Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 510.
-
μετά από τόσα χρόνια σε ανάλογα forum ποτέ δεν κατάλαβα την ευκολία με την οποία κάποιοι αποδίδουν στην rom την ευθύνη για την μειωμένη αυτονομία της συσκευής τους. Και μάλιστα όταν το συμπέρασμα βγαίνει σε λίγες μέρες... Εγώ είμαι με την arwma 8.8.2 και βγάζω συνέχεια 6+ ώρες οθόνης (data/sync ανοικτά το wifi αρκετές ώρες, φωτισμός στην μέση) περίπου έτσι ήμουν και με τις 8αρες (εντάξει, λίγο καλύτερα) ενώ πολύ χειρότερα με τις 9αρες (ειδικά τις πρώτες). επιπλέον άλλαζα εκδόσεις χωρίς factory r…
-
στο kenzo και μετά από αρκετές μέρες πλέον, η 8.7.3 είναι σίγουρα η καλύτερη rom εδώ και πολύ καιρό , χωρίς προβλήματα και επιτέλους τα ποσοστά android και σύστημα android στην μπαταρία, χαμηλά.
-
Παράθεση από nakomi: “Καλημέρα παιδιά. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει στις ρυθμίσεις - απόθ. Χώρος - αλλά αρχεία, τι είναι αυτά τα άλλα αρχεία γιατί έχουν φτάσει τα 3,5 gb. Που τα βρίσκω μήπως και σβήσω κανένα. Ευχαριστώ ” δικά σου αρχεία στην εσωτερική μνήμη που δεν εμπίπτουν στις παραπάνω κατηγορίες ( εφαρμογές,μουσική κτλ) παλιές rom ίσως? ψάξε με τον file explorer
-
Παράθεση από pisko81: “Καλησπέρα στην παρέα είχα 8.5.10 και έκανα αναβάθμιση στην 8.5.17 αλλά δεν λειτουργούσε το WiFi και το γύρισα πάλι στην 8.5.10 αλλά έχω πρόβλημα με την μπροστινή κάμερα παίζει ανάποδα υπάρχει κάποιο update? (MI5) ” θέλεις το camera fix: [8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
-
Παράθεση από Aggelos.Dim: “Καλησπερα. Ενα παιδι εγραψε οτι περασε την 8.5.10 σε kenzo και δεν του βγαζει στις ρυθμησεις κλειδωματος την επιλογη για να βαλει δαχτυλικο αποτυπωμα. Μπορει να τον βοηθησει καποιος με το προβλημα του σας παρακαλω ?????????? Γιατι απ οτι ειδα κανεις δεν του εδωσε σημασια . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ” έχουμε και παράπονα δια αντιπροσώπου? post 404 η ερώτηση, post 406 απάντησα εγώ είμαι με την 8.5.10 σε kenzo και φυσικά δεν έχω αυτό το πρόβλημα, ούτε αναφέρθηκε από κάποιον άλλο, μπορεί…
-
Παράθεση από teokare: “Παιδια μολις περασα την 8-5-10 σε κενζο. ολα καλα αλλα εχω ενα θεμα. Στις ρυθμισεισ δεν μου εχει την επιλογη να βαλω δαχτυλικο αποτυπομα. ” δεν μπορεί... ρυθμίσεις/οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια/διαχείριση δακτυλικών αποτυπωμάτων
-
Παράθεση από Gkontos10: “Καλημέρα παιδιά Σε RedMi note 3 pro Και με τις δύο τελευταίες ρομ, χάνετε ξαφνικά το wifi.. Υπάρχει κάποιο fix? Sent from my MI 6 using Tapatalk ” κανένα πρόβλημα δεν έχω εγώ με το wifi στο RedMi note 3 pro με την 8.5.10 τι ακριβώς σου κάνει? Παράθεση από tteo70: “Παράθεση από karivasilis: “Παράθεση από tteo70: “Σε ΜΙ5 η ARΩMA 8.5.10 δείχνει ανάποδα στην selfie κάμερα ακόμα και μετά από fr. Κάποια πρόταση? ” Πήγαινέ στο αρχειο/system/etc/camera/msm8996_camera.xml Θα δεις…
-
@gkalen OK, εγώ γενικά μίλησα, σίγουρα κάθε περίπτωση διαφέρει
-
Παράθεση από kalosdios: “από το 9 και μετά η μπαταρία είναι άστα να πάνε επίσης και το σήμα στο Γουάιφάι, είμαι πολύ απογοητευμένος αν και άλλαξα μόνος μου καινούργια μπαταρία γνήσια με βγάζει μία μέρα με το ζόρι με το 7 με έβγαζε τρεις με τέσσερις μέρες ” δεν ξέρω τι έχεις αλλά με τις τελευταίες XTRV dev με global sourse το τηλέφωνο πετάει και από αυτονομία
-
επειδή γίνεται αρκετός λόγος, να πω ότι εγώ πέρασα σε global sourse (kenzo), ΧΩΡΙΣ factory reset, χωρίς προβλήματα, και το τηλέφωνο πετάει έκτοτε. επίσης είχα πάει από XTRV Μαίου '17 σε 9άρα του Ιανουαρίου πάλι χωρίς fr, όπως και από 5.1 σε 6.0 γενικά δεν νομίζω να έκανα ποτέ factory reset από τότε που το πήρα... με τις 9αρες του Γενάρη-Φεβρ μόνο είχα αρκετά προβλήματα, και είπα μπας και φταίει αυτό, όμως τελικά τα πάντα διορθώθηκαν με τις τελευταίες με global sourse (πάντα χωρίς FR) Το τηλέφωνο…
-
πολύ καλή και αυτή η τελευταία για το kenzo, απλά καμία σχέση με τις προ global sourse roms. αν δούλευε και στον dialer το search (πληκτρολόγιο )στα Ελληνικά...για να μην γυρνώ στο ex πάλι. επίσης δεν μπήκε ακόμη η επιλογή για περισσότερα εικονίδια στην οθόνη (5χ5,5χ6 κτλ) ευχαριστούμε
-
Παράθεση από spi8askap: “Παράθεση από spi8askap: “Παράθεση από xnikos: “Παράθεση από spi8askap: “Εγω δεν έχω το αρχειο από την προηγούμενη ρομ μέσα στη συσκευή όμως λόγω έλλειψης χώρου.Αλλα το κατεβασα στον υπολογιστη... η συσκευή δεν παίρνει sd card, πως θα περάσω το αρχειο μέσα στη μνήμη για να το κάνω εγκατάσταση μέσω twrp? ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΙΔΙΆ!!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!! ” ενώ είσαι σε TWRP σύνδεσέ το στον υπολογιστή, κανονικά πρέπει να το δει, και μετέφ…
-
Παράθεση από spi8askap: “Εγω δεν έχω το αρχειο από την προηγούμενη ρομ μέσα στη συσκευή όμως λόγω έλλειψης χώρου.Αλλα το κατεβασα στον υπολογιστη... η συσκευή δεν παίρνει sd card, πως θα περάσω το αρχειο μέσα στη μνήμη για να το κάνω εγκατάσταση μέσω twrp? ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΑΙΔΙΆ!!! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΤΗΛ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!! ” ενώ είσαι σε TWRP σύνδεσέ το στον υπολογιστή, κανονικά πρέπει να το δει, και μετέφερε την rom, ή χρησιμοποιείς usb OTG στικάκι (με την rom μέσα) ΑΝ έχεις
-
Παράθεση από mythryll: “Όταν λέμεκολλάει εννοώ πως δεν προχωρά όπως συνήθως (έχω ξαναδει το wizard από παλιότερη εγκατάσταση και από το redmi pro που είχα) αλλά κάνει reboot. Δεν κάνει freeze. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα. Μήπως έπρεπε να κάνω wipe και το system? ” είσαι σίγουρος ότι κατέβηκε σωστά η rom? έλεγξες το md5sum?
-
Παράθεση από tacolla: “Βλέπω χαμουλη, σ εμένα πάντως σε Mi note 3 όπως είπα και νωρίτερα, με αναβάθμιση από την προηγούμενη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, λύθηκε και το θέμα με τα yellow pages. Ρώτησα για αυτόματη ενεργοποίηση του κινητου και ένας φίλος απάντησε για automated tasks. Που βρίσκονται αυτά; η ενεργοποίηση με ξυπνητήρι χωρίς ήχο δε γίνεται. Ευχαριστω πολυ ” όταν είσαι στο κατανάλωση μπαταρίας, το γραναζάκι πάνω δεξιά και προγραμματισμένη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση
-
Παράθεση από ovelix11: “πως διορθωνουμε το yellows ? Eχω μπλοκαρει απο τα συνεχομενα format...Νομιζω κατι πρεπει να βαλω ?? ” αν είσαι root το κάνεις uninstall, αν όχι απενεργοποιείς απ' τα δικαιώματα νομίζω όλα εκτός από τηλέφωνο
-
γενικά ευχαριστημένος στο kenzo με αυτήν την τελευταία με global source, απλά τώρα πρόσεξα ότι δεν μου δουλεύουν καθόλου οι συντομεύσεις πλήκτρων (φακός,κάμερα κτλ), επίσης κάτι τρέχει μάλλον και με τις ειδοποιήσεις. edit: άκυρο για τις συντομεύσεις πλήκτρων, ξαφνικά δουλεύουν πάλι
-
Παράθεση από stathisksts: “Δηλαδή αυτή που έχουμε μέσα είναι η micro και βάζουμε πάνω από την sd τον αντάπτορα nano. Οπότε καλύτερα να αγοράσω αντάπτορα με microsim γιατί λογικά η sim που θα μου έρθει θα είναι microsim Τελευταία ερώτηση. Παίζουν και οι δύο κάρτες μαζί ή η κάθε μια ξερωριστά? ” 1.αυτή που θα σου έρθει θα είναι 3 σε 1, και φυσικά καλύτερα να βάλεις στον adaptor την nano λόγω μεγέθους... 2.οι κάρτες παίζουν μαζί ακριβώς σαν να τις είχες και τις δύο μέσα στην συσκευή