ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
οχι δεν το δοκιμασα @geoanto555 .εχω την ελληνικη stable και λειπει αυτο το εικονιδιο mi app store. χθες μετα απο επανεκινηση μπηκε στο google play κατεβασα το gmail αλλα δεν μπορεσα να το περασω με τιποτα!
Helloooo! σπανια παρακολουθω αυτο το νημα απο τοτε που περασα την stable 7.3.2.0 κιν. Τωρα για καποιο λογο δε μπαινει με τιποτα στο play store. ηθελα να κατεβασω το gmail,τελικα το εκανα αντιγραφη απο αρχικη σελιδα,κρατωντας το εικονιδιο πατημενο ,αλλα ειναι στα αγγλικα. καμια βοηθεια?
φιλε @Rizzrak την θηκη την πηρα απο vickmall. -Original Xiaomi Colorful Hard Case For XiaoMi Redmi Note 3/Xiaomi redmi note 3 pro λιγο ακριβουτσικη αλλα σαν νεος και καυ....νος μου γυαλισε το λογοτυπο. καλη ειναι,αν και αφηνει λιγες δαχτυλιες αλλα εχει ωραιο κρατημα. σκεφτηκα καποια στιγμη μηπως επρεπε να ειχα παρει αλλη για να προστατευει και πανω-κατω...και την επομενη μου πεφτει σε κατι πετραδακια και χτυπαει στο πλαινο . ευτχως εχω τζαμακι. καποιος υπογραφει εδω,,,αν ειναι κατι να παει στραβ…
Παράθεση από caeser: “χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα το "κρατούσα" και εγώ (σκέτο ή με μαύρη θήκη)(πάντα το προσωπικό μου το γούστο λέω). ” καλό γούστο έχεις !!! Καλημέρα!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18161/..forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18162/
@vardeos Το απλό δεν υποστηρίζει την ανοιχτή ακρόαση. Αξιολόγηση στο bangood...' It's not working with Peugote 307 lighting socket, I have to use a spliter.' Ακόμα το ψάχνω όμως για να μην το παραγγείλω τζάμπα. Αν το δικό σου ταιριάζει με αυτό απ την φωτό της περιγραφής....θα πάω σε έναν παλιατζή και θα αλλάξω τη πρίζα. Το δικό μου έχει αυτήν την υποδοχη
να ρωτησω.....εβαλα χθες την τελευταια ελληνικη stable και θελω να βαλω gapps. υπαρχουν πουθενα ολες μαζι ή ψαχνω για καθε μια ξεχωριστα ? αυτο με το fingerprint και τη φωτο, τελος ετσι ?!
@strumf13 ψήνεσαι για χιαομι club κατερινης να καλεσουμε και τους υπολοιπους τωρα καλοκαιρακι ????? βασικα μην απομακρινεσαι.....με βλεπω Δευτερα να περναω ελληνικη ποτε να εισαι κοντα!!!!
@lallasgr το εκανα. miui 7 6.5.28 beta ειναι official ? εχω εγκατεστημενο το google play !? εαν ναι,,,,να μην κανω update και παει σε miui 8 και να βαλω την ελλ stable ε?
σωστα. το redmi note 3 pro εχω. δεν το αλλαξα στο προφιλ,ξεχασα. το redmi 3 pro ειναι του πατερα μου που με ειχες βοηθησει.το διορθωνω.μπορω να βαλω και τα 2 ?