Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 510.
-
Παράθεση από paf21: “Επανέρχομαι στο sagit. Όταν άνοιξε το τηλέφωνο μετά την εγκατάσταση πήγαινε "σφαίρα". Νόμισα ότι ήταν άλλο τηλέφωνο. Τελικά είχα ξεχάσει να φλασάρω το magisk. Μετά το φλασάρισμα του magisk το τηλέφωνο επανήλθε στα προηγούμενα στάνταρ. Δεδομένου ότι το magisk το χρησιμοποιώ μόνο για το adaway και καμιά φορά για να τραβήξω κάποιο app προκειμένου να το εγκαταστήσω στο nox emulator στον υπολογιστή που δεν έχω βάλει google account, μήπως είναι προτιμότερο να μην το εγκαταστήσω κα…
-
μια στιγμή, την πιστοποίηση του Play Store που την βλέπουμε? στις ρυθμίσεις του κάτω-κάτω λέει πιστοποίηση του Play Protect
-
@BanditGR η πιστοποίηση του play protect μπορεί να έχει σχέση με αυτά που αναφέρω στο post 230?
-
Παράθεση από Blackadder: “Καλησπέρα και από εμένα, αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι μόλις κατεβάζεις από πάνω προς τα κάτω τις ειδοποιήσεις δεν είναι σκούρο από πίσω με αποτέλεσμα να μην βλέπεις καθόλου καλά. Επειγόντως διόρθωμα. Έχω το Note 4x Nikel και πέρασα την (xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V10_XTRV_8.9.20) ” εσύ μάλλον απλά άλλαξες το θέμα
-
Παράθεση από maikmaik: “@xnikos Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από gkalen: “Αυτή τη βδομάδα δώσαμε πιστοποίηση στο playstore για τις παρακάτω συσκευές με global source rom .. Mido , santoni , rolex , kenzo , kate , land , nikel και στη global port του omega .. Θα δώσουμε και για τις υπόλοιπες συσκευές σταδιακα , σε μια δυο αναβαθμίσεις θα έχουμε πιστοποίηση για όλες τις ρομς από global source.. Αν στις ρυθμίσεις του playstore δεν σας βγάζει τη συσκευή σας πιστοποιημένη τότε θα χρειαστεί να σβήσε…
-
καλησπέρα, προσπαθώ να βοηθήσω έναν φίλο να βάλει την τελευταία σε ένα sakura (RN6 pro) αλλά δεν βρίσκω twrp στα downloads, υπάρχει κάπου? να δω στο xiaomi.eu?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από than73: “Εγώ έχω και τα δύο προβλήματα στο mi 6. Στον dialer δεν φέρνει τις επαφές όπως παλιά από την λίστα με τις κλείσεις, μόνο αν πας στις επαφές σου βρίσκει το όνομα. Επίσης στην αναζήτηση δεν ψάχνει μέσα στο τηλέφωνο π.χ. επαφές , εφαρμογές κλπ. παρά μόνο internet. Ήταν βολικό , θα ήταν καλό αν μπορούσε να επανέλθει. Επίσης παρατήρησα στην κουρτίνα ειδοποιήσεων ,όταν έρχεται mail έχει όπως πριν τις επιλογές διαγραφή και απάντηση, αλλά πλέον η διαγραφή δε…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από xnikos: “μήπως ξέρει κάποιος γιατί πλέον δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά στο Τ9 του dialer? θυμάμαι ότι πριν πολλές rom έψαχνε κανονικά και στα ελληνικά ” Τι ακριβώς πρόβλημα βλέπεις ? Ξεκινάς να γράφεις νούμερο και δεν σου φέρνει τις ελληνικές επαφές ή γράφεις ελληνικά πάνω στην αναζήτηση και τίποτα ? ” φέρνει μόνο νούμερα και αγγλικά η αναζήτηση δουλεύει φυσικά ένα διάστημα έφερνε και τα αντίστοιχα (στα πλήκτρα) ελληνικά. και είχα αφήσει το exdialer αλλά με …
-
μήπως ξέρει κάποιος γιατί πλέον δεν υποστηρίζονται τα ελληνικά στο Τ9 του dialer? θυμάμαι ότι πριν πολλές rom έψαχνε κανονικά και στα ελληνικά
-
Παράθεση από Theodore: “Καλημέρα στην όμορφη παρέα, μετά από αρκετά μεγάλη απουσία από εδώ, λόγω φόρτου εργασίας, θα ήθελα να μου πει κάποιος, (αν ξέρει) εάν μπορούμε να περάσουμε την προηγούμενη rom στο kenzo, χωρίς factory reset, επειδή με την καινούρια rom 8.9.20 έχει κάποια κολλήματα η συσκευή και καθηστερούν να ανοίξουν δι'αφορες εφαρμογές και γενικά είναι πολύ αργή σε σχέση με προηγούμενες rom. ” μπορείς να την περάσεις μόνο με wipe cache + dalvic cache χωρίς πρόβλημα πάντως εγώ με την 8.9…
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από xnikos: “@gkalen και τι ακριβώς σημαίνει αν δεν πιστοποιηθεί; ” Xiaomi και Google Safety Με λίγα λόγια μπορεί συγκεκριμένες εφαρμογές να μην προσφέρονται πλέον για κατέβασμα μέσω του store ή αν είναι κατεβασμένες ήδη να μην ενημερώνονται ή να υπάρχει πρόβλημα ακόμα και στη λειτουργία τους. Έχεις περασμένο root manager στο kenzo ? ” έχω το supersu ούτε με wipe cache + dalvic cache έγινε κάτι...
-
@gkalen και τι ακριβώς σημαίνει αν δεν πιστοποιηθεί;
-
Παράθεση από ALANi: “Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από ALANi: “το περασα σε δυο kenzo ολα λειτουργουν κανονικα, το μονο που δεν περαστηκε με aroma ειναι οτι παρολου που επελεξα Mi Note και Mi Gallery δεν περαστηκαν βρηκα τα apk τους τα περασα χειροκινητα αλλα το Mi Note δεν κανει sync ” στην arwma τα Mi Note, Mi Gallery κτλ τα επιλέγουμε για να διαγραφούν αν δεν τα θέλουμε,οπότε εσύ τα απεγκατέστησες ” Αααα μάλιστα.. μπορω να ξαναπερασω απο πανω το ρομ για να επιλεξω τα δικα της apk μι νοτε μι …
-
Παράθεση από ALANi: “το περασα σε δυο kenzo ολα λειτουργουν κανονικα, το μονο που δεν περαστηκε με aroma ειναι οτι παρολου που επελεξα Mi Note και Mi Gallery δεν περαστηκαν βρηκα τα apk τους τα περασα χειροκινητα αλλα το Mi Note δεν κανει sync ” στην arwma τα Mi Note, Mi Gallery κτλ τα επιλέγουμε για να διαγραφούν αν δεν τα θέλουμε, οπότε εσύ τα απεγκατέστησες
-
Παράθεση από gkalen: “Αυτή τη βδομάδα δώσαμε πιστοποίηση στο playstore για τις παρακάτω συσκευές με global source rom .. Mido , santoni , rolex , kenzo , kate , land , nikel και στη global port του omega .. Θα δώσουμε και για τις υπόλοιπες συσκευές σταδιακα , σε μια δυο αναβαθμίσεις θα έχουμε πιστοποίηση για όλες τις ρομς από global source.. Αν στις ρυθμίσεις του playstore δεν σας βγάζει τη συσκευή σας πιστοποιημένη τότε θα χρειαστεί να σβήσετε τα δεδομένα και cache των εφαρμογών , Google Play S…
-
μήπως έχουμε md5 sum για την arwma του kenzo? γιατί μου βγάζει zip corrupted... θα ανέβει στο androidfilehost?
-
Παράθεση από alvin1983: “@xnikos για δοκίμασε 1. GC_3.2.045_final_3.4_kenzo.apk 2. MGC_2.7.010_4.4 C2API_kenzo_v3.apk Η δεύτερη είναι έτοιμη και δε θέλει ρυθμίσεις. ” μπα, τίποτα το πρώτο το είχα, σήμερα ούτε αυτό δουλεψε Το δεύτερο fc με το κλείστρο... Ευχαριστώ πάντως edit: έβαλα στα settings nexus 6 και σαν να δουλεύει ...
-
πριν οπωσδήποτε, αλλά και μετά
-
Παράθεση από alvin1983: “MGC_3.2.045_FINAL_3.0.apk ατή θα βάλεις με ρυθμίσεις: 1.Nexus 5 2. Back camera HDR+ 3 front camera No HDR+ με τη σειρά θα τα κάνεις τα βήματα Μόλις κάνεις το 1 κλείνεις την εφαρμογή από τη μνήμη του κινητού (να μην τρέχει) το ίδιο και με το 2 κλείνεις την εφαρμογη να τρέχει και μετά το 3 το ίδιο. Αλλιως δε δουλεύει Μπορεί να την κλείσεις καμία φορά, να την απεγκαταστήσεις γιατί δε θα τα δέχεται. Να επιμήνεις 2-3 φορές και θα δουλέψει. ” αυτή η ιστορία με την gcam θέλει γ…