Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

flytouch1111 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

something in here, is going serious wrong! This is not the wormhole I knew! This is a silkhole

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ωπααααα!!!!! Τι γίνεται εδώ;;;;;; Πολλά σοροπια πέφτουν μεταξύ @demakhs Και @spideman3 Φταίνε οι Απόκριες ή έγινε κάτι σε ανυποπτο χρόνο ??

• Magic WormHole

Μήνυμα

τι ώρα λένε καλημέρα το Σάββατο ? Μετά τις 10:00 το πρωί ? Καλημέρα

• Εδώ δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια ώρα θα διατηρήσει η Ευρώπη θα αποφασίσει για αποχώρηση ?? Τραβάτε με και ας κλαιω είναι όλοι. Σκούζουν Σκούζουν και στο τέλος βάζουν την ουρά κάτω από τα σκελια! Με φοβερες προσπαθούν να εκβιασουν ουν ανέξοδα όπως τα μεμετια! Θα φύγω βρε θα φύγω, όχι δεν θα φύγω θα κάτσω εδώ να φύγετε εσείς

• Κανενας, καμία συμβουλή ?? Την κουρτίνα; Τον φάκελο; Ζονγκ!!;;

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

flytouch1111 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Αν είναι να βγάζει κινητά η ξιαομι και να τα στρώνει στην συνέχεια τότε να βγάζει και ποιο χαμηλή τιμή και να την στρώνει στην συνέχεια. Αφού φαίνεται ότι κάπου τα αυγά με το καλάθι δεν συμβαδιζουν!

• @pados1002 Αυτό δεν το ήξερα. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ? Όλοι όσοι κρατάνε βιβλία, μπορούν να αγοράσουν χωρίς ΦΠΑ ? Μα απ όσο ξέρω τον ΦΠΑ τον καταβαλεις είτε έκτος είτε εντός χώρας! Και πως σου το υπολογίζουν χωρίς τον ΦΠΑ ? Ρωτάω επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από αμαζον! Υποθέτω και από το γερμανικό θα ισχύει το ίδιο έτσι δεν είναι ? Ευχαριστώ

• Magic WormHole

Μήνυμα

good morning wormhole

• την gcam την έχετε βάλει χωρίς πρόβλημα ? Εγώ μετά την αναβάθμιση έχω πρόβλημα. Βγάζει μόνο με την σελφι κάμερα. Με την άλλη δύο δευτερόλεπτα μετά την λήψη κλείνει η εφαρμογή και αποθηκεύει μαύρη φωτογραφια!

• Εγώ με global rom δεν είχα κανένα θέμα. Ούτε πριν το κάνω unlock ούτε και μετά που πέρασα την xtrv!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σκλκιααααα προσέχετε τις κότες!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

εγώ επειδή ταυτιζομαι απόλυτα και με το σκίτσο και με τα σχόλια εγκρινω και επαυξάνω. Σαρεσει δεν σαρεσει συνεχίζεις και μαθαίνεις να είσαι μοναχικός αλλά όχι μόνος. Τι να κάνουμε το είπαν και το διδάξαν άλλοι πριν από εμάς. Άνθρωπο ζητώ

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

flytouch1111 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

παίρνω και εγώ σειρά να το αποκτήσω! Βάλε μας και φωτογραφίες από την συσκευή! Καλοδουλευτη η συσκευή!

• ωραια βρε παλικάρια και κόπο κάνετε και χρόνο ξοδεύετε για τους υπόλοιπους κλπ κλπ. Πείτε μου όμως κάτι για να καταλάβω επειδή είμαι και εγώ με την 9.1.3 και περιμένω και εγώ να δω αν η μαρμοτα θα δει την σκιά της. Αυτή την ρημαδα την διαδικασία που δεν την θέλω τελικά πάλι δεν θα την αποφύγω. Το factory reset λέω και ξανά όλο το σύστημα από την αρχή μαμ@ τους Κινέζους με τις πηγές τους Όμως πείτε μου κάτι πια rom να περάσω και να ξέρω ότι δουλεύει καλά αφού κάθε φορά λέτε είναι μόνο για δοκιμή …

• Magic WormHole

Μήνυμα

- ποιο emoji??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εχει νόημα να πω καλημέρα ???? Αφού όλοι ξυπνανε μεσημέρι το ΣΚ!!! Υποκριτικα σκλκιααααα......!! Νανι νανι!

• στην αναβάθμιση της τελευταίας ρομ με κρασαρει η gcam. Θέλει και αυτό ξανά την ίδια διαδικασία φλασαρισματος ??

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

flytouch1111 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Το mi 9 το πήρε κανείς από εδώ ??

• Magic WormHole

Μήνυμα

@geotzia Εμ καιρός να γίνεται Βέγκαν όπως και εγώ να μην έχετε τέτοια φαινόμενα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άιντες καλημέρα και καλό μήνα. Όλοι εσείς του ΠΣΚ ακόμα δεν ξυπνησατε ?? Και Παρασκευή και Pay Day και πρώτη του Μήνα τι άλλο θέλετε ? IT'S TIME TO DO THE FRIDAY DANS