Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εδώ δεν μπορούν να αποφασίσουν ποια ώρα θα διατηρήσει η Ευρώπη θα αποφασίσει για αποχώρηση ?? Τραβάτε με και ας κλαιω είναι όλοι. Σκούζουν Σκούζουν και στο τέλος βάζουν την ουρά κάτω από τα σκελια! Με φοβερες προσπαθούν να εκβιασουν ουν ανέξοδα όπως τα μεμετια! Θα φύγω βρε θα φύγω, όχι δεν θα φύγω θα κάτσω εδώ να φύγετε εσείς
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑν είναι να βγάζει κινητά η ξιαομι και να τα στρώνει στην συνέχεια τότε να βγάζει και ποιο χαμηλή τιμή και να την στρώνει στην συνέχεια. Αφού φαίνεται ότι κάπου τα αυγά με το καλάθι δεν συμβαδιζουν!
-
@pados1002 Αυτό δεν το ήξερα. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες ? Όλοι όσοι κρατάνε βιβλία, μπορούν να αγοράσουν χωρίς ΦΠΑ ? Μα απ όσο ξέρω τον ΦΠΑ τον καταβαλεις είτε έκτος είτε εντός χώρας! Και πως σου το υπολογίζουν χωρίς τον ΦΠΑ ? Ρωτάω επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ από αμαζον! Υποθέτω και από το γερμανικό θα ισχύει το ίδιο έτσι δεν είναι ? Ευχαριστώ
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαπαίρνω και εγώ σειρά να το αποκτήσω! Βάλε μας και φωτογραφίες από την συσκευή! Καλοδουλευτη η συσκευή!
-
ωραια βρε παλικάρια και κόπο κάνετε και χρόνο ξοδεύετε για τους υπόλοιπους κλπ κλπ. Πείτε μου όμως κάτι για να καταλάβω επειδή είμαι και εγώ με την 9.1.3 και περιμένω και εγώ να δω αν η μαρμοτα θα δει την σκιά της. Αυτή την ρημαδα την διαδικασία που δεν την θέλω τελικά πάλι δεν θα την αποφύγω. Το factory reset λέω και ξανά όλο το σύστημα από την αρχή μαμ@ τους Κινέζους με τις πηγές τους Όμως πείτε μου κάτι πια rom να περάσω και να ξέρω ότι δουλεύει καλά αφού κάθε φορά λέτε είναι μόνο για δοκιμή …
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΤο mi 9 το πήρε κανείς από εδώ ??