Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 510.

• Παράθεση από r1teo: “γεια σας, μπορεί κάποιος να μου πει ποιον οδηγό να ακολουθήσω για να πάω από xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.0.5.0(LHOCNDG) KENZO σε αυτήν την rom;;;;;ευχαριστώ ” από TWRP που λογικά έχεις,πρώτα επαναφορά(wipe:data+cache+dalvic),reboot to recovery, και install την XTRV/GTV-6.12.8. αν τυχόν έχεις θέμα με το miui account,βάλε πρώτα μια GTV dev(πχ την τελευταία),και μετά την XTRV =============== Δεκ 11th 2016, 9:20pm =============== Παράθεση από panykony: “και …

• Παράθεση από ecsalos: “μαλλον θα βγαλω την καρτα SD εντελως για να μην μου την σπαει καθε φορα αυτο.. ”

• Παράθεση από thanosgk13: “Παράθεση από Souits: “@thanosgk13 Μόλις άλλαξες έκδοση android από 5 πήγες 6...Οπότε κάνε ένα factory reset... Χάνεις τα πάντα αλλά το κινητό γίνετε σαν καινούριο... Είναι μάλιστα recommended το factory reset μετά από αναβάθμιση βάσης android. ” Σε ευχαριστώ φίλε μου για την συμβουλή σου, απλά να αναφέρω ότι όταν μου ήρθε το κινητό και πριν περάσω οτιδήποτε μου είχε βγάλει ενημέρωση για miui 8.0.6.0 και android 6 marshmallow, την οποία έκανα και μετά άρχισα να «δουλεύω»…

• Παράθεση από jgougos: “Παράθεση από nickana: “ ” Χωρίς να απαντώ στην ερώτηση σας θέλω να μοιραστώ μαζί σας το ExDialer που χρησιμοποιώ εδώ και 8 χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα απλά γιατί έχει το καλύτερο Search επαφών ανεξάρτητα σε τι γλώσσα είναι γραμμένες... ” +quick dial, +θέματα, +πολλά άλλα, καλή η miui,αλλά υπάρχουν τόσες καλύτερες εφαρμογές σε πολλούς τομείς(player,file explorer,dialer,browser) δεν βλέπω τον λόγο να μένει κανείς προσηλωμένος στα defaults.

• Παράθεση από 3ftw: “Μια ερώτηση. Για να περαστεί χρειάζεται άλλη έκδοση twrp; είδα έναν που δεν του δούλευαν οι σιμ ” Παράθεση από chrisnik: “Ναι θελει να φλασαρεις αλλο twrp... Εμενα απο οτι βλεπω πλεον δουλευει με δυο πυρηνες... Ενω πριν ηταν κομπλε... Ειδωμεν... ” λίγο προσοχή τι διαβάζουμε και κυρίως τι απαντάμε... όχι δεν χρειάζεται άλλο TWRP για το RN3pro, αλλά μόνο για το Μι-5.

• Παράθεση από jim1971: “Παράθεση από jpastos: “Όταν λες αυτόματη ενημέρωση τι εννοείς?? στην ελληνική XTRV_6.12.8 MIUI V8 δεν γίνετε αυτόματη ενημέρωση ” Το ίδιο θα έλεγα και εγώ αν δε μου είχε συμβεί. Έχω κάνει δεκάδες ενημερώσεις με τον παραδοσιακό τρόπο κατεβάζοντας manually το αρχείο.Χθές άνοιξα τον updater στα εργαλεία και το ξέχασα στο wifi. Οταν επέστρεψα το βράδυ είχε επανεκινήσει με τη νεα αναβάθμιση. Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματια: εφαρμογή αναβάθμισης, ιδιότητες, ρυθμίσεις, αυτ…

• Παράθεση από Yianniss: “Επίσης όταν κάνεις swipe up τα ανοικτά apps στο background για να κλείσουν, όταν φύγει και το τελευταίο η οθόνη δεν παραμένει (για να πατήσεις το x και να καθαρίσει η μνήμη) αλλά γυρνά στο home screen. ” τι είπες τώρα ? αν τις κλείσεις μία-μία, τι να κλείσει το X? το X τις κλείνει όλες μαζί (πλην τις κλειδωμένες)

• Παράθεση από kostatos: “που θα βρω το link του forum για να κατεβασω πάλι την stable ελληνική 8.0.4.0 αν γνωρίζει κάποιος? ” xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files απλά μην τσεκάρεις τίποτα κατά το install...

• Παράθεση από ecsalos: “Μηπως θα μπορουσε καποιος να μου πει πως αποθηκευω επαφες στην συσκευη και οχι στο account moy???? ευχαριστω! ” όταν επιλέξεις δημιουργία νέας επαφής,σε ρωτά με ποιον λογαριασμό θα την συνδέσεις, δεν υπάρχει πια η επιλογή "μόνο στο τηλέφωνο", φυσικά μπορείς να μην συγχρονίζεις. Παράθεση από dthan: “Το Xiaomi redmi note 3 και το Χiaomi redmi note 3 pro παιρνουν το ιδιο tempered glass και την ιδια θηκη?? προφανως ναι αλλα θα ηθελα αν μπορει καποιος να μου πει σιγουρα γιατι θ…

• Παράθεση από teoxoli: “καλημέρα , θα μπορούσε κάποιος να με βοηθεισει σε καποιες απορίες που εχω? εχω το rn2 και εχω την τελευταία gtv και θέλω να πάω στην xtrv. τι πρέπει να κάνω για να μήν χάσω τις εφαρμογές και τις φωτο μου? ευχαριστώ ” την περνάς απλά σαν update: την βάζεις στο τηλ και από TWRP πας wipe/advanced wipe επιλέγεις cache+dalvic cache - wipe,και μετά install την νέα rom

• Παράθεση από Tseligas2000: “θελω να αγορασω το νοτε3 προ .Ποια η διαφορα σε official international και es stock official international. To βρηκα στο geek . Δεν καταλαβα τις διαφορες τους εκτος των χρηματων. Απο που και ποια εκδοση να παρω ? Ευχαριστώ. ” από geek ό,τι και να επιλέξεις με δική τους πειραγμένη θα στο στείλουν. εννοείται όλα γίνονται, αλλά αν δεν θέλεις να παιδευτείς πολύ ζήτα το με official rom (οποιαδήποτε)

• Παράθεση από kabamaru2372: “καλησπέρα αν μπορείτε να με βοηθήσετε μόλις πέρασα την τελευταία ρομ στο redmi note 3 pro kenzo είχα την 5.1.1 και πέρασα την 6.12.1 όλα καλά ... αλλά με το που άνοιξε δεν περνάει από το security device info μου βγάζει ένα μνμ couldnt check device security info Και δεν προχωράει γλώσσα έβαλα Αγγλικά wifi κανονικά google account κανονικά και μετά με πάει στο mi account αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν προχωράει ότι και αν πατήσω... πλιζ help ” τώρα το είδα...είχα…

• Παράθεση από Angelo.: “Θα σας στεναχωρησω αλλά το κινητο μας είναι quick charge 1 δηλαδή 5v 2a. Ο snapdragon μας υποστηρίζει QC2 και νομίζω και QC3 αλλά ή xiaomi για να περιορίσει το κόστος για το κινητο μας αγόρασε drivers μόνο του QC1. Είχα ψάξει εδώ και κάνα τρίμηνο γι αυτό παρά πολυ και παντού έπαιρνα το ίδιο άκυρο. Τελικά αγόρασα έναν φορτιστη QC2 (5v, 9v, 12v) για να το δοκιμάσω και στην πράξη και απλά επιβεβαιώθηκαν όσα είχα διαβάσει. Το usb volt meter διάβαζε και πάλι 5v και 1.97a. Ο μόν…

• Λοιπόν επειδή συνεχίζονται κάποια άκυρα σχόλια σχετικά με την φόρτιση του κινητού, θα προσπαθήσω απ' την πλευρά μου να διευκρινίσω κάποια πράγματα κι όποιος θέλει τα δέχεται ή ακόμη καλύτερα γκουγκλάρει λίγο,υπάρχουν άπειρα σοβαρά σχετικά άρθρα,και είναι κρίμα να μένουν λάθος συμπεράσματα σε ένα τεχνολογικό forum. O φορτιστής μας δεν είναι ένας απλός στα 2.0Α αλλά quick charge 2.0 που σημαίνει ότι βγάζει από 2,5 μέχρι 12volt, όταν όλοι οι απλοί φορτιστές ασχέτως amber δίνουν 5volt.Επίσης το orig…

• Παράθεση από nik68: “Παράθεση από demakhs: “to2c κλπ ” Λέει τίποτα αυτό το το ...chinashop? Δεν το ξέρω σαν μαγαζί, αλλά έχει το 3s pro/international που μ' ενδιαφέρει γύρω στα 130 ευρα... ” έχω πάρει 5-6 τηλέφωνα (και το kenzo) από εκεί χωρίς κανένα πρόβλημα, πριν μερικά χρόνια όλοι από εκεί και το minideal παίρνανε.

• Παράθεση από gkalen: “@xnikos Χθες με Clean install σε Markw , δεν συνδέθηκα στο λογαριασμό μου ( ποτέ δεν συνδεομαι ) , με Ελληνικά πάντα σαν γλώσσα , ποτέ δεν εχω αλλάξει γλώσσα , χωρίς σιμ κάρτα ( το ίδιο όμως έχω πάθει και με σιμ ) , παράβλεψη της σύνδεσης miaccount και το ίδιο error security info , δεύτερη προσπάθεια και τρίτη πάλι τα ίδια .. Reboot τη συσκευή και ξανά τα ίδια , μετά παταω να συνδεθω με άλλο τρόπο και όχι με τον αριθμό τηλ... , αλλαζει σε mail ή σύνδεση , δεν βάζω τίποτα κα…

• Παράθεση από gkalen: “@xnikos Όχι δεν είναι πρόβλημα της ρομ .. Ίσως είναι θέμα server αλλά όχι πρόβλημα της ρομ .. Με ένα δύο Reboot και μερικές προσπάθειες προχωρας στο setup κανονικά , σε όλους τυχαίνει αυτό και πιστεύω είναι θέμα server .. Με σιμ ή χωρίς το ίδιο είναι , δεν αλλάζει κάτι .. ” κοίτα τι έγινε: μετά το unlock-TWRP πέρασα την XTRV κατά λάθος χωρίς wipe data. άνοιξε και μπήκε το miui account κανονικά και τσέκαρα και το find device. είδα διάφορα που δεν μου άρεσαν-προφανώς λόγω μη …

• Παράθεση από mixalisxaral: “Παράθεση από gab: “Παράθεση από mixalisxaral: “Καλησπέρα, φλασαρα την XTRV/GTV_6.11.17 & την 6.11.24 σε redmi note 3 pro αλλά έχω και με τις δύο το ίδιο πρόβλημα που φαίνεται στη παρακάτω φώτο... 20161125_162431.jpg ” Αν βάζεις το νούμερο τηλεφώνου μετά το +48 που γράφει φυσικά και δεν πρόκειται να συνδεθείςΠατά πάνω στο +48 και διάλεξε Ελλαδα και μετά βάλε το νούμερο.θα σε ξαναρωτησει τον κωδικό για ακόμη 1 φορά και μετά θα μπεί ” Το σφάλμα το βγάζει συνέχεια δεν είν…

• Παράθεση από xnikos: “παιδιά μια βοήθεια εδώ, σε kenzo φίλου που ήρθε με unofficial global stable και ξεκλείδωτο έβαλα κανονικά μέσω fastboot official china dev, ξεκλείδωσα κανονικά,έβαλα TWRP και πέρασα την τελευταία ελληνική 6.11.17 χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι εκεί. το πρόβλημα: μόλις ανοίγει στην ελληνική και προχωράω στο setup,δεν παίρνει τον λογαριασμό της miui (could't check device security info), και το χειρότερο δεν με αφήνει να κάνω skip. *φυσικά φλάσαρα την rom ξανά και ξανά, *ο λογαρι…

• Παράθεση από Krasdimi: “Νομιζουν οι κινεζοι οτι θα μας ξεγελασουν δηλαδης.... ” δεν καταλαβαίνω τι εννοείς μια χαρά 6.0 πήρε το kenzo, τα δακτυλικά σε εμένα δούλευαν και δουλεύουν τέλεια, επίσης απ' όσο γνωρίζω η xiaomi δεν κατασκευάζει τίποτα,στην foxconn τα κάνει φασόν, εξ' ου και η τεράστια αύξηση μοντέλων και παραγωγής.(στην Ινδία νομίζω έκανε εργοστάσιο) το πρόβλημά μου το έλυσα με install ξανά μια 6άρα fastboot, και ξανά TWRP και την ελληνική. υποπτεύομαι bug της ελληνικής που όταν δεν βλέ…