Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 510.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από leon_ster: “δυστυχως δεν υπάρχει πουθενά το reapply.ε κάνα χθες αρκετά ποστ στο global forum και θα δοκιμασω πάλι σήμερα. ” πάνε en.miui.com/unlock αφού καθαρίσεις cache και cookies,και κάνε ξανά αίτηση
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από xnikos: “24 είναι όλοι οι δορυφόροι του GPS, και είναι σε τροχιά γύρω από όλη την γή... ” Εϊσαι σίγουρος? Για τσέκαρε εδω να δεις αυτη την στιγμή πόσοι είναι σε λειτουργία -> CURRENT GPS CONSTELLATION ” Global Positioning System - Βικιπαίδεια Ναι,είναι πάντα μεταξύ 24 - 32, αυτήν την στιγμή 31. φυσικά αυτό δεν αλλάζει ότι δεν μπορείς να κλειδώσεις πάνω από 8-10 ταυτόχρονα =============== Δεκ 12th 2016, 9:43pm =============== Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από B…
-
Παράθεση από pavlosGr: “ το θεωρώ κορυφαιο οσον αφορα στο συνολο δορυφορων που κλειδωνει (συνηθως κλειδωνει στους 20-24 δορυφορους) και σε ταχύτατο χρονο κλειδώματος 5-6 δευτερόλεπτα , ισως πιστευω να κανει διυλεια και το app (faster gps) που χρησιμοποιώ σε ολα τα κινητα που οποτε το χρησιμοποιώ βλεπω βελτίωσηgmmm,nnn ” μήπως υπερβάλλεις λίγο? 24 είναι όλοι οι δορυφόροι του GPS, και είναι σε τροχιά γύρω από όλη την γή... όταν κλειδώνει 8-9 είσαι super... φυσικά βλέπει και κάποιους από GLONASS
-
Παράθεση από ecsalos: “Παράθεση από Krasdimi: “και εκεί bug θα βρει αυτός.... ” και αλλο bug (ζουζουνακι) στις επαφες λοιπον.. οσοι δεν εχετε μπροστα απο καθε αριθμο επαφης τον κωδικο χωρας, (+30) στις αποθηκευμενες επαφες σας, αν στειλετε ενα μηνυμα σε αυτον τον καποιο (που δεν εχει μπροστα απο το τηλ του το +30) και σας απαντησει θα λαβετε 2ο μηνυμα χωρις το ονομα του ομως.. απλα με τον αριθμο του σε νεο μηνυμα και οχι ως απαντηση στο πρωτο που του στειλατε. παραθετω βεβαιως και ss* (screensho…
-
Παράθεση από GogoF: “Καλησπερα σε xiaomi mi max έχει θέμα το gps με αυτη την ρομ... Δοκιμασα από δυο διαφορετικες εφαρμογές (google maps , here we go ) και δεν βρίσκει λέει gps. Άρα λογικά φταίει η ρομ γιατί σε άλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά . Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πολλά βιαστικά συμπεράσματα... βάλε το GPS test, δοκίμασε σε ανοικτό χώρο και δες αν βλέπει δορυφόρους και βγάζει στίγμα
-
Παράθεση από r1teo: “την πέρασα μέσω gtv και παίζει κανονικά.....σας ευχαριστώ πολύ....αν δεν κάτσει καλά θα γυρισω σε 8.0.4.0 και ορκίζομαι στο πάτερ χιαομιο δεν θα το ξαναπειραξω..... ” έβαλες δλδ και την τελευταία XTRV? μια χαρά θα είναι...
-
@gkalen το skip υπήρχε αλλά σε γυρνούσε στην προηγούμενη και ξανά τα ίδια... το "άλλος τρόπος..." δεν πατιόταν, αν παρέκαμπτες το setup με το home,κράσαρε συνέχεια το settings με το ίδιο μνμ περί security info =============== Δεκ 12th 2016, 3:49am =============== Παράθεση από panykony: “παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις και των δύο αλλά από οτι βλέπω και οι δύο έχετε το note 3 pro , εγώ έχω kit kat στο redmi 1s . Το titanium το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και έχω κάνει και αυτό που λέει ο xnikos …
-
Παράθεση από Xiaomiakias: “Καλησπερα παιδια, εχω παρει το κιν εδω και 2 μερες κ μ κολλησε. δεν πατιετε η αφη, τι γινετε? το αποτυπωμα ειναι μια χαρα κ δεν δουλευει η αφη. γινετε τωρα αυτο? στα καλα καθουμενα.... ” δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες... ποια ακριβώς rom έχεις? TWRP έχεις? αν ναι,μπές και δοκίμασε factory reset
-
@gkalen, το θέμα είναι ότι σ'αυτούς που συμβαίνει δεν παίζει να προχωρήσει με ΤΙΠΟΤΑ!
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
xnikos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Narsilea: “ ναι, αυτον τον οδηγο κοιταω τωρα, κατεβαζω το image απο εδω Xiaomi MIUI Official Forum για το redmi note 3 pro ,την china dev. απλα κανει αιωνες μεχρι να κατεβει...... αξιζει να βαλω την τελευταια XTRV ? το λεω επειδη ειναι dev. μηπως εχει προβληματα; ” μια χαρά είναι... ΟΛΕΣ οι rom έχουν bugs, θεωρητικά οι stable έχουν λιγότερα(?), αλλά και πάλι θεωρητικά οι dev τα διορθώνουν πιο άμεσα χάρη στις συχνές αναβαθμίσεις. η miui τις δίνει επίσημα και τις δύο για καθημερινή χρ…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
xnikos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Narsilea: “μπορει καποιος να μου πει σε ποια ακρβως φαση γινεται η αλλαγη απο android 5 σε 6 απο τα βηματα που διαβασα στην πρωτη σελιδα; επισης θα βαλω τωρα σε ενα redmi note 3 pro με ανδροιδ 5,1,1 αυτη εδω miui_HMNote3Pro_6.12.8_e4c7e48bf4_6.0 china dev. για να ξεκλειδωσω και μετα ελεγα να παω στην xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_XTRVbeta1_6.12.8.zip μηπως πρεπει και εγω να παω σε κατι αλλο πρωτα; ” να φανταστώ ότι έχεις unofficial γι αυτό και θες να περάσεις άλλη για να ξεκλειδώσ…
-
Παράθεση από r1teo: “gkalen το δοκίμασα αλλά δεν προσπερνάει το σετ απ με τίποτα...έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα....κάποια πατάτα κάνω λογικά....να ξαναπεράσω 8.0.4.0 η να το παλέψω λίγο ακόμα;;;;ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας ” κάνε αυτό που σου είπα - 10 λεπτά είναι - κι έλα πες μας τι έγινε
-
όντως.....Αγνωσται
-
Παράθεση από gkalen: “@xnikos Και βέβαια το διάβασα .. Και σ'εμενα το ίδιο βγάζει , αλλά με ένα reboot , με μία αλλαγή στο δοκίμασε με άλλο τρόπο και ξανά πίσω και ξανά το ίδιο μία δυο φορές , μπαίνει κανονικά και προχωράει το setup .. Δηλαδή εμένα μ'αγαπαει και μου κάνει τη χάρη και σε άλλους όχι , δε νομιζω να το κάνει επιλεκτικά ... Και πίστεψε με , κάνω 2-3 Factory reset την εβδομάδα και πάντα προσπερνά το setup .. EDIT Το ίδιο κανει και με κάρτα σιμ και χωρίς .. Και σε συσκευές φίλων που το…
-
Παράθεση από r1teo: “τα έχω κάνει θάλασσα....μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ με την σωστή rom;;;;; ” xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_GTV-6.10.20.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other Παράθεση από gkalen: “@r1teo Ο σωστός τρόπος είναι να περάσεις XTRV κατευθείαν με Factory reset .. Δεν είναι ότι καλύτερο να τη βάλεις πάνω από GTV .. ” gkalen, δεν ξέρω αν διάβασες ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα του φίλου, είναι αυτό που είχα εγώ κι αρκετοί άλλοι προερχόμενοι από 5.1 σε XTRV τό 'χουμε ξανασυ…
-
Παράθεση από r1teo: “xnikos σε ζάλισα φίλε μου....κατέβασα Kenzo_THUNDER_MiUi8-6.10.20 αλλά συνδέω το τηλ στον υπολογιστή βλέπει το εικονίδιο redmi 3 αλλά όταν πατάω να μπω μου λέει ότι ο φάκελος είναι κενός(στον υπολογιστή)...μπορώ να περάσω κάπως αλλιώς το zip στο τηλέφωνο ;;;;η rom είναι σωστή αυτή που κατέβασα;;;;αν δεν βγάλω άκρη μπορώ να ξαναβάλω αυτήν που είχα που είναι μέσα στο τηλέφωνο;;;; ” κατ' αρχήν σου είπα GTV και όχι THUNDER η THUNDER έχει πολλά κοινά με τις XTRV και απλά δεν ξέρω…
-
Παράθεση από ecsalos: “ στις επαφες γιατι δεν εχουν ελληνικα στο ευρετηριο????? ναι αλλα εχουν στο μενου! τι να το κανω το μενου??? η αναζητηση στις επαφες μου την δινει που θα πρεπει να πηγαινω μεσω ευρεσης να βρω μια επαφη που ειναι στο "Μ" για παραδειγμα.. οτι να ναι! χαρηκα και εγω, εχει ελληνικα! ” δοκίμασε από το μενού των επαφών: οργάνωση επαφών / ανακατασκευή στοιχείων δείκτη
-
Παράθεση από r1teo: “xnikos την πέρασα και έχει κολλήσει στο mi account,αδυναμία ελενχου κατάστασης....υπάρχει τρόπος να στρώσει χωρίς να περάσω την gtv;;;; ” πίστεψέ με αυτός είναι ο εύκολος τρόπος...(10 λεπτά είναι να περάσεις μια GTV και μετά καπάκι την XTRV) αλλιώς, φλασάρεις με mi flash μια 6άρα fastboot dev,ξεκλειδώνεις ξανά,βάζεις TWRP από adb,και μετά την τελευταία XTRV. φυσικά συστήνω το πρώτο
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από tsilitheo1: “Το περιεργο ειναι οτι στην σελιδα unlock, πατωντας το unlock, ο chrome με "πεταγε" στο download παντα. Τελικα μπηκα με edge και ολα οκ. Πολυ διαδικασια η xiaomi... ” απλά λόγω cookies,αν τα διέγραφες θα προχωρούσες με τον chrome Παράθεση από leon_ster: “καλησπερα.μετα απο αποτυχημενη αναβαθμιση εγινε unbrick με fastboot rom η οποια ομως ξανακλειδωσε τον bootloader.προσπαθωντας να τον ξαναξεκλειδωσω μου βγαζει ενα μνμ Sorry, your application has been rejected. The more a…