Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 289.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από KwstasEpp: “οχι το 3 είναι. Και ή μπαταρία αν τ ανοίξεις από πίσω φαίνεται” Πως το άνοιξες?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από bzanios: “Δεν υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρουμε το supersu; Νομίζω πως κάτι τέτοιο διάβασα σ' ένα από τα προηγούμενα ποστ. Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό για να μην έχουμε πρόβλημα. ” Μπορεί και εγώ προσωπικά να στο είπα και το έκανα επειδή και σε εμένα έτσι είπαν. Υπάρχει ένα θέμα με το supersu παιδιά. Αρκετές φορές είπαμε/τε σε κόσμο να μην το βάζει γιατί δεν συνεργάζεται καλά με miui και είναι επικίνδυνο. Μετά το βάζουμε μόνοι μας εμείς. Τελικά τι ισχύει? Ενημερώσ…
-
RE:
tragos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από tragos: “Μιχαλη τα wipes γινονται πριν ή μετα το install?? ” Αν είναι μόνο Cache & Dalvik κάντα οποτε θέλεις. Αν είναι και το Data (=Factory Reset) πάντα πριν απο το φλασάρισμα” Ευχαριστώ @Bodai Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από HeavenScent: “Γνωρίζει κανείς γιατί ανοίγει μόνη της η κάμερα στο παρασκήνιο; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως κάτα την εισερχόμενη κλήση έχεις να αναβοσβηνει το φλας? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manwlis77: “γιατι ρε παιδιά στο redminote3 δεν είναι Ρουτ; Screenshot_2016_02_08_20_00_12_com_miui_security.png ” Κάνε install το SuperSU.zip από recovery Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από arist1976: “Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από arist1976: “Tελικά πιάνει το complain. Ξεκινήστε παιδιά... ” Ο άλλος έγινε ban όμως Με μέτρο ” Εμένα ευτυχώς μετα από 10-15 μέρες έκανα complain και το ξεκλειδώσανε.” Ωραίος!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
RE:
ΜήνυμαΤελικά δεν λειτουργεί ο σενσορας δακτυλικου αποτυπωματος. Το χει κ κανένας άλλος? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Και στο RN3 χρειάστηκε πάλι να ξαναπεραστει ο su. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Στο RN3 όλα καλά. Κ μένα κάνα τεταρτακι διήρκησε η διαδικασία από recovery. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου
-
Οτι ειπαν τα παιδια απο πανω, γι αυτο σου ειπα να διαβασεις τον οδηγο...
-
SU εχεις στην συσκευη σου?
-
Παράθεση από HeavenScent: “Καλησπέρα, την πέρασα κ εγώ στο MI 4LTE μου, αλλά root δεν κατάφερα να κάνω, υπάρχει τρόπος να κάνω root με custom recovery? Παλιά θυμάμαι είχα κατεβάσει ένα αρχείο update.zip και το περνούσα μέσω Updater Και ήταν κομπλέ. Τώρα με Marshmallow δεν έχω ιδέα. Δεν θέλω να κάνω την διαδικασία backup γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος αν θα τα καταφέρω, αν υπάρχει μια εύκολη λύση θα προτιμούσα. Ευχαριστώ, και συγγνώμη αν κούρασα. ” Διαβασε εδω κ πιστευω θα βρεις ακρη. Ετσι περ…
-
Παράθεση από tastzik: “Καλημέρα, έχω το redmi note 3 εδώ και δύο μέρες και το πρόβλημά μου είναι ότι όταν συνδέω το κινητό στο pc μέσω usb δεν το αναγνωρίζει. Έχω κατεβάσει όλους τους πιθανους drivers ( έτσι πιστεύω ) απο τα links που υπάρχουν μέσα στο site αυτό αλλά και απο άλλα sites. Εννοείται ότι έχω ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων. Όταν το συνδέω ξεκινάει ο οδηγός εύρεσης νέου υλικού και δεν βρίσκει τίποτα, με τελικό μήνυμα απο τα xp ότι παρουσιάστηκε ένα πρόβημα κατα την εγκατάσταση …