Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 510.
-
+1 xnikos
-
Παράθεση από Maniataros: “@xnikos καλημέρα ναι δοκίμασα και άλλον φορτιστή αν και πάντα χρησιμοποιω τον original αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγώ σε ρώτησα αν δοκίμασες με άλλο καλώδιο
-
Παράθεση από Maniataros: “Εντάξει θα πάω σας ευχαριστώ και συγνωμη για το offtpic Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” άλλον φορτιστή δοκίμασες, άλλο καλώδιο δοκίμασες? είχα κάτι παρόμοιο παλιά και έφταιγε το καλώδιο
-
μια χαρά δουλεύει το wireless display στο kenzo (8.1.4) =============== Ιαν 12th 2018, 4:28pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Οι arwma roms δεν μπαίνουν με 3.2 twrp. Βάλε το παλιό 3,1,1 ” τι εννοείς? στο kenzo έβαλα την δικιά σου 3.2.1-0 πριν πάω σε miui 9 και από τότε έβαλα τρεις arwma χωρίς πρόβλημα.
-
σε kenzo, είναι η τρίτη στην σειρά arwma που βάζω και σίγουρα η καλύτερη.Πιο σβέλτη (είχα καιρό να δω διαφορά σε αυτό),μάλλον normal η μπαταρία αν και το android ψηλά στην χρήση, παρ'όλο που δοκίμασα αυτήν την φορά το supersu αντί για το Magisk. η camera της google κρασάρει και κλείνει αμέσως, όπως και ο σαρωτής. συνολικά ευχαριστημένος
-
καλησπέρα και χρόνια πολλά, περάστηκε σε kenzo πάνω σε XTRV Μαΐου, χωρίς wipe data (FR) και χωρίς κανένα πρόβλημα απ' ότι φαίνεται. Το android στο "χρήση μπαταρίας" είναι στο 35-40%, ενώ στην παλιά ήταν πολύ χαμηλά, αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζει πολύ την αυτονομία συνολικά. Αλήθεια από πού βλέπουμε τώρα τις διεργασίες που τρέχουν, γιατί δεν το βλέπω?
-
καλό μήνα σε όλους και όλες!
-
Παράθεση από geozaf1991: “Καλησπέρα και πάρα πολλά συγχαρητήρια για την τρομερή δουλειά που κάνετε. Θέλω να κάνω μια-δύο ερωτήσεις γιατί είμαι κάπως χαμένος κ ζαλισμένος απ την υπερ-πληροφόρηση που έχω δεχτεί τις τελευταίες μέρες διαβάζοντας τα άρθρα σας. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις 3εις παρακάτω rom? - stable V8.2.1.0 - [7.3.16] - Custom 6.10.20 Και ποια απ τις 3εις να φλασάρω αν δεν θέλω να έχει μικρό προβλήματα; (Έχω το xiaomi redmi note 3 pro (Kenzo) με MIUI Global 8.0 | Stable 8.0.1.0…
-
Παράθεση από dimitris7: “καλησπέρα σε όλους.Θέλω να κάνω επισυναψη κάποιες φωτο στο app της revolut αλλά δεν με αφήνει.Παταω το εικονίδιο της επισυναψης μου βγάζει επιλογές διαλέγω την συλλογή και με γυρίζει πίσω χωρίς να την ανοίξει.Μαλλον κάτι με την εξοικονόμηση ενέργειας παίζει γιατί είδα ότι εκεί που τσεκαρει για προβλήματα μπαταρίας λέει αποτροπή ανοίγματος εφαρμογών από άλλες εφαρμογές,πως στον π....ο το βγάζω αυτό;μου έχει σπάσει τα νεύρα.εχω την τελευταία ελληνική dev ” κάτι που έχεις κ…
-
Παράθεση από daras: “Καλησπερα, μετα την αναβαθμιση σε 7.3.2 XTRV το μικροφωνο δεν δουλευει στην ανοιχτη ακροαση και δεν με ακουνε οταν το εχω κανονικα με ακουνε μια χαρα εχω κανει reset αλλα τιποτα. Καμια ιδεα ? ” μόλις το δοκίμασα και με ακούνε το ίδιο και στις 2 περιπτώσεις, δεν νομίζω να φταίει η rom,πιθανόν να χρησιμοποιεί το 2ο μικρόφωνο στην ανοικτή ακρόαση. *πάτα επαναλαμβανόμενα στο έκδοση kernel να μπεις στα test και έλεγξε τα μικρόφωνα
-
η 7.3.2 με διαφορά η καλύτερη beta 2 μέχρι τώρα, τουλάχιστον σε Kenzo. ψιλοασήμαντο αλλά σε όλες τις τελευταίες rom, στις επαφές, η μπάρα με το αλφάβητο δίπλα, δουλεύει σωστά μόνο μέχρι το Τ.
-
Παράθεση από lappito: “Καλησπέρα. Ερώτηση που έχω κάνει ξανά. Όταν φορτίζει, όχι με το δικό του φορτιστή αλλά με Qualcomm, χάνει τη σωστή αίσθηση του touch του. Το κάνει και σε σας; Είναι κάποια ρύθμιση; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” σίγουρα δεν φταίει το κινητό, είχα το ίδιο θέμα με το hongmi μου και έφταιγε το καλώδιο. θα μπορούσε να είναι και ο φορτιστής (όχι επειδή είναι εγκεκριμένος(?) από Qualcomm) =============== Μαρ 8th 2017, 12:52pm =============== Παράθεση…
-
Παράθεση από kostsokale: “Καλησπέρα παιδιά. Για να πάω σε China/Global Stable, εγκαθιστώ μέσα από το twrp; ” ΟΧΙ, δεν μπαίνουν έτσι οι official (που μάλλον εννοείς) Τι έχεις ακριβώς τώρα και τι θέλεις να βάλεις? edit: αν έχεις XTRV και είσαι λογικά ξεκλείδωτος, βάζεις μέσω MiFlash μια fastboot rom.
-
Παράθεση από shagg: “Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που μου κάνει το τηλ ξαφνικά, Redmi pro 3 kenzo ΜΙUI 8.1.6.0 stable, σε αναμονή όλα καλά αλλά όταν πάω να ξεκλειδώσω την συσκευή τότε βγάζει ένα μήνυμα «μην καλύπτετε την πορτοκαλή περιοχή και πατήστε ταυτόχρονα vol+back για απενεργοποίηση» τι είναι αυτό προσπαθώ να το βρω στις ρυθμίσεις οθόνης αλλά τίποτα. Ευχαριστώ ” είναι η πρόληψη ατυχούς κλήσης και είναι χρήσιμη - κατά την γνώμη μου. μάλλον κάπως εμποδίζεις τον proximity sensor όταν ξεκλ…