Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 344.
-
Παράθεση από osalonikios: “Έβαλες επισημη rom? ” Ναι και με ξεκλείδωτο bootloader ξεκίνησα την διαδικασία για την ελληνική έβαλα το twr και μετα δεν με άφηνε να κανω φορματ ουτε έβρισκε την sd του κινητού, το κανω επανεκκίνηση και κόλλησε στο MI.... χωρίς τείτσες. κατευθείαν φαστβοοτ και ξαναφορτώνω την Official τωρα λέω να ξανα ελεγξω το bootloader και να κάνω ξανα την διαδικασία για τα Ελληνικά
-
Παράθεση από osalonikios: “Υπάρχουν οδηγοί. Κάνε έναν κόπο και διαβασε τους. H Rom που εχεις είναι ανεπισημη. Πρέπει πρώτα να βάλεις μια οποιαδήποτε επισημη, να κλειδώσει ο bootloader, να κάνεις αίτημα για ξεκλειδωμα στην Xiaomi και μετά να ξεκλειδώσεις να βάλεις twrp κι ελληνικη Rom. ” Ωραία επομένως κανω update αυτην που μου δείχνει η συσκευή στο update manager την MIUI V8.0.3.0 MBFMIDG STABLE ετσι? Αυτην εχω τώρα OFFICIAL GLOBAL ROM ,MULTI LANGUAGES ,SUPPORT OTA UPDATE, HONGKONG WAREHOUSE
-
Ωραία το έστειλαν ξεκλείδωτο τελικά , τώρα η συσκευή μου ζητάει να κάνω update MIUI V8.0.3.0 MBFMIDG STABLE, απο αυτην που έχει τώρα επάνω Miui Global 8.00/ stable 8.0.2.0 (MBFMIDG) δεν έχει Ελληνικά. Αν το κάνω πρώτα update σε MIUI V8.0.3.0 θα μου κλειδώσει το Bootloader ? Η να βάλω απευθείας την .twrp3.0.2_by_mic_nikel και να ακολουθήσω τον οδηγό όπως τον παρουσιάζει εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 4 (Nikel) ευχαριστώ
-
Ωχ χρήστο εκει που έλεγα να μην πάρω το Mi5 μάλλον δεν θα την γλιτώσω xaxxax
-
Fast boot mi3w
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Ελπίζω να μην την χρειαστείς ” Τελικά την χρειάζομαι, μετα απο αλλεπάλληλες γκαντεμιές λόγου αλλαγή οθόνης αλλαγή κουμπιών .... και και και μπρίκαρε το κινητό α ξέχασα χαλασε και το Antenna-Connector. κόλλησε στο φαστβοοτ. δεν αλλάζει με τίποτα μπήκα στο recovery τα έσβησα όλα τίποτα φόρτωσα νέα ρομ μεσω OTG usb πάλι τίποτα !! τωρα πώς βάζω fastboot rom?
-
welcome vickmall
-
Σπασμένη οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από michael: “Για γνησιο ανταλλακτικό δες Εδω ” είναι αξιόπιστη σελίδα? θέλω για το Μι3 και δεν βλέπω πουθενά μεταφορικά
-
καθε φορά που κάνω update με βγάζει αυτο η γραφει ''not found'' αλλά η εγκατάσταση τελειώνει κανονικά Skipping MD5 check :no MD5 file found mount: no partition named ''/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata''