Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 289.
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ούτε αυτός ο driver είναι σωστός, πήγαινε στο device manager, δεξί κλικ στην συσκευή > κατάργηση > επιλέγεις κατάργηση και του driver Και μετά αναζήτηση για νέα συσκευή ” Ο driver αυτος ειναι ιδιος με αυτον του οδηγου που μου εδωσες. Το ξεκλειδωμα πηγε μεχρι 99%, αλλα τωρα δεσμευεται για 72 ωρες μεχρι να ξεκλειδωθει με το νεο unlock tool.Ετσι διαβασα στο miui.com.Καταλαβα λαθος?
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαΤο εκανα τελικα, χειροκινητα. Αλλαξε το πως το βλεπει το κινητο, αλλα παλι δεν ξεκλειδωνει.. Βγαζει παλι το ιδιο μυνημα =============== Ιουν 30th 2017, 8:21pm =============== Screenshot_4.png =============== Ιουν 30th 2017, 8:23pm =============== Αυτο γινεται στο 50% Η rom που εβαλα ειναι η MIUI 8 Global 7.5.25 Beta forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39424/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/39426/
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαΑν εννοεις την πρωτη λυση, το εκανα και μου ειπε οτι διαθετω ενημερωμενους drivers
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Υπάρχει και η χειροκίνητη αλλαγή ” Η οποια πως γινεται?
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαΠολυ ωραια....επαναφορα δεν την δινει διαθεσιμη Και μου λεει οτι ειναι ενημερωμενος ο driver...
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαScreenshot_3.png
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαΤο βλεπει σαν android bootloader intrface...τωρα καταλαβα τι ζηταγατε... =============== Ιουν 30th 2017, 7:58pm =============== Παράθεση από tragos: “Το βλεπει σαν android bootloader intrface...τωρα καταλαβα τι ζηταγατε... ” σαν kedacom usb device και αν το πατησεις σαν android bootloader device
-
Unlocked Bootloader
Μήνυμαto OEM Unlocking δεν το βρισκω.... την συσκευη την βλεπει σαν ενα νουμερο
-
Unlocked Bootloader
Μήνυματο usb Debugging ναι το εχω to OEM Unlocking που το βρισκω? Το find device δεν ξερω τι ηταν οταν προσπαθησα συμφωνα με τον οδηγο Σε fast boot mode στο pc μαλλον ειναι waiting for device...
-
Unlocked Bootloader
ΜήνυμαΚαλησπερα ομαδα, παρελαβα το Mi 5s και ξεκινησα διαδικασια γιαα την ελληνικη rom. Περασα στην αρχη china dev για να ξεκλειδωσω τον bootloader. Το μυνημα που περνω απο το unlock tool ειναι "couldn't verify divice" Μπορει καποιος να βοηθησει?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tragos: “και σε μενα η μπαταρια αδειαζει αδικαιολογητα γρηγορα, χωρις χρηση κι ολας.. Με aroma fixed ” Δεν έχει βγει Aroma Fixed, αλλά μόνο κανονικές XTRV new ROM. ” Ναι...ηταν "κοπιαρισμενο" το fixed απο αλλη συνομιλια... Αλλα η μπαταρια ισχυει οτι εξαφανιζεται!!
-
Μπηκε κ η βελτιωμένη έκδοση, όλα οκ. Παρατήρησα όμως τρομερή αύξηση στην κατανάλωση μπαταρίας... Το έχει τσεκαρε κανένας άλλος?
-
Περαστηκε σε kenzo χθες βράδυ. Μέχρι στιγμής, όλο το πρωί στο χέρι η συσκευή, δείχνουν όλα κομπλε. Ίσως μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας Θα δείξει στην συνέχεια. Μπράβο ομάδα ακόμα μια φορά!
-
Σε kenzo περασμενη απο χθες, δεν εχω παρατηρησει κατι στραβο. Το magisk το παρακολουθαμε, μεχρι στιγμης ολα καλα. Θενξ ομαδα!
-
Antutu score από τα xiaomi
tragos - - Ο καφενές μας
Μήνυμα209ms11.png[procontra][/procontra]
-
Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από tragos: “Καλησπερα ομάδα, σε kenzo περάστηκε με καθαρή εγκατάσταση. Έχω θέμα όμως με το συγχρονισμό. Όταν είμαι σε wifi, δε σταματά να προσπαθεί να συγχρονίσει. Κάποιος άλλος που το παρατήρησε? Δεν ξέρω αν ξαναειπωθηκε...Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα ποστ. ” Κάνε ένα καθαρισμό twrp, wipe, dalvik cache, και cache Redmi note3 pro ” τι εννοείς λέγοντας καθαρισμό twrp και wipe? Davlik cache καθαρισμό έκανα μολις πέρασα την ρομ. Εννοείς να κάνω πάλι?