Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 510.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
xnikos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από xnikos: “το Mi PCsuite το βλέπει κανονικά αλλά στο update βγάζει σφάλμα. ” Σε recovery mode το κινητό; ” βλέπει σωστά την εγκατεστημένη rom, αλλά βγάζει couldn't update. βέβαια εβγαλε σφάλμα στους MTP drivers,(περίεργο μιας και συνδέεται κανονικά μέσω MTP),θέλει άλλους το redmi 3? πάντως στο δικό μου(RMN3pro) με το Mi PCsuite είχα προχωρήσει στην αντίστοιχη περ'ιπτωση.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
xnikos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαμου έφερε φίλος το redmi 3 με Global 7.3.2.0.0(LHPCNDD)(απ'το κατάστημα με ελληνικά),για τα περαιτέρω...(ξεκλείδωμα+ελληνική) τσέκαρα ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος, προσπάθησα να περάσω official china dev μέσω του updater,αλλά δεν... το θέμα είναι ότι έχω τα πάντα εκτός από 64bit windows, μήπως εν 'τω μεταξύ βρέθηκε τρόπος που να δουλεύει με win32? το Mi PCsuite το βλέπει κανονικά αλλά στο update βγάζει σφάλμα.
-
να καταθέσω κι εγώ όμως ότι όσες φορές έκανα wipe system(σχεδόν κάθε 3 updates-μαζί με τα cache+dalvic-τρία χρόνια στο hongmi και μία φορά στο RN3Pro),δεν έχασα ποτέ τίποτα παρά κάποιες δεύτερες ρυθμίσεις. οι ρυθμίσεις χρήστη και τα apps είναι φυσικά στο data. προϋπόθεση φυσικά ότι περνάμε καπάκι την rom(αλλιώς δεν υπάρχει system να μπουταρει),και ότι βάζουμε αντίστοιχη rom(dev ή stable).
-
Όλα καλά σε redmi note 3 pro, έχω ένα θέμα με το MiKey (και στις προηγούμενες dev,από τότε που το πήρα): Ενώ αναγνωρίζετε κανονικά και επιλέγω mikey(αντί για ακουστικά),και ενώ γυρνάει σωστά στο τηλ. ωστόσο το εικονίδιο των ακουστικών παραμένει,και το χειρότερο δεν σβήνει η οθόνη κατά την κλήση,μιας και θεωρεί ότι είμαι με ακουστικά. στο HongMi που είχα πριν δούλευε άψογα. εννοείται οτι έλεγξα ρυθμίσεις/δικαιώματα, έχει κάποιος καμία ιδέα?
-
Καλημέρα, μετά από καθαρή (πρώτη)εγκατάσταση της 6.7.14 στο redmi note 3 pro και ενώ όλα δούλευαν κανονικά μάλλον,πάνω στην μέρα έχασε το σήμα και άρχισε να βλέπει ότι η SIM δεν είναι ενεργοποιημένη. Έκανα φυσικά πολλά reboot αλλά και wipe cache+dalvic και στο τέλος ξαναπερασα την rom (με cache+dalvic) αλλά τίποτα... Η SIM ολοκαίνουργια,αλλά στο παλιό hongmi δουλεύει κανονικά. Δεν είχα ποτέ κάτι αντίστοιχο σε miui,ξέρει κανείς τίποτα σχετικά? υποπτεύομαι λίγο και το mi cloud(το μνμ έρχεται από α…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από xnikos: “περί μη φλασαρίσματος του bootloader ” Μάλλον εννοείς τον preloader και όχι τον bootloader ” προφανώς τι γίνεται βρε παιδιά,όλα στραβά σήμερα... προσπαθώ να φλασάρω την fastboot dev china και δεν... μια βγάζει ότι είναι locked μια κάτι άλλο.ποιό bat επιλέγουμε(αν και τα δοκίμασα όλα) παρέλειψα κάτι? μήπως έπρεπε να κατεβάσω stable fastboot?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από vortalhe: “Xiaomi MIUI Official Forum βρες το redmi note 3 pro και κατεβασε οποιο rom 8es αν και γινεται και με global stable! ” ok μόλις τα βρήκα κι εγώ,κατεβάζω την china dev. κάτι που διάβαζα περί μη φλασαρίσματος του bootloader ισχύει μόνο για τα MTK ή και για το PRO?
-
ΜήνυμαΛίγη βοήθεια για το REDMI NOTE 3 PRO... αν και το ζήτησα με original και ήρθε με αγγλοκινέζικη stable(7.1.18.0 LHOCNCL),δεν δέχεται την developer. Έχει και μάλλον άσχετες apps μέσα,οπότε αν και αγγλοκινέζικη μάλλον πειραγμένη είναι.Επίσης στο unlocker στο 50% βγάζει no need to... Το πρόβλημα είναι ότι όλα τα σχετικά link που βρήκα εδώ και αλλού για fastboot rom,αφορούν το redmi note 3 με τον MTK.Από που κατεβάζω ρε παιδιά την fastboot για το PRO?
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 2GB RAM 16GB 16MP 4000mAh Android Smartphone
-
στο hongmi/redmi το proximity αλλά και το light sensor δεν δουλεύουν,όπως και στην προηγούμενη. Να περιμένουμε κάτι ή να ψαχτούμε για επιστροφή σε μια παλιά?
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από mparaxir: “ξερω αυτο που θα πω ειναι δουλεια παραπανω για εσας.θα ηταν ευκολο καπως να ενσωματωσετε το fix που ειναι για την καμερα ωστε να μην μπαινουμε αυτοι οι λιγοι που εχουμε μεινει με το αρχαιο ρυζακι καθε φορα που φλασαρουμε μια ρομ,να φλασαρουμε και το fix που ειναι για την καμερα,ξερετε που δεν αναγνωριζει την sd card συν κατι αλλα που εχει το fix αλλα δεν θυμαμε να τα αναφερω. ” Δεν χρειάζεται να βάζετε κανένα camera fix! Μόλις περάσετε την ROM, θα …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από xnikos: “στο πρώτο hongmi-redmi με την GTV_6.5.19 modded -και μετά από τόσες modded που έχω βάλει- για πρώτη φορά δεν λειτουργεί ο proximity αλλά κι ο light sensor.Ούτε κι από engineer mode γίνεται τίποτα. Είναι στα υπ' όψιν? ” Το ξαναφτιάξαμε από την αρχή γιατί ήταν απαρχαιωμένο πια και απο δω και πέρα θα είναι πάντα επικαιροποιημένο Δοκιμάστηκε με την ενσωματωμένη εφαρμογή Κάμερας, Αρχεία, ES Explorer κλπ και δουλεύει σωστά. Επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα με p…
-
στο πρώτο hongmi-redmi με την GTV_6.5.19 modded -και μετά από τόσες modded που έχω βάλει- για πρώτη φορά δεν λειτουργεί ο proximity αλλά κι ο light sensor.Ούτε κι από engineer mode γίνεται τίποτα. Είναι στα υπ' όψιν?
-
Xiaomi Hongmi
Μήνυμααπό ebay να υποθέσω? κόστος?
-
καλή τύχη Stock in Europe ELEPHONE ELE Explorer WIFI Aliwinner V3 2.0 Inch TFT LCD 4K 16MP Waterproof Action Sport Camera with 170° Wide Angle Lens online - coolicool
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από xnikos: “προφανώς για την θερμοκρασία ” δεν χρειάζεται να μου προωθείς άρθρα.. ξέρω κι εγώ να ψάχνω στο Google. ” μήπως αν έψαχνες και εσύ λίγο παραπάνω στο Google περιορίζονταν η παραπληροφόρηση?
-
Παράθεση από pechr: “ Η δεύτερη εφαρμογή της βαθμονομησης δουλευει αποτελεσματικά... αποδεδειγμένα ” αποδεδειγμένα το "πουσάρισμα" της μπαταρίας μειώνει την ωφέλιμη ζωή της, για λίγο παραπάνω αυτονομία την επόμενη μέρα. το battery calibration κανονικά είναι απλώς η διαγραφή ενός αρχείου.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από xnikos: “,που γνωρίζουν τόσο ελάχιστα για τις μπαταρίες και η κοινή λογική έχει πάει περίπατο ” Για την πρώτη εφαρμογή δεν πιστευω ότι έχει την δυνατότητα να δει την πραγματική κατάσταση της μπαταρίας.Αλλα με την ευκαιρία μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχει 3 επαφές ;; Η δεύτερη εφαρμογή της βαθμονομησης δουλευει αποτελεσματικά... αποδεδειγμένα ” προφανώς για την θερμοκρασία battery charging - Why are there 3 pins on some batteries? - Electrical Engineering Stac…
-
Παράθεση από pechr: “Κατεβασε 2 εφαρμογές απο playstore:1. Repair Battery Life για να δεις τα κελιά της μπαταρίας αν είναι ολα καλα 2. Advanced Battery Calibrator για να κάνεις βαθμονόμηση με τις οδηγίες που γράφει μέσα (υπόψιν ότι θα χρειαστεί να το αφήσεις το κινητό κανενα 6ωρο απενεργοποιημενο ώστε να φτάσει στο πραγματικό 100% και όχι στην ένδειξη 100%, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙΣ). Θα ξεκίνησεις το calibration στο 2-3% και θα σβήσεις το κινητό σου όταν σου βγάλει μηνυμα ότι πρέπει …