Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 107.
-
παοκια μου!!!! παρελαβα σημερα το πρωι κ εχω 2-3 προς το παρόν ερωτησουλες. το ζητησα με official china dev δεν εχει ελληνικα αλλα εχει εγκατεστημενο το google play. φοραει miui 7 6.5.28 beta.το εχω στην πριζα τωρα και δεν μπηκα ακομα wifi για αναβαθμησεις και αλλα τεστ. επισης οταν με το καλο ξεκλειδωσω θα ηθελα να μου προτείνετε μια stable αλλα να δουλευει και δαχτυλικο αποτυπωμα στην φωτογραφικη. επισης καποτε ειχα διαβασει οτι δουλευουμε αλλο app για φωτο και αλλο app για βιντεο που τραβαει …
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: vickmall Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com/ Tι ακριβώς αγοράσατε: REDMI NOTE 3 PRO 32 GB vickmall.com/xiaomi-redmi-note…-fhd-4000mah-battery.html ΤΖΑΜΑΚΙ REDMI 3 PRO vickmall.com/mofi-9h-nano-ant-…-pro-xiaomi-redmi-3s.html, ΘΗΚΗ REDMI NOTE 3 PRO vickmall.com/original-xiaomi-c…-xiaomi-redmi-note-3.html, ΤΖΑΜΑΚΙ REDMI NOTE 3 vickmall.com/nillkin-amazing-h…-xiaomi-redmi-note-3.html, ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ vickmall.com/original-xiaomi-d…hone-for-android-ios.html Την ημερομηνία α…
-
Τέλεια!!!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΓειαααα! πριν καμια εβδομαδα περιπου αγορασα ενα redmi 3 pro και δε ξερω τι μπερδεμα εγινε και το sms για ξεκλειδωμα ηρθε σωστα στο κιν του πατερα μου, του οποιου ειχα φτιαξει νεο λογαριασμο mi αλλα τελικα ξεκλειδωσε με το δικο μου λογαριασμο. (στο δικο του νουμερο ηρθε το sms) Εγω χθες παρειγγηλα το redmi note 3 pro και σκεφτηκα να κανω αιτηση....μεχρι να ερθει...να το δουλεψω και λιγο official dev και μετα θα μου ρθει το sms. σημερα δοκιμαζοντας το unlook tool με βγαζει στη σελιδα οπου πρεπει …
-
μια μικρη προσφορα και απο εμενα για το τεραστιο εργο σας ! Ευχαριστω! You just completed your payment. Your transaction ID for this payment is: 9K208558Y9182794V. We'll send a confirmation email to ilias _____ This transaction will appear on your statement as PayPal *XIAOMIMIUIH. - - Go to PayPal account overview
-
λοιπον παιδια......ΤΕΛΟΣ ! Να ευχαριστήσω θερμα @chrdes @Bodai και ιδιαιτερα @lallasgr και @NasDriver Ηταν θεμα drivers το οποιο λυθηκε με το mi pc suite. Επισης @lallasgr απο ofiicial china dev miui 8 σε ελληνικη stable ανοιξε κανονικα. ps off topic θα το γραψω οπως και να εχει !!!!!!! μπορει να την πατησα λογου αγχους και να σκαλωσα αλλα εχω εθιστεί με αυτην την κοινοτητα. διαβαζω καθημερινα,ενημερωνομαι,γελαω,συμμετοχες σε κληρωσεις.....ειναι απιστευτο. η συνδρομη με τα 5-10 ευρω....οσα μπορρ…