Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 510.

• Παράθεση από Antonis Kontitsis: “οκ.τη ωρα που κανεις την προσπαθεια στο κινητο,στο ι.mi εισαι συνδεδεμενος?? αν οχι δοκιμασε να μν κανεις logout και δοκιμασε παλι μου το εκανε και εμενα καποια στιγμη με xtrv stable. μεινε συνδεδεμενος και δοκιμασε ξανα στο account του κινητου. =============== Νοε 23rd 2016, 10:26pm =============== @xnikos και στην εκκινηση της ρομ που σε ρωταει για τοποθεσιες κτλ κλικαρε τα ολα,λογικα θα στο βρει γιατι ανoiγει το gps ” ναι κανονικά συνδεδεμένος είμαι εκεί,δεν ε…

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από Krasdimi: “ψιλοκοπανανε οι devs και δε μπορουν να βρουν ακρη με το δαχτυλικο ” Μάκαρη να ήταν αυτό το πρόβλημα αλλά δεν παίζει να είναι. Τα αλλά που έχουν διαφορετικές οθόνες γιατί παίρνουν κανονικά;Drivers στον Kernel είναι. Το πρόβλημα πρέπει να το έχουν στην μετάβαση σε android 6 Παράθεση από xnikos: “μόλις ανοίγει στην ελληνική και προχωράω στο setup,δεν παίρνει τον λογαριασμό της miui ” Το πρώτο setup το κάνεις στα Αγγλικά ” εννοείται... Παράθεση από Anto…

• παιδιά μια βοήθεια εδώ, σε kenzo φίλου που ήρθε με unofficial global stable και ξεκλείδωτο έβαλα κανονικά μέσω fastboot official china dev, ξεκλείδωσα κανονικά,έβαλα TWRP και πέρασα την τελευταία ελληνική 6.11.17 χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι εκεί. το πρόβλημα: μόλις ανοίγει στην ελληνική και προχωράω στο setup,δεν παίρνει τον λογαριασμό της miui (couldn't check device security info), και το χειρότερο δεν με αφήνει να κάνω skip. *φυσικά φλάσαρα την rom ξανά και ξανά, *ο λογαριασμός είναι σωστός κα…

• παιδιά μια βοήθεια εδώ, σε kenzo φίλου που ήρθε με unofficial global stable και ξεκλείδωτο έβαλα κανονικά μέσω fastboot official china dev, ξεκλείδωσα κανονικά,έβαλα TWRP και πέρασα την τελευταία ελληνική 6.11.17 χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι εκεί. το πρόβλημα: μόλις ανοίγει στην ελληνική και προχωράω στο setup,δεν παίρνει τον λογαριασμό της miui (could't check device security info), και το χειρότερο δεν με αφήνει να κάνω skip. *φυσικά φλάσαρα την rom ξανά και ξανά, *ο λογαριασμός είναι σωστός και…

• Παράθεση από Dim Max: “Καλησπερα. Σε kenzo με XTRV-6.11.17 εχω το εξης προβλημα. Με εφαρμογη για internet radio (Greek radios, Tunein) στις τελευταιες τους εκδοσεις, μετα απο καμια ωρα παιξιμο κ το τηλ σε σε αδρανεια, κλειστη οθονη, οι εφαρμογες κλεινουν μονες τους. Μαλλον ειναι απο το αυτοματα καθαρισμο που κανει. Εχω απενεργοποιησει απο κεντρο ασφαλειας->ρυθμισεις->καθαρισμος->τον αυτοματο καθαρισμο και τον καθαρισμο μνημης χωρις αποτελεσμα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστω …

• Παράθεση από Kostis92: “νταξει απλα δεν εχω λογια να περιγραψω την γκαντεμια.. δεν μας αφηνει να ξεκλειδωσουμε για καποιον αγνωστο λογο παροτι βαλαμε κ πληροφοριες μου στο account κλπ κ τωρα εχω μια ρομ που ειναι ολα κινεζικα, η καρτα σιμ δε δουλευει , και ουσιαστικα δεν εχω κινητο. τελεια ” σταματάει στο 50%? δοκίμασε ξανά αργότερα,αύριο... δεν είναι σπάνιο δυστυχώς

• Παράθεση από nik68: “Παιδιά μια ερώτηση: Τόσο στην προηγούμενη stable 8.0.1.0 (όχι απ την αρχή απ’ όσο θυμάμαι) όσο και στην τελευταία 8.0.4.0 δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις στην εφαρμογή mymail όπου έχω το προσωπικό μου mail. Πρέπει να την ανοίξω να κάνω ανανέωση και μετά να έρθουν μαζεμένα. Όλα τα δικαιώματα ναι (εκτός αποστολή MMS και Τροποποίηση επαφών), και αυτόματη έναρξη. Καμιά ιδέα? Υ.Γ. Nice touch/προσθήκη στην τελευταία stable οι επιλογές για Recovery & Fastboot στην οθόνη απενεργοποίησ…

• Παράθεση από Hunter266999: “Μια ερώτηση παρακαλώ οποιος μπορεί να βοηθήσει. Στις φωτο γιατι δεν συνεργάζεται το hdr με το φλας; μπορεί να προτείνει κάποιος ενα συνδυασμό; ” για να ρωτάς, προφανώς δεν γνωρίζεις τι είναι το hdr με αυτό το τηλ παίρνει 3 συνεχόμενες λήψεις με διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού και τις συνδυάζει σε μία. προυποθέτει ακίνητο θέμα και σταθερό χέρι για λίγα δευτερόλεπτα.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από xnikos: “μετά από 3 χρόνια με το hongmi και τώρα με RN3pro μένω απλά άφωνος όταν συγκρίνονται οι κάμερες τους , γιατί απλά δεν έχουν σχέση,κλασεις ανώτερη ή δεύτερη. Επίσης πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν κάνουμε μία βόλτα από γνωστά forum,πάντα υπάρχουν δυσαρεστημένοι με τις φωτογραφίες ακόμη και σε μοντέλα των 500+ ευρώ με κορυφαίες κάμερες, Άβυσσος... μία χαρά είναι ή κάμερα του RN3pro, ψαχτειτε κάποιοι με τις ρυθμίσεις,δεν είναι δυνατόν να έχετε απαιτήσει…

• μετά από 3 χρόνια με το hongmi και τώρα με RN3pro μένω απλά άφωνος όταν συγκρίνονται οι κάμερες τους , γιατί απλά δεν έχουν σχέση,κλασεις ανώτερη ή δεύτερη. Επίσης πρέπει να παραδεχτούμε ότι αν κάνουμε μία βόλτα από γνωστά forum,πάντα υπάρχουν δυσαρεστημένοι με τις φωτογραφίες ακόμη και σε μοντέλα των 500+ ευρώ με κορυφαίες κάμερες, Άβυσσος... μία χαρά είναι ή κάμερα του RN3pro, ψαχτειτε κάποιοι με τις ρυθμίσεις,δεν είναι δυνατόν να έχετε απαιτήσεις ποιότητας και να τα περιμένετε όλα από το auto…

• μιας και έτυχε να διαβάζω εδώ, να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου... σύγκρινα την δικιά μου φθηνή που ήρθε δώρο, με την nillkin φίλου με ολόιδιες ρυθμίσεις σε 2 RN3 pro ίδια, και 3 άτομα συμφώνησαμε ότι με την nillkin ή οθόνη ήταν λίγο πιό σκοτεινή.. στα χρώματα δεν είδα διαφορά, επίσης ή nillkin δεν ήταν "κομμένη" στην κάμερα όπως η δικιά μου, με αποτέλεσμα ελαφρώς σκοτεινότερες selfies. Αν ίσχυε το "ό,τι πληρώνεις παίρνεις", δεν θα παιρναμε και Xiaomi φαντάζομαι... *προφανώς δεν τις χάραξα κα…

• Παράθεση από PHILIMON: “Ένας απλός έλεγχος του md5 κατ' ευθείαν από το κινητό, δεν αρκεί για να αποκλείσει κανείς την περίπτωση μια Rom να μην είναι σωστή; ” εννοείται ότι αρκεί, γι αυτήν την δουλειά είναι... εγώ το τσεκάρω με το fx explorer στο τηλ.

• Παράθεση από lallasgr: “Λογικά ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι και 100% σίγουρο! Προτείνω να πάρεις δύο καλά bakcup. 1) Ένα Nandroid 2) Και ένα Τοπικό αντίγραφο με όλες τις ρυθμίσεις και εφαρμογές 3) Κάνεις install την ρομ ως Update με wipe μόνο cache/dalvik 4) Τσεκάρεις 100% για bootloader γιατί κατά 102% θα κλειδώσει 5) Αν έχεις θέματα και προβλήματα τότε κάνεις καθαρή εγκατάσταση και επαναφέρεις το τοπικό αντίγραφο. 6) Το Nandroid το παίρνεις μόνο για την περίπτωση που καταστραφούν …

• Παράθεση από touristasGR: “Το εκανα και δουλεψε, ανοιγει κανονικα πλεον.Ομως κανει random reboots και μετα απο καθε reboot ειναι σαν να κανει boot για πρωτη φορα(σημα mi με λευκη μπαρα στο κατω μερος της οθονης) Το εκλεισα και δοκιμασα να μπω σε recovery.Μπηκε κανονικα.Να ξαναφλασαρω την rom? Edit:Τελικα εφτιαξα τα random reboots κανοντας wipe και ξαναφλας την rom.Ωστοσο δεν αναγνωριζει την sim που μπαινει στην θεση 2(εκει που βαζουμε ειτε sim ή sdcard) αλλα μονο την αλλη. ” στην θέση σου θα καρ…

• Παράθεση από jimmydimo: “Παράθεση από johnkeppas: “Να κάνω μια ερώτηση... Κάθε βδομάδα που κάνω αναβάθμιση χάνονται οι custom ρυθμίσεις εμφανισης(εικονίδια, ταπετσαρία lockscreen). Ξερει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και πως μπορώ να το σταματήσω;; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και μένα το ίδιο. Είναι bug τελικά ή χαρακτηριστικό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk ” είναι φυσικό αποτέλεσμα του wipe dalvic cache, μπορείτε απλά να παίρνετε αντίγραφο για επαναφορά από …

• έτσι ακριβώς το σκεφτόμουν κι εγώ, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ και πάλι

• Παράθεση από lallasgr: “Μπορείς να τον ακολουθησεις κατά γράμμα και να φλασαρεις απευθείας την .15 χωρίς πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αυτό εντάξει, η ερώτηση είναι χωρίς wipe data θα παίξει με την .15 ή θά 'χω πρόβλημα? ο bootloader θα κλειδώσει και με την .15?

• Παράθεση από lallasgr: “@johnkeppas μόλις μπήκα με teamviewer το pc του xnikos και φλασάραμε με επιτυχία τη ρομ! 1) Τσέκαρε ότι έχεις το κινητό σε camera mode και όχι MTP 2) Τσέκαρε ότι έχεις ενεργοποιήσει το usb debugging και έχεις πατήσει always trust και οκ στο παράθυρο που πετάει στην οθόνη του κινητού 3) Ξανά κάνε extract την ρομ σε νέο φάκελο μπας και κάτι έχει πάει στραβά. (Καλό είναι να έχεις την τελευταία έκδοση του winrar) 4) Βάλε το κινητό σε download mode με τα παρακάτω βήματα: α) Vo…

• Παράθεση από lallasgr: “Το MiFlash το τρέχεις ως διαχειριστής?? κατέβασε την τελευταία έκδοση του MiFlash και δοκίμασε πάλι! MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip ” φίλε μου εννοείται,και δοκίμασα τουλάχιστον 4 εκδόσεις miflash, παραμένει στο missed hello packet,try to recover(τι σημαίνει αυτό?) *το τηλ λίγες μέρες μετά που ήρθε από geekbuying είχε μπρικάρει άσχημα στα καλά καθούμενα(με την είσοδο ενός usb stick σε OTG) ήταν τελείως νεκρό,δεν έμπαινε σε κανένα mode και στάλθηκε πίσω στο κατάστημα και ή…

• λοιπόν, έγραφα πριν σαν pap από τον λογαριασμό του φίλου με το redmi 3 που προσπαθώ να φλασάρω... είμαι ήδη στον τρίτο υπολογιστή (win7 μετά από 2 win10) και λίγο -πολύ τα ίδια:hello packet αναγνωρίζεται κανονικά αλλά παραμένει έτσι:forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18928/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18929/ ιδέες?