Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 510.
-
Παράθεση από mitsogrande: “Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Το περιμένω Δευτέρα από τον κωτσοβολο. 2 ερωτήσεις έχω, θα έχω κανένα θέμα με τα ? Εννοώ αν είναι κάποιας άλλης μάρκας πειραζει? Και τι θήκη πρέπει να παρω? Άκουσα ότι έχει διαφορετικές διαστάσεις! Στάλθηκε από το E2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” με τα ????? αν εννοείς headset,σχεδόν όλα τα σύγχρονα(3-4 χρόνων) είναι συμβατά.τα xiaomi βέβαια συμφέρουν πολύ. για θήκη δες ό,τι γράφει international ή 152mm redmi note 3 internation…
-
Παράθεση από The_Kostas: “@xnikos δεν εχω περασει twrp στο kenzo μου και παιζω μπαλα μονο με fastboot και updater. Και βασικα, σε καθε dev update ανα βδομαδα περιπου θα πρεπει να κανω factory reset; Δεν βαζω την XTRV, κραταω την official. ” νόμισα ότι έχεις την ελληνική,επειδή είπες και για rom πίσω. ΠΟΤΕ downgrade από updater,θα έχεις θέματα.(οπότε αν θες να πας σε προηγούμενη rom,μόνο μέσω fastboot) σου είπα για factory reset επειδή ανέφερες πρόβλημα στην αυτονομία, εννοείται ότι δεν χρειάζετα…
-
Παράθεση από The_Kostas: “Να κανω κι εγω την απορια μου... Γενικα ειδα πως με την 7.2.16 ειχα πτωση της μπαταριας αφου η προηγουμενη dev που ειχα πανω ηταν η 6.12.15. Για να κανω rollback μεσω του updater πρεπει να κατεβασω το zip αρχειο της παλιας, να το περασω στο κινητο και να επιλεξω εγκατασταση αρχειου μεσω του updater; Να κανω και factory reset επειδη γυρναω σε παλαιοτερη dev ή οχι; ” το factory reset αυτονόητο και ίσως ούτε καν αρκετό σε downgrade. Απίθανο να φταίει η τελευταία ρομ για τη…
-
Παράθεση από some1: “Παράθεση από nickkon: “Το link που έχει το mail σου σε βγάζει απευθειας να κατεβάσεις τη σωστή έκδοση (πληροφοριακά ειναι η XTRV_7.2.16) Αλλά προσοχή θα έχεις δουλειά να κάνεις γιατί έχεις παλιά dev και περνάς από Lollipop σε ΜΜ Κοιτα και αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και προσοχή να δεις αν έχεις ακόμα δικαίωμα για ξεκλέιδωμα του bootloader Κανε το τσεκ πριν αρχίσεις οτιδηποτε (και βέβαια π…
-
Παράθεση από MyLord: “@xnikos Άλλαξε στις ρυθμίσεις την χώρα σε Ελλάδα και θα ξαναδείς το τηλεχειριστήριο. ” σε ευχαριστώ! μάλλον έχασα επεισόδια
-
μόλις την έβαλα στο RMN3pro, περιέργως εξαφανίστηκε η εφαρμογή του τηλεχειριστηρίου επίσης μπήκε το duo σαν εφαρμογή συστήματος, γιατί αυτά?
-
Παράθεση από lappito: “Καλησπέρα στους φίλους. Αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με το touch της οθόνης όταν φορτίζει το κινητό; Άλλες φορές δεν παίρνει όλα τα χτυπήματα και άλλες φορές γίνεται υπερευαισθητο. Φοράω την 7.1.19. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 99% δεν είναι θέμα τηλεφώνου αλλά φορτιστή ή καλωδίου. δοκίμασε με άλλο αν έχεις
-
τό 'κανα το καθήκον, xnikos
-
Παράθεση από nekbest: “Παράθεση από geo13z: “ ” ” XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Παράθεση από The_Kostas: “@Souits το 20% το δεχομαι, ομως το 80% για ποιο λογο; Απο τη στιγμη που η μπαταρια μπορει να φτασει στο μεγιστο της χωρτικοτητας της; Οπως και να χει οντως ειναι δυσχρηστο αλλα καπου ειχα διαβασει πως δεν ειναι καλο να μενει πολυ ωρα στην πριζα (πχ βραδυ οταν κοιμαμαι). ” επειδή από κει και πάνω (και όσο ανεβαίνει) η μπαταρία στρεσάρεται (και ζεσταίνεται) περισσότερο. το "ανοικτό-κλειστό" δεν επηρεάζει τίποτα, εκτός φυσικά απ' τον χρόνο φόρτισης. κανένα σύγχρονο τηλ δεν…
-
Παράθεση από The_Kostas: “Να κανω κι εγω μια ερωτηση. Το κινητο υποστηριζει Quickcharge 2.0 ή 3.0; Γενικα αξιζει ν' αγορασω φορτιστη τετοιο ή θα μου βγαλει συντομα προβλημα η μπαταρια; ” ο snapdragon του υποστηρίζει Quickcharge 2.0 και 3.0. Μάλλον λόγω κόστους η xiaomi δεν ενεργοποίησε τους κατάλληλους drivers και φορτίζει σαν Quickcharge 1.0 Εγώ πήρα και άλλον φορτιστή Quickcharge 2.0 και φορτίζει το ίδιο (ή ελάχιστα ταχύτερα) θεωρητικά μπορεί στο μέλλον με ένα update να φορτίζει με Quickcharge…
-
Παράθεση από giannis33: “Καλημερα παιδια μου ηρθε επιτελους μυνημα οτι μπορω να ξεκλειδωσω αλλα... σταματαει στο 50% και μου λεει: couldn't verify advice current acount is different from the acount info on the advice τι κανω λαθος?καμια ιδεα? τα εκανα να συνδεθω στο mi acount να κανω ευρεση συσκευης κτλ ” φαντάζομαι πέρασες τον mi acount στο τηλέφωνο...?
-
Παράθεση από trelobaganini: “Καλησπερα σας. Δεν βρήκα ανάλογο θέμα για αυτό το γράφω εδώ. Όποιος θέλει με διορθώνει. Διάφορες εφαρμογές κάνουν χρήση των δεδομένων κινητής για ιντερνέτ (χωρίς λόγο calculator - new star soccer!!!) και γενικά μου φαίνεται ότι τρώει πολλά ΜΒ.... Γνωρίζουμε τι μπορεί να φταίει?? Ευχαριστώ ” σαν τι να φταίει....? οι εφαρμογές κάνουν την δουλειά τους κι εσύ κρίνεις αν πρέπει να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα: ασφάλεια/χρήση δεδομένων/περιορισμός χρήσης δεδομ.
-
Παράθεση από The_Kostas: “Καλησπερα παιδια. Να κανω μια ερωτηση... Ποιον browser τρεχετε στο redmi note 3 pro; Γιατι εχω μια εντυπωση οτι ο μαμα, ειναι λιγο βαρυς ” επειδή έχω δοκιμάσει δεκάδες τα τελευταία χρόνια θα καταθέσω τις προτάσεις μου. ο chrome που στο προηγούμενό μου hongmi σέρνονταν...τώρα είναι ο βασικός μου και δεν νομίζω ότι κανείς άλλος ανοίγει έτσι τις σελίδες,+ οι δυνατότητες sync. Τώρα τελευταία έχω τον iron,που είναι κλώνος του και παρέχει περισσότερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα…
-
Παράθεση από angbass: “Ακόμα δεν έβγαλα άκρη και κάπου εδώ τα παρατάω.Απο αύριο χωρίς τηλ.Αν θέλει κάποιος,κάποια στιγμή απαντάει. Καλησπέρα.Έχω ένα πρόβλημα κατα την εγκτάσταση της xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0.Ενώ ακολούθησα όλα τα βήματα του οδηγού και έφτασα σε σημείο να σετάρω την συσκευή,μου βγάζει αυτό το error (could check find device status-an error occurred)στην σύνδεση που θέλει να κάνει με τον λογαρασμό του MI Account.Πως μπορώ να συνεχίσω? ” δεν είμαι σίγουρ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris.bn: “Μηπως να βαλω αλλη rom?? Τώρα τα στοιχεία ειναι αυτά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25602/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25602/ ” φαντάζομαι έβαλες τον λογαριασμό στην συσκευή.....
-
Παράθεση από turbomiui: “Αφού ξεκλείδωσα, πέρασα κανονικά twrp.Μετά προσπάθησα να φλασάρω την ελληνική xtrv. Δοκίμασα καμιά 10αρια φορές, κάποιες φορές σταματάει στις αρχικές ρυθμίσεις εκεί που ζητάει mi account (πατάω skip και γράφει κάτι για security info), είτε προχωράει κανονικά και αφού μπεί στην "επιφάνεια εργασίας" δε δουλεύουν τα settings. ("unfortunately, settings has stopped"). ” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files βάλε από εδώ μέσω TWRP την τελευταία GTV 6.10.20 κ…
-
Παράθεση από turbomiui: “Καλησπέρα. Στήνω ένα kenzo για ένα φίλο. Πέρασα twrp κανονικά και φλασάρω την ελληνική ρομ. Όταν λοιπόν ανοίγει φαίνονται όλα σωστά, αλλά πατώντας στο settings μου βγάζει "unfortunately, settings has stopped". Έκανα κανονικά όλα τα προβλεπόμενα wipes, έκανα και format data, έκανα και factory reset, δοκίμασα και με 2 διαφορετικές ρομ, αλλά τίποτα, το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα?? ” πες μου λίγο: πήγες από official 5.1 σε τελευταία XTRV? το μνμ γράφει για security info?…