Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 510.
-
Παράθεση από fusik: “Εχω θεσει αλλη μια φορα το ερωτημα μου Με της εβδομαδιαιες έκδοσης δεν μπορω να ενεργοποιησω της φωνές ΤΤS.Στην σταμπλε εκδοση δουλεβουν μια χαρα Εχδει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα?? ” δεν είναι θέμα developer, έχω την XTRV 8.10.18 και δουλεύουν κανονικά, μάλλον θέμα china sourse είναι, στις τελευταίες
-
Παράθεση από CrisBalGreece: “Σε rn3pro παίζει μια χαρά καθώς και όλα τα άλλα...8.11.8 πάντα.... ” από μπαταρία πως σου φαίνεται?
-
Παράθεση από alvin1983: “@xnikos αν στη μπροστά κάμερα βάλεις hdr και τραβάς φώτο θα σου βγάλει πράσινο Γιατί δεν υποστηρίζει hdr. Μόνο η πίσω τραβάει με hdr. Έτσι το δούλευα εγώ. ” φυσικά, μόνο που δεν βρήκα πουθενά ξεχωριστή ρύθμιση για την μπροστά κάμερα ενώ στο MGC_3.2.045_FINAL_3.0 υπάρχει. στο MGC_3.2.045_FINAL_3.4 τι ρυθμίσεις έχεις? ό,τι και να δοκίμασα δεν ανοίγει την κάμερα...
-
Παράθεση από alvin1983: “Ναι αμέ Όχι όμως πολλές, παρά μόνο αυτές που είναι για android 6. 2-3 είναι. GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk ” για κάποιο λόγο το MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk δεν μου δούλεψε ποτέ... αντίθετα μου δουλεύει μια χαρά το MGC_3.2.045_FINAL_3.0.apk το GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk δουλεύει αλλά βγάζει καταπράσινες selfies
-
Παράθεση από mixaliscy: “Ούτε ο σκύλος μου τις τρώει Πάμε τώρα στις έρευνες Αν εξαιρέσουμε κάποια άρθρα που αν θέλεις σου γράφω και εγώ ένα τώρα και μπορεί να γίνει "έρευνα" από κάποιον άλλο, κάπου αλλού, οι μελέτες όλες, ακόμα και τα manuals των εταιριών σου γράφουν ότι το κινητό αυτό με τη Χ μπαταρία έχει τόσες φορτίσεις να κάνει (αναλόγως κινητού και μπαταρίες φυσικά). Άμα εσύ το φορτίζεις κάθε μέρα από 30-75 = 45 δηλαδή. Σημαίνει πως στις 2 μέρες θα το φορτίσεις 90 και την τρίτη μέρα μόλις π…
-
Παράθεση από thanasisk: “Η επιλογή για εγκατάσταση μέσω usb είναι γκρι και δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. ” για να μπορεί να ενεργοποιηθεί πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις τον εντοπισμό σφαλμάτων USB
-
Παράθεση από Opanos: “Σοου φαρ σοου γκοοντ και εδώ. Να ρωτήσω όμως κάτι.. Το οτι δεν μένει η κουρτίνα κάτω ώστε αν θέλω να επιλέξω πάνω από μια λειτουργία και πρέπει να την κατεβάζω μονίμως εγώ, είναι θέμα rom, theme, all the above ή κάτι άλλο. ” ρυθμίσεις/ειδοποιήσεις & γραμμή κατ. και ξετικάρεις το "κλείσιμο μετά την αφή" Παράθεση από gritz: “σε mido v9 8.3.22 για να μην κάνω καθαρή εγκατάσταση και να έχω εφαρμογές απείραχτες και ιστορικό κλήσεων και μυνήματα κλπ φλασάρω xtrv ή γίνεται με το a…
-
@miltosdelis , γιατί έχεις τικάρει το "ενεργ. λεπτομερούς καταγραφής" στις πρόσθετες ρυθμίσεις
-
Παράθεση από papacharlie: “Το έκανα, δεν έχω δει καμία αισθητή βελτίωση στην απόδοση.Θα βοηθούσε να άλλαζα μπαταρία λέτε, ή οι ρομ έχουν γίνει τόσο απαιτητικές που ξελιγώνουν τη μπαταρία; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το καλιμπράρισμα της μπαταρίας δεν βελτιώνει την απόδοσή της, διορθώνει λάθη στην ένδειξη (ποσοστό),που οφείλονται στο αρχείο στατιστικών και μπορεί να προκαλέσουν πχ κλείσιμο από το 20% και άλλα. πόσο χρόνο οθόνης βγάζεις? (ρυθμίσεις/μπαταρία/...)
-
τότε μπορεί να είναι θέμα κρυπτογράφησης του data partition... αν είσαι σε developer και θέλεις να γυρίσεις σε stable, θέλει factory reset από TWRP edit: ναι δοκίμασε μια εκκαθάριση δεδομένων και reboot
-
Παράθεση από gthom: “Τα ονόματα των αρχείων είναι όπως ήταν, δεν άλλαξε τίποτε.Το συνδέω κ στο δικό μου windows 7 και στις κόρης μου windows 10. Το στικάκι OTG το βλέπει κανονικά. Ότι έχει μέσα το στικάκι το διαβάζει. ” εκκαθάριση δεδομένων στο "χώρος αποθήκευσης μέσων" ?
-
Παράθεση από gthom: “Παράθεση από xnikos: “δηλαδή στο τηλέφωνο, με την "διαχείρηση αρχείων" βλέπεις και τα παλιά αρχεία να υποθέσω?και αν ναι, είναι στον ίδιο φάκελλο πχ παλιά και καινούργια,και σε σύνδεση usb με το PC βλέπεις μόνο τα καινούργια??? ” Ακριβώς έτσι . Δεν είναι κουφό?? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οι ονομασίες των αρχείων είναι normal όπως πριν? σε τι λειτουργικό συνδέεις το τηλέφωνο με το usb? στικάκι OTG τα βλέπει όλα?
-
Παράθεση από gthom: “Καλησπέρα παιδιά. Οπως είχα πει και προχθές και με την προηγούμενη rom 8.10.25 αλλά και με αυτήν γίνεται ένα πολύ παράξενο πράγμα. Συνδέω το κινητό στο pc και βλέπει μόνο τα αρχεία που περάστηκαν μετά την εγκατάσταση των παραπάνω rom. Δηλαδή αν προϋπήρχαν πχ μέσα στο κινητό 500 τραγούδια η 500 φωτογραφίες πριν περάσω την rom και άλλα 10 τραγούδια και 10 φωτογραφίες που πέρασα μετά την εγκατάσταση της rom όταν συνδέσω το κινητό με το pc θα δείξει ότι έχω μέσα ΜΟΝΟ 10 τραγούδι…
-
Παράθεση από gthom: “Να ρωτήσω κάτι ακόμη..Το έκανα τελικά κ το βλέπει το pc Αλλά το ΠΑΡΑΞΕΝΟ είναι ότι δεν βλέπει ΟΛΑ τα αρχεία που έχω μέσα. πχ έχω 180 φωτογραφίες και βλέπει μόνο 17 . ” είσαι σίγουρος ότι επιλέγεις το σωστό storage? το να βλέπεις όλες τις φωτογραφίες μαζί από την "συλλογή" δεν σημαίνει ότι είναι στον ίδιο φάκελλο...
-
Παράθεση από papacharlie: “Παιδιά τη βοήθεια σας παρακαλώ: Έχω ένα REDMI Note 3 Pro (Kenzo) με εργοστασιακή Global Dev MIUI 10, το οποίο τώρα τελευταία, όταν πέσει κάπως η μπαταρία ενδέχεται ξαφνικά να σβήσει σαν να έχει εξαντληθεί εντελώς η μπαταρία πχ από το 20% και δεν ανάβει με τίποτα. Με το που το συνδέσω στο φορτιστή, χωρίς να το ανάψω, με το πού συνδέσω το καλώδιο εμφανίζει εντελώς άλλο ποσοστό πχ 50%, φορτίζει κανονικά και μετά ανοίγει κανονικά. Τί πιστεύετε φταίει και τι θα πρέπει να κά…
-
κι εμένα μετά το update δεν δούλευε ούτε GPS ούτε κανένας αισθητήρας!!! με ένα reboot επανήλθαν όλα
-
όλα καλά φαίνονται σε kenzo με την XTRV, και οι επανεκκινήσεις normal. σε αυτήν και στην προγούμενη 8.9.20 τα ποσοστά android ανέβηκαν πάλι ψηλά 40+%, αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο επηρεάζει αυτό την αυτονομία. και κάτι που είχα ξαναρωτήσει: ο dialer γιατί δεν υποστηρίζει ελληνικά όπως παλιότερα; δλδ αντί να ψάχνει σε ABC να ψάχνει σε ΑΒΓ (ή και τα δύο)
-
Παράθεση από paf21: “Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από paf21: “Επανέρχομαι στο sagit. Όταν άνοιξε το τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση πήγαινε "σφαίρα". Νόμισα ότι ήταν άλλο τηλέφωνο. Τελικά είχα ξεχάσει να φλασάρω το magisk. Μετά το φλασάρισμα του magisk το τηλέφωνο επανήλθε στα προηγούμενα στάνταρ. Δεδομένου ότι το magisk το χρησιμοποιώ μόνο για το adaway και καμιά φορά για να τραβήξω κάποιο app προκειμένου να το εγκαταστήσω στο nox emulator στον υπολογιστή που δεν έχω βάλει google account, μήπως…