Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 344.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
dajannis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@dajannis το νήμα αυτό είναι για το Note 2 (γράφεις σε λάθος νήμα) και τα αρχεία φυσικά είναι για το Note2. Αν εχεις ερωτήσεις άνοιξε ενα θέμα καινούργιο εδω => Mi-3 (Cancro) ” εδω μας στέλνει η σελίδα για το Mi3 xiaomi-miui.gr/community/wsif/…FastBoot-ROM/#description
-
που να φορτωθεί η ρομ καλύτερα στην 1 η στην 2 με ρωτάει στο recovery Παράθεση από Bodai: “Καλημέρα, σε ποιά rom αναφέρεσαι? ” στην προηγούμενη την 5.12.3 εκανα καθαρη εγκατασταση και με ρώτησε το Recovery. αλλα γενικα σε ποιο παρτ ειναι καλύτερα να φορτώνουμε την rom που δουλεύουμε? θέλω να βάλω την τελευταία μεχρι να ετοιμαστεί η (GTV_5.12.31 και στα download ειναι λιγο χαμος , μπορείς να μου παραθεσεις την προηγούμενη απο την 5.12.31 , για να την κατεβάσω? | | ευχαριστώ
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
dajannis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤα αρχεία που δείνεις είναι για το Μι3 ??? η να κατεβάσω το αρχειο του συνδέσμου που ακολούθησα για την συσκευή μου? αυτο είναι fast boot ?? η κανονική Ρομ cancro_images_5.12.10_20151126.0000.5_6.0_cn_a5ff133acd.tgz 'η όλα αυτά - 1. Tο πρόγραμμα Mi Flash - 2. Tη τελευταία επίσημη αγγλοκινέζικη Fastboot Rom (V7) που θα βρείτε στο φόρουμ μας, ΕΔΩ και η οποία φέρει ενσωματωμένο το TWRP recovery που θα μας κάνει τη ζωή ευκολότερη στη διαδικασία φλασαρίσματος της Ελληνικής ρομ. - 3. Την τελευταία ελλ…
-
που να φορτωθεί η ρομ καλύτερα στην 1 η στην 2 με ρωτάει στο recovery
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Κάνε ένα search για drivers! Για να μη το βλέπει, σημαίνει οτι θέλεις σωστούς drivers. Δοκίμασε επίσης και σε διαφορετική usb θύρα στο πισί σου και να MHN είναι usb3.0. ” Ok τα κατάφερα επιτελους με windows 10 και αυτο το drivers preloader mt65xx έβαλα την KK 1.0.13 και λέω να βάλω την miui Rom
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Xiaomi Mi-3 / Mi-4 WCDMA/TDD-LTE/FDD-LTE cancro 6.0 Marshmallow ΑΝΑΒΟΛΗ ”
-
649 με την δική μου ψήφο, ήμαστε πρώτοι αχα
-
εχω ενα Inew V3 me JellyBean 4,2 και θέλω να βάλω αυτό αλλα μου λέει οτι πρώτα πρέπει να βάλω το iNew_V3_KK_1.0.13_TWRP_SPFlash_v2 πριν το iNewV3_KK_v1.0.13_CWM, με το flashtool. δεν μπορώ να το κάνω δεν βρίσκει το Κιν. το εκανα όπως είδα στο ιντερνετ με κλειστό το τηλ αλλα δεν γίνεται ρε παιδια πεστε εναν τροπο να βάλω την miui kai na epekt;hnv thn rom me ayto (Make your internal system storage 6GB)
-
Είμαι με tamarack που είναι τα link δεν μου τα εμφανίζει να τα κατεβασω Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Τα active partitions τα εναλλάσεις απο το το CWM recovery” ναι πώς;
-
no miui apps
Μήνυματη συμβαίνει τελικά? φωρτοσα την Ρομ 3 φορές απο εχθές μέσο Recovery και δεν εγκαθειστά τα Miui apps Το ιδιο και στην stable version 7.1.0 μπορεί κάποιος να βοηθήσει;
-
πως εναλασεις το boot απο system 1 σε system 2 νομίζω οτι φόρτωσα και στα δυο ρομ, αφου καθε φορα μου δείχνει οτι είναι διαφορετικο system active
-
γιατι δεν μου εμφανίζει τις εφαρμογές τις MIUI στην οθόνη ενω τις εχει εγκατεστημενες? περασα την Ρομ 2 φορες και πάλι τα ιδια
-
Ίων Ιανός like this
-
Παράθεση από dnomikos: “Υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός sms που μπορεί να στείλει για κάθε ημέρα (24ωρες). Κάνε υπομονή και θα σου έρθουν. Μην πατάς συνέχεια για να σου στείλει SMS γιατί χρεώνεσαι για αυτά” περίμενα μια ολόκλρη μέρα και δεν μου ήρθε εδω και 3 μήνες γίνεται αυτό μετα απο αναβάθμιση της Rom εγινε reset στο Authenticator και δεν μπορώ άλλο να το χρησιμοποιήσω
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Τα ΟΤΑ Updates θα αρχίσουν να δουλεύουν κανονικά για το Mi-3W & Mi-4 από την επόμενη εβδομάδα[/q Σε εμένα δεν εγκαταστάθηκε το OTA Μετ την Rom υπάρχει περίπτωση να φορτώθηκε λάθος η Rom?”
-
Παράθεση από dnomikos: “Τώρα πρέπει να πας στο account.xiaomi.com/pass/serviceLogin και αφού κάνεις login, να ξαναρυθμίσεις το Authenticator από το Account Tools>Authenticator>Settings” Με βγαζει να σαρώσω ενα barcode alla πως αφου δεν μπορώ να κανω login στην σελιδα για να δω το MilD barcode παταω Mi Security Token unavailable για να μου το στείλουν με sms αλλά δεν έρχεται τίποτα
-
Παράθεση από dnomikos: “Authenticator_2.29.ap” Μου βγάζει να σαρώσω MilD bar code. που θα το βρω αυτο? στο Mi accound sthn selida δεν εχει κατι τετοιο (Please input dynamic password generated by Mi Security Token )
-
τα Developer update πάνω σε stable version τις εγκαθηστούμε απο recovery ή απο το update?