Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 510.
-
Παράθεση από coronerpanos: “Καλημέρα άρχοντες! Χθες η κινητάρα μας μου παρουσίασε το εξής: Συνδέεται στο Wi-Fi του σπιτιού μου και κάθε τρείς και λίγο μου κάνει αποσυνδέσεις!Έκανα reset στο ρούτερ μην φταίει αυτό,τίποτα! Το πρόβλημα παρουσιάστηκε αφού έκανα αναβάθμιση στο App Vault.Μπορεί και να είναι τυχαίο αλλά το αναφέρω!Τίποτα άλλο δεν έγινε ούτε στο κινητό ούτε στο ρούτερ! Το κινητό μου φοράει την Global 8.11.22 Beta. Ευχαριστώ όποιον αφιερώσει χρόνο και μου απαντήσει! ” δεν εννοείς φαντάζο…
-
σας δουλεύει η "κλίμακα του γκρι" ?
-
Παράθεση από amavroudis: “Μπαίνει σε fastboot ή recovery; Δοκίμασε με πατημένα τα power και - ή + Αν μπαίνει fastboot δες αν είναι κλειδωμένος ο bootloader. Τι φορούσε πριν το "χάσετε"; ” όπως είπα δεν μπαίνει πουθενά official ήταν και κλειδωμένο στον υπολογιστή όμως αναγνωρίζεται σαν USB MTP NasDriver το έκανε κι αυτό χωρίς αποτέλεσμα δεν το έχω και στα χέρια μου, μέσω messenger προσπαθώ...
-
Παράθεση από amavroudis: “Εδώ και πολύ καιρό. Απλά πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο και να το ενεργοποιήσεις. Και μετά γίνεται μέσα από την Vodafone App. Wifi Calling | Vodafone CU ” μόλις τώρα μιλώντας με vodafone μου επιβεβαίωσαν ότι ουσιαστικά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, αλλά αναμένεται μέσα στον μήνα τώρα που πήγα να το τσεκάρω, δεν βρίσκω την ρύθμιση για volte στην miui 11, ενώ στην 10 θυμάμαι ήταν στις ρυθμίσεις κάρτας SIM πάνω απ το κλήσεις μέσω wifi που πήγε?
-
Παράθεση από Tasos Halvatzis: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64716/σε mi max 3 πρώτη φορά που έβαλα τις εντολές στο dialer και ενεργοποιηθηκε το volte. Δεν ξέρω όμως αν δουλεύει. Λογικά πρέπει να δω διαφορά στην ποιότητα της κλήσης. Vodafone έχω. ” κι από πότε υποστηρίζει volte η vodafone???
-
Παράθεση από thanfun: “Μετά την αναβάθμιση σε MIUII 11 στο redmi note 5 δεν λειτουργεί το vowifi ενώ υπάρχει η επιλογή όπως πρίν και από την cosmote είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία όταν κάνω τσεκ με λειτουργία πτήσης και wifi on τζιφος ” με λειτουργία πτήσης on ούτε σε εμένα δουλεύει (με το vodafone app) αλλιώς δουλεύει κανονικά (redmi note 7 - miui 11) οπότε δοκίμασε με λειτουργία πτήσης off
-
Παράθεση από ipankas: “Τα έχω ενεργοποιήσει αλλά το vowifi δεν δουλεύει Μήπως έχεις κάτι έχτρα ” φαντάζομαι για cosmote μιλάς
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από gthom: “Ναι φλασαρα fastboot rom με τις οδηγίες που έχει εδώ μεσα Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” υπάρχει περίπτωση να φλάσαρες την global κι όχι την EU?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από gthom: “Όταν άρχισα να περνάω άλλες rom μετά άρχισαν τα προβλήματα. Ξαναγύρισα στην ΕΕΑ αλλά πάλι τα ίδια. ” πως γύρισες? φλάσαρες fastboot rom? Παράθεση από stauros2653: “Αυτό με το τηλ.στην τσεπη και σε πάρουν τηλ.και η οθόνη φωτίζει μετά από 5δευτερολεπτα το είχα κ στο 5προ και στο 7 τώρα.διορθωνεται κάπως η είναι πρόβλημα που κυνηγάει μόνο εμένα; ” έχεις τσεκάρει το λειτουργία τσέπης στο lock screen?
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από gthom: “Καλημέρα παιδιά Μια βοήθεια παρακαλώ Πώς μπορώ να κάνω το gps να κλειδώνει δορυφόρους?? Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Από wipe μέχρι φλασαρισμα το persist.img από την fastboot. Έβαλα την τοποθεσία κ σε συσκευή μόνο κ σε εξοικονόμηση κ παντού..... Επαναφορά έκανα τα πάντα έκανα. Βάζω πάνω στο τραπέζι σε εξωτερικό χωρο το redmi note 7, το mi9 , το mi5s plus και σε 3 με 5 δευτερόλεπτα κλειδώνουν τα άλλα δύο κ το rn7 ούτε μετά από 30 λεπτά. Μετά από επανεκκίνηση βρίσκει κλειδώνει αλλά…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από lsdpower78: “Κι όμως ναι, τι να πω... Μιλάμε για απίστευτο κόλλημα.. Δεν έκλεινε καν. Κ όχι μία φορά μόνο... ” το πρόβλημα κατά 99% στο προκαλούσαν κάποιες τελείως λάθος ρυθμίσεις στην Gcam, μου είχε συμβεί κάτι ανάλογο στο RMN3pro βάλε την παρακάτω, δουλεύει άψογα: mega.nz/#!bSoTzAgA!HTEAitMDIUk…Vy9UcKf43mzTct-lf0gMsvG_0 και όπως είπαν και τα παιδιά, μην περιμένεις να δεις διαφορά με την stock με τόσο φως... μπορεί φυσικά να είχε κολλήσει και κάποια άσχετη εφαρμογή
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από xnikos: “έχω κάνει 100... ” Και μετά το πέρασμα του persist ? ” εννοείται Παράθεση από geoanto555: “Απ΄οτι θυμαμαι το note 7 δνε εχει ρυθμιση ευαισθησίας στον proximity. Για τσεκάρετε λίγο, μπαίνουμε στο cit, παταμε τρεις τελείες πανω δεξιά και πάμε proximity και ρυθμίζουμε. ” Ναι, δεν έχει κάτι ιδιαίτερο,προσέξτε, όταν υπάρχει το πρόβλημα ούτε το CIT βλέπει proximity, ούτε άλλο πρόγραμμα Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από xnikos: “λοιπόν μετά από πολύ ψάξι…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κάνε και ένα callibration από το CIT ” έχω κάνει 100...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν έχει σχέση με το twrp ... Θα την βρούμε την άκρη. Δοκιμασε το persist πάντως κακό δεν θα κάνεις. ” το φλάσαρα τελικά μέσω TWRP (χωρίς σφάλματα), φαντάζομαι είναι το ίδιο(?) δεν άλλαξε κάτι πάντως στο θέμα του proximity
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “@xnikos τελικά τι έκανες; ” έλειπα...λέω να περάσω τώρα το persist, αν και σε μένα τουλάχιστον το πρόβλημα με τον proximity λύθηκε αν βάλω στο αυτόματο την φωτεινότητα πριν κάνω reboot ή flash κτλ (άλλωστε μόνο μετά από reboot χαλούσε) αυτό που παραμένει είναι το χάσιμο του root που συμβαίνει όλο και πιο συχνά δυστυχώς επέστρεψα στο δικό σου TWRP, δεν λύνονταν κάτι με το άλλο
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από SoNik+: “Παράθεση από xnikos: “en.miui.com/a-234.htmlτι έγινε με τα link, εσάς τα ανοίγει? ” Καλησπερα!Εδω θα μπαινεις πλεον c.mi.com/global/miuidownload/index οχι στο en.miui και εδω για fastboot c.mi.com/oc/miuidownload/detail?guide=2 ” μα ούτε από εκεί ανοίγουν... Παράθεση από geoanto555: “Η άλλαξε το https σε http και μπες έτσι. ” αυτό δούλεψε
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ναι. Μια χαρά. Δώσε το εν ανάγκη με το χέρι. ” είσαι σίγουρος? δεν εννοώ το λινκ που δίνω, παρακάτω... μπορείς να κατεβάσεις? με πάει συνέχεια: miui.com/