαστηκε ειναι το 3.0.2-χ EDIT: Παταγα σιγα σιγα οτι εβλεπα και επεσα κατα τυχη πανω στις γλωσσες...Solved..
-
Σε Mi 5s επιβεβαιωνω και εγω, ειναι κομπλε η Αρωμα, την περασα χθες στο δικο μου. Το twrp που εχεις ειναι σωστο.
-
Πάτημα εφαρμογων [SOLVED]
ΜήνυμαΔεν είναι επιλεγμένο, το έβαλα κ το έβγαλα έτσι μηπως.... Αλλά πάλι σε παρατεταμένο πάτημα δεν μπορώ να μετακινήσω ή να απεγκαταστησω εφαρμογή. =============== Ιουλ 3rd 2017, 11:55pm =============== Οκ το βρήκα...στις πρόσθετες ρυθμίσεις, έχει την 3d Αφή, που αν είναι ενεργοποιημένη, πατώντας παρατεταμένα τις εφαρμογές , σε κάποιες βγάζει καποια μενου. Άρα ή το ενεργοποιείς ή το απενεργοποιείς...
-
Πάτημα εφαρμογων [SOLVED]
ΜήνυμαΟμαδα καλησπέρα, μόλις πέρασα την αρωμα στο mi 5s που είναι βασισμένη στα Nougat. Ερώτηση, δεν μπορώ να πατήσω πλέον τις εφαρμογές για να τις μετακινήσω ή να τις απεγκαταστησω, παρά μόνο με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη που εμφανίζει τα widgets και όλες τις οθόνες μαζί. Είμαι του android αυτό ή έχω κάτι εγώ στο τηλέφωνο???--------
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπράβο σου και φυσικά καλοδούλευτο ” Να σαι καλα, βοηθησες πολυ στο θεμα των drivers!
-
Επιτελους, περασε το 3ημερο υπομονης για να τελειωσουν οι 72 ωρες που χρειαζεται πλεον για να ξεκλειδωθει ο bootloader και ξεκλειδωσε το νεο μου Mi 5s.. Ακολουθησα τον οδηγο για να περασω recovery και τωρα μολις μπηκε η αρωματικη...!! Μια μικρη παρατηρηση, οταν εχουμε δωσει την εντολη reboot bootloader και η συσκευη μας μπαινει σε FastBoot Mode, ο οδηγος λεει να πληκτρολογησουμε fastboot flash recovery twrp_mi5s_3.1.0-1_orange.img (μιλαω παντα για το Mi 5s). Το αρχειο ομως που μας λεει ο οδηγος …
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαΝαι, κατι τετοιο λενε και στο αγγλικο φορουμ..περιεργο αυτο...γιατι το κανανε..? @NasDriver ευχαριστω για την υπομονη σου!! @George Kaggelaris κι εσενα για τις απαντησεις σου