Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 344.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Καλημερα Μια απο τα Ίδια την γκαντεμιά μου 3 μέρες στο ΥΕΔ και πέφτει επάνω στην παραμονή πρωτοχρονιάς θα σκάσω * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 15-12-2016 * 11:56 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 22-12-2016 * 22:11 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * 23-12-2016 * 11:53 * Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 23-12-2016 * 14:47 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 23-12-2016 * 20:27 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩ…
-
Καλησπέρα στην παρέα. πριν δυο μέρες παρήγγειλα το αγαπημένο και πολυπόθητο ΜΙ5 , είχα το ΜΙ3 αλλα επειδη είμαι ζημιάρης έσπασα την οθόνη και κατέστρεψα καταλάθος το κινητό. Η ερώτησή μου είναι, λόγο το οτι αυτη τη φορά θέλω να προστατέψω το ΜΙ5, αν κάποιος δοκίμασε και είδε απο κοντά την Θήκη LOVE MEI Waterproof Shockproof εντυπώσεις και αν είναι υπερβολικό
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από dajannis: “Παράθεση από pechr: “θα μπορούσε κάποιος κατοχος nikel να μας πει αν η συσκευή του έχει ίδια IMEI;; IMEI βλεπουμε πληκτρολογώντας *#06# στο ''τηλέφωνο'' ” Με ποιανου ίδια Χρήστο? ” βρε συ.... Χαχαχαχαχα Οχι με καποιου αλλου ιδια imei. Αν το imei 1 και το imei 2 ειναι τα ιδια στη συσκευη. Μου απαντησε ο Τακης πιο πανω. Ολα κομπλε. Καποιες συσκευες εχουν ιδια και τα 2 imei και καποιες αλλες εχουν διαφορετικα τα 2 imei. ” χαχαχαχ που να το φανταστώ ¨ολα …
-
Καλημέρα έχω την XTRV beta 1-6.11.3 Να φορτώσω την νέα με το update ή χρειάζεται να βάλω πρώτα και το TWRP Recovery που λέτε στην αρχή;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “RedMi Note 4 nikel 6.0 Απόσυρση (Rooted Super User) ------------ Να περιμένουμε δηλαδή? ”
-
Καλησπέρα για Redmi Note 4 δεν εχει stable?
-
καλησπέρα για redmi note 4 θα περιμένουμε?
-
ετυμη η rom ευχαριστώ αυτα εχει μέσα ειναι σωστα ή λειψά μπήκαν? αχα
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυματα κατάφερα. αντικατέστησα το αρχείο cust.img όπως το δίνει ο οδηγός εδω. το είχα κάνει όταν έβαλα την global, και το ξέχασα τωρα εχει την Offial stable V8.0.9.0.MBFCNDG (kai.. πολλα κινέζικα χαχαχαχ)< πάμε για ελληνική ρομ τωρα σας ευχαριστώ όλους
-
τα κατάφερα. αντικατέστησα το αρχείο cust.img όπως το δίνει ο οδηγός εδω. το είχα κάνει όταν έβαλα την global, και το ξέχασα τωρα εχει την Offial stable V8.0.9.0.MBFCNDG (kai.. πολλα κινέζικα χαχαχαχ) Ξεκινάω να βάλω την ελληνική τώρα ακολουθω τις οδηγίες ετσι? σας ευχαριστώ όλους και ειδικά τον osalonikios για την παρέα και την βοήθεια