Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 510.

• Xiaomi Redmi Note 7

xnikos - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από Babisd: “καλησπέρα σε όλους Εχω ένα ερώτημα σχετικά με το update που πριν λίγο κατέβηκε στο κινητό μου Το αρχείο έχει όνομα: miui_LAVENDEREEAGlobal_v10.3.6.0.PFGEUXM_22704fdf84_9.0.zip χωρίς να έχω κάνει κάτι αναζητώντας το. Ούτε μου έδωσε προσβαση, ούτε ζητά update. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Επίσης δεν είδα πουθενά να μου έρθει η αναβάθμιση σε Android 10 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά ” 1.με ποια rom ακριβώς είσαι τώρα? 2.έκανες ξανά έλεγχο για νεώτερ…

• Παράθεση από andreasp: “Και δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα. Οποιος εχει mobile banking με alpha bank, ας δοκιμασει να μπει οταν ειναι συνδεμενος με wifi. Ειχε ξανασυμβει αυτο σε παλαιοτερη εκδοση miui και ειχε στρωσει στην τελευταια 10. Επειδη ετυχε να εχω καποιους ανθρωπους στην alpha bank ηταν και ειναι προβλημα με τον driver του modem Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” και ποιο είναι το πρόβλημα με το app της ALPHA BANK? απ΄την αρχή που το'χω (το RN7),μπαίνω κανονικά χωρίς κανένα πρό…

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

εγώ δεν βλέπω διαφημίσεις(adaway), την παρακάτω κράτησα: play.google.com/store/apps/det….soomapps.screenmirroring

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

όσα δοκίμασα, όλα δούλευαν... play.google.com/store/apps/col…G1pcmFjYXN0:S:ANO1ljIFw84

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

πήρα ένα καινούργιο TV box και ανακάλυψα ότι δεν δουλεύει η ασύρματη οθόνη (ρυθμίσεις/σύνδεση και κοινοποίηση/μετάδοση) δλδ το mirroring με τίποτα δεν βλέπει το box ενώ το box βλέπει το RN7 κανονικά. νόμιζα είναι θέμα του box αλλά το αρχαίο μου kenzo το βλέπει και συνδέεται κανονικά μέσα απ τις εφαρμογές που το υποστηρίζουν(πχ youtube), γίνεται φυσικά μετάδοση εικόνας, αλλά αυτό είναι άλλο (εκεί το βλέπει το box!) επίσης με εξωτερικό app από playstore δουλεύει το miracast, αλλά θα 'πρεπε να δουλ…

• αν το κατέβασες απ τον updater πάει στον internal ,όχι στην SD select storage.....

• είσαι σίγουρος ότι επιλέγεις το σωστό storage στο TWRP?

• Παράθεση από sksnpl: “Καλησπερα σε όλους.. Μετά το μήνυμα για αναβάθμιση που μου ήρθε από την αυτοματοποιημένη εφαρμογη, έκανα κανονικά την διαδικασια κατεβάσματος του αρχειου έπειτα μετα την επανεκκίνηση με βγάζει στο recovery όπου δεν μπορώ να βρω το αρχείο.. Καμία ιδέα; Κάνω κάτι λάθος; ” εκτός απ το zip θα 'πρεπε να έχεις και ένα αρχείο MD5 χωρίς αυτό δεν επαληθεύεται η rom αν το zip έχει κατέβει σωστά, μπορείς να το εγκαταστήσεις και απ το TWRP δες αν ανοίγει το zip

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

μιλάς για εφαρμογή που έχει σταματήσει προ πολλού η όποια υποστήριξη είχε... το sygic ήταν "κανονικό"? τι rom έχεις? εγώ μια χαρά το βρίσκω από ακρίβεια, το μόνο που πρόσεξα είναι ότι αργεί να επανασυνδεθεί (ακόμη και σε hot start) στο "συσκευή μόνο" για ποιον λόγο δεν χρησιμοποιείς το A-GPS?

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από baxalo: “Σημερα σε ταξιδι, ανοιχτο δρομο κτλ, εβαλα παραλληλα να τρεχει και το gps test να δω ποσους δορυφορους κλειδωνει και τι ακριβεια δειχνει.. συνηθως ειχε καμια 10αρια κλειδωμενους αλλα η ακριβεια κατω απο 3μ δεν επεσε ποτε. συνηθως ηταν 4-5μ. ακομα και τα 3μ ειναι παρα πολλα. ειδικα σε σημεια με 2-3 εξοδος ή σε τιποτα στενα δρομακια πολλες φορες μπερδευεται και πριν στριψεις νομιζει οτι εχεις περασει ηδη και παει να βγαλει εναλλακτικη διαδρομη. κι εκει χανεται η μπαλα. χαχαχ …

• μην το δίνεις σημασία, συνέχισε σε όλες τις τελευταίες XTRV το βγάζει, δεν θα έχεις πρόβλημα και με την ευκαιρία, όλα καλά φαίνονται στο RN7 και με αυτήν

• Παράθεση από amavroudis: “Το θέμα.ειναι να δρομολογούνται κλήσεις μέσω wifi με ανενεργή τη τηλεφωνία... Και δεν γίνεται αλλιώς η δοκιμή. Αν δε παίρνει έτσι, δε σου λειτουργεί... ” 6.Η απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου Vodafone 4G συνεπάγεται την αυτόματη απενεργοποίηση της Yπηρεσίας. Αντιθέτως, η απενεργοποίηση της Υπηρεσίας δεν συνεπάγεται την αυτόματη απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου Vodafone 4G. vodafone.gr/vodafone-ellados/a…is-vodafone-wifi-calli…

• η εφαρμογή ΔΕΝ δούλευε ποτέ με ανοικτό το airplane mode μόλις το ενεργοποιήσεις βγάζει ότι δεν υπάρχει δίκτυο κι ας είσαι με wifi όμως σε σημείο με σχεδόν μηδενικό σήμα που δεν φόρτωνε και data έκανα κλήση με δυνατό-πεντακάθαρο ήχο 100% σίγουρος δεν μπορώ να είμαι, αλλά έτσι νομίζω... *με redmi note 7 με XTRV 11

• εγώ χθες που δοκίμασα μίλησα κανονικά...

• Παράθεση από sacs: “Παράθεση από viper1974: “σε redmi note 5 έπειτα από αναβάθμιση σε miui 11 έχασα το vowifi (το VOLTE παίζει κανονικά)υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? είμαι σε stock android ” Ομοίως και εγώ με redmi note 5 σε miui 11, μόλις μου έστειλε η vodafone sms για την ενεργοποίηση, αλλά ούτε εικονίδιο ούτε κλήσεις δεν κάνω μέσω vowifi. ” σε vodafone υπάρχει και app το vodafone wifi calling που δουλεύει κανονικά, αλλιώς, δεν το βλέπω σύντομα... *στην vodafone ούτε πριν (με miui 10) δούλευα…

• αυτό φοβόμουν ότι θα πεις τόσο δύσκολο είναι πάντως να έχει το TWRP δικό του κλείδωμα?

• Παράθεση από geoanto555: “το twrp ετσι πρέπει να δουλεύει για προστασία. ” το twrp του Lavender έχει δυνατότητα για τέτοιο κλείδωμα? (με κωδικό)

• λοιπόν και με αυτήν όλα φαίνονται καλά στο redmi note 7 βέβαια μου έτυχε κι εμένα (στην προηγούμενη, αν και ισχύει μάλλον σε όλες τις 11), το φαινόμενο να κολλήσει το internet και να χρειαστεί on-off τα data για να ξεκολλήσει. απ' ότι κατάλαβα και από αλλού, είναι συχνό αυτό σε αρκετούς μετά την 11. επίσης αρκετές φορές όταν ανοίγω το play store μένει σε λευκή οθόνη και χρειάζεται κλείσιμο κι άνοιγμα ξανά για να φορτώσει, και αυτό αφορά όλες τις τελευταίες rom

• @ggtaxo νομίζω αξίζει δεν θα χάσεις και τίποτα...

• Παράθεση από ggtaxo: “Καλησπέρα παιδιά. Για την Global_V10.2.1.0.MHOMIXM ξέρουμε αν είναι εντάξει; Την έχει περάσει κανένας να μας πει (τυχόν θέματα/παραξενιές); Αυτή τη στιγμή είναι με την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_arΩma_8.7.3. Δεν έχει κάποιο θέμα, πλην του γνωστού προβλήματος με τον αισθητήρα εγγύτητας Sensortek. Επειδή είναι της συζύγου το RN3 αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να δουλεύει σταθερά και να μην στραγγίζει η μπαταρία. Εν τέλει, δηλαδή, αν αξίζει να μπω στη διαδικασία να …