Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 510.

• όλα φαίνονται καλά στο kenzo καθώς και η αυτονομία. επιπλέον μάλλον διορθώθηκε και η προγραμματισμένη ενεργοποίηση(+ξυπνητήρι) δεν δουλεύει η επιλογή region (από ρυθμίσεις) ευχαριστούμε

• Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Τι έγινε ρε παιδιά το παράτησε το kenzo στις αναβαθμίσεις; Έχω μείνει στην 8.11.22 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” η τελευταία μέχρι στιγμής είναι η XTRV_8.12.27 (port από kate)

• @gkalen μα για το kenzo μιλάμε... το οποίο ανοίγει κανονικότατα από κλειστό με το ξυπνητήρι μόλις το δοκίμασα πάλι, βάζοντας το να χτυπήσει ένα τέταρτο μπροστά και κλείνοντας το και χτύπησε κανονικά αφού άνοιξε μόνο του (όπως ξαναέγραψα έκανα πολλές τέτοιες δοκιμές και πάντα ανοίγει μες στην μέρα!) είχα σκεφτεί μήπως έχει πρόβλημα με τις "μικρές ώρες", αλλά μου άνοιξε σε δοκιμές στην 01:00 & 02:00 ΠΟΤΕ όμως μεταξύ 6 και 9 το πρωί και πίστεψέ με ξέρω πως ακούγετε προφανώς έχει να κάνει με την διε…

• Παράθεση από x3000x: “Καλή Χρονιά! Χρόνια πολλά με υγεία και χαρές σε όλους! Να ρωτήσω κάτι. Έχω το Kenzo και φοράει την 8.7.3 xtrv. Μπορώ να περάσω 8.12.20 χωρίς factory reset;έ ” μπορείς, το έχω κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα. αν χρειαστεί διαγράφεις επιλεκτικά τα data όπου υπάρξει πρόβλημα. *σχετικά με το ξυπνητήρι: λειτουργεί πάντα κανονικά όταν το τηλ είναι ανοικτό. αν είναι κλειστό τότε δεν το ενεργοποιεί αυτόματα, ούτε και δουλεύει η προγραμματισμένη ενεργοποίηση, για αυτό πιστεύω ότι δεν εί…

• καλή χρονιά σε όλους, μπορεί κάποιος με την τελευταία rom (kenzo) να επιβεβαιώσει ότι λύθηκαν τα προβλήματα με την αυτόματη ενεργοποίηση και το ξυπνητήρι της 8.12.13; η τελευταία διορθωμένη rom έχει άλλα θέματα ή είναι στο πολύ καλό επίπεδο της .13;

• Παράθεση από taxitzis: “Καλησπέρα Παιδιά. μπαταρία ξέρετε από που μπορεί να βρει κανείς κάποια καλή ή κάποια που να αξίζει; Ευχαριστώ! ” ψάξε εδώ στο φόρουμ για "nohon"

• Παράθεση από Stavrostsik: “Γεια σας παιδιά και καλές γιορτές! Μόλις περάσα την xtrv 8.12.13 και πάει σφαιρα αλλά το θέμα είναι ότι δε δουλεύει η αυξομείωση της φωτεινότητας. Τι μπορεί να φταιει; ” εμένα μια χαρά φαίνεται να δουλεύει huh.png, έκανες κανένα reboot?

• Παράθεση από nikosp: “καλήμερα σε ολους ! Ενα bug πού έχω παρατηρήσει στο kenzo με port pom είναι ότι το ξυπνητήρι δεν λειτουργεί κανονικά. Δηλαδή τη μία μέρα μπορεί να χτυπήσει ενώ την επομένη οχι. Σας παρακαλώ φτιάξτε το γιατί αργώ στη δουλειά ! ” λοιπόν, έχω εντοπίσει το πρόβλημα απ' την πρώτη μέρα και έκανα ένα σωρό δοκιμές για να προσδιορίσω ακριβώς τι συμβαίνει χωρίς επιτυχία δεν πρόκειται μόνο για το ξυπνητήρι αλλά και για την προγραμματισμένη ενεργοποίηση(από κλειστό). Τρία χρόνια τώρα τ…

• Παράθεση από tsigpan: “Με εσωσες απο μπρικαρισμα Αδερφε. Να εισαι καλα. Η διαδικασια που ακολουθησα ηταν wipe τα απλα+ factory reset, εγκατασταση της ρομ+su και boot to system. Αυτη την στιγμη εχω περασμενη την XTRV_8.12.13. Ειναι η τελευταια για το kenzo; ολα δουλευουν μια χαρα δεν καιγομαι ντε και καλα να κανω factory reset. Αρα μενω ως εχω; Σ ευχαριστω και παλι, χρονια σου πολλα με υγεια. ” όπως σου είχα γράψει και πιο πάνω δεν χρειάζονταν καν fr αφού η rom για το kate είναι global η rom είνα…

• Παράθεση από tsigpan: “Παράθεση από spideman3: “Χρόνια πολλά με υγεία - ευτυχία. Η ανάπτυξη - υποστήριξη rom έχει σταματήσει από την xiaomi προς την συσκευή. Θα δώσει μία stable μετά τις γιορτές και τέλος. Το ευχάριστο είναι ότι το ελληνικό φόρουμ έκανε porting την rom από το αδελφάκι το SE και συνεχίζεται έτσι η υποστήριξη. Και πάμε στο κυρίως μενού πως θα την περάσεις. 1. Κατέβασε την rom Index of /current/8.12.20 είναι η πρώτη. 2. Κάνε factory reset. Θα διαγραφούν όλες οι εφαρμογές - τηλέφωνα…

• Παράθεση από vaggelis07: “καλησπερα, εχω το redmi note 3 το οποιο οταν τοποθετω την sim παρολο που την αναγνωριζει και ζηταει pin, δεν εχει σημα και ειναι off , no service .εχω δοκιμασει και αλλη sim αλλα δεν γινεται κατι. Το wifi λςιτουργει κανονικα και κανει κ ενημερωσεις. το εχω κανει και reset και wipe data αλλα τπτ. θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν βγαζω ακρη, ευχαριστω ” στο "ονόματα σημείων πρόσβασης" υπάρχει κάποιο προφίλ?

• Παράθεση από amavroudis: “Εδώ είσαι λάθος. Εδώ πρέπει να απευθυνθείς RedMi Note 3 (Hennessy) ” γιατί Hennessy? εξαπύρηνος λέει...

• Παράθεση από tsigpan: “Καλημερα. Το kenzo μου εδω και ενα χρονο το εχω μετα λυπης δώσει στην σύζυγο. Δεν παρακολουθω πολυ τακτικα το topic για το κινητο μας. Τωρα εχει πανω του την xiaomi miui hellas 6.0 kenzo v8.10.18. Πως θα βαλω την xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V10_XTRV_8.12.13 που αν δεν κανω λαθος ειναι η τελευταια. Μπαινει χωρις fr απο twrp; Επισης αυτη που εχει πανω τωρα ειναι developer γιατι βλεπω γραφει beta( miui 10 by xiaomi miui.gr 8.10.18 beta). ” ο @amavroudis κάνει λάθος σε αυτό, …

• Αναζήτηση android tv box

xnikos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από sotirisgk: “Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά Αγόρασα εχτές το mi tv box 3 67.5€ από sktutz Μαγαζο. Μου το πούλησε σαν international αλλά έχω τις αμφιβολίες μου. 1. Το κουτί είναι καφέ ανακυκωσημο 2. Έχει ανταπτορα για Αγγλικη μπριζα 3. Δεν έχει καθόλου Ελληνικά ούτε στο manual ούτε και μέσα όταν γράφω στο google. Στο μενού έχει Ελληνικά και τα επέλεξα. Αξίζει τον κόπο να πάω να κάνω "φασαρία" αν τοίχων δεν είναι international? Και πιες οι διαφορές με το china? έχει YouTube στα Ελληνικ…

• Παράθεση από varitimos84: “επειδη βλεπω στο magisk δεν υπαρχει πλεον εφαμοργη για διαφημισεις... κ επειδη το adaway της arwma δεν εγκαταθηκε ασχετα που το επελεξα.. υπαρχει κτ αλλο για μπλοκαρισμα διαφημισεων? ” και γιατί δεν κατεβάζεις να βάλεις μόνος σου το adaway? AdAway | F-Droid - Free and Open Source Android App Repository

• μπράβο παιδιά, άψογο το port και η αυτονομία φαίνεται super! κάτι ήξερα που είχα μείνει στην τελευταία global

• Παράθεση από akkis: “Ευχαριστώ! Ναι πήρα full backup ΠΡΙΝ κάνω την πατάτα. Άρα με full format και restore από το TWRP θα είμαι κομπλέ θεωρείτε; ” αν είχες πάρει τα πάντα (και internal storage), δεν βλέπω γιατί όχι...

• Παράθεση από akkis: “Καλημέρα καλημέρα! Κι εγώ πιστεύω πως θα το αλλάξω μόνο εάν τα φτήσει τελείως, αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά με εξαίρεση το βίσμα jack που δεν τολμώ να βάλω μέσα καρφί και μου μείνει για πάντα ο ήχος να περνά μόνο από εκεί. Α, και αυτό το άτιμο το θέμα με το bluetooth όταν έχεις και WiFi συνδεδεμένο που σου παραμορφώνει τον ήχο. Αλλά σκυλί! Η σημερινή ερώτησή μου είναι η εξής: Ήμουν με Global Stable MIUI 9.6(.2 αν δεν κάνω λάθος, την τελευταία πάντως μέχρι πριν καμιά 20α…

• Παράθεση από gsisman41: “Αν συνδεσω με καλωδιο το κινητο με το pc θα μπορεσω να μεταφερω την ρομ γιατι με το format data θα χαθει το αρχειο.zip ,ετσι δεν ειναι; ” κατέβασε την rom στον υπολογιστή, κάνε format data, μετά reboot σε recovery, μετά πέρνα την rom στο τηλ και μετά install

• Αναζήτηση android tv box

xnikos - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

με βάση τα παραπάνω, αυτό πως σας φαίνεται? X96 MAX TV Box (Amlogic S905X2)(34-47€)