Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 344.
-
Παράθεση από zefs: “Αν πας στο account.xiaomi.com και συνδεθείς έχει επιλογή για Authenticator, μήπως πρέπει να το κάνεις disable αν εννοούσες αυτό.” δεν γίνεται τιποτα ούτε απο την σελιδα My acound, ουτε απο το κινητό. λείπουν προγράμματα απο το 5.9.24, δεν υπάρχει η γεννήτρια κωδικών της miui
-
Εκανα εγκατασταση το update απο την recovery και δεν μπορώ να συνδεθώ στο Mi Account μετα απο την εισαγωγή του κωδικού μου ζητάει κωδικό απο την γεννήτρια αλλά δέν εχω που θα το βρώ????
-
Μετα απο την προηγούμενη αναβάθμιση, δεν μπορω να μπω στο Authenticator και με βγάζει να το ενεργοποιήσω εκ νεου. Οτν το κανω με βγαζει ενα MiLd barcode. alla sto logariasmo moy sthn MUI δεν μπορώ να μπώ γιατι χρειάζομαι Authenticator code!!! πως θα το κανω αυτο?? μπαινω για να μου στείλουν verify με SmS και δεν έρχεται. τη να κανω
-
5.5.5 update
Μήνυμα5.5.5 Στην 6 απο που θα κανουμε πλεων updates? Μέσα απο το update της xiaomi μονο στα κινέζικα και αγγλικά το έχει
-
Παράθεση από harispao: “Οι ψήφοι έπρεπε να είναι αναλογικόί με τον πληθυσμό της κάθε χώρας” Πολύ σωστά
-
Μόλις ψήφισα στους 18 είμαστε και προχωράμε
-
Καλή τύχη σε αυτούς που τους αξίζει, και είναι η σειρά τους να Ευ'-τύχή-σουν δεν γίνεται να πώ σε όλους αλλά σε μόνο 5 χαχα
-
Παράθεση από dajannis: “Καλησπέρα έκανα clean και μετά φόρτωσα την GTV-4.11.7 και εχασε το Root πως θα το ξανακάνω Root?” τελικά επρεπε να παω μεσο κεντρο ασφαλείας να αφησω το τσεκ ροοτ..και τωρα ολα καλα ειμαι ροοτ. αλλά αυτό κεντρο ασφαλείας γιτί λειτουργεί έτσι? να περιμένεις δηλαδή όσες φορές σου ζητήσει τα δευτερόλεπτα για να ελευθερώσεις ένα πρόγραμμα;
-
Καλησπέρα έκανα clean και μετά φόρτωσα την GTV-4.11.7 και εχασε το Root πως θα το ξανακάνω Root?
-
κατάλαβα τζάπα μάγκες χαχαχα
-
αν την βάλω θα μπορω να επανέλθω στην ελληνική 31?λέω να την βάλω για να δώ πώς δουλεύει
-
Οταν δεν υπάρχει ιντερνετ δεν μπορει να δουλέψει το πρόγραμμα για αναζήτηση στις επαφές!!! κουφό δεν είναι
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Προσοχή στα Μαϊμουδομάγαζα ....” χαχαχαχχαχ λες να μείνουμε με την μπανάνα στο χέρι;
-
Παράθεση από Pallaros: “Παιδιά αυτή η τηλεόραση κοστίζει στο AliExpress 1128 ευρώ. Που τη βρήκατε 450;” στο Alibaba showimage.html
-
θα έχουμε Ελληνικό firmware? xaXAXAXAXAXAXA AN KAI εχω της sonny, αυτην εδω την θέλω Υ.Γ Ψάχνομαι να ανοίξω κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, Gadget k.a σε λίγο εχω συνάντηση με εναν φίλο που θα κάνει εισαγωγή απο κίνα για αποθήκη σε ευρώπη και πώληση χωνδρηλής. αν όλα πάνε καλά θα ενημερώσω
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “ΔΕΝ υπάρχει κάτι να διαλέξω ανάμεσα στο τηλέφωνο η web απο ποιο μικρόφωνο (app)δίνεις την εντολή” θέλω να πάρω σε μια επαφή τηλέφωνο , "σπίτι" , λέω σπίτι , πατώντας πάνω δεξιά το μικρόφωνο μπαίνει στο ίντερνετ και ψάχνει σπίτια πατάω κάτω δεξιά το τηλέφωνο , και έχω τις επαφές "σπίτι" (δεν δουλεύει σωστά η εφαρμογή στα Ελληνικά , οι επαφές πρέπει να είναι ίσως με μικρά γράμματα , όχι κεφαλαία , δεν την χρησιμοποιώ ακόμη την εφαρμογή , στην επόμενη α…
-
Εχω την Χιαομι mi3w και την τελευταία rom 31 το rotation δεν δουλεύει σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές συστήματος π.χ ρολόι launher μουσική μεταφορά, και μέσα στις ρυθμίσεις οταν παράδειγμα δεν φτάνει η οθόνη για να διαβάσω μια ρύθμιση δεν γυρνάει η οθόνη για να μπορέσω να το διαβάσω γνωρίζει κα΄ποιος τη συμβαίνει γνωρίζω για το ανάποδο on off του widget
-
Παράθεση από tora33: “κάτω επιλέγω τηλέφωνο πατάω το μικρόφωνο και λέω μια επαφή μου σπίτι και μου βγάζει από τις επαφές μου ότι έχει σχέση με σπίτι” ΔΕΝ υπάρχει κάτι να διαλέξω ανάμεσα στο τηλέφωνο η web απο ποιο μικρόφωνο (app)δίνεις την εντολή
-
XM Remote control
ΜήνυμαΚαλησπέρα τη παίζει με το έχω το XM Remote control MUi V6 xiaomi Mi 3w είναι προεγκατεστημένο απο την ρόμ αλλά δεν λειτουργεί , ανοίγει αλλά δεν βρίσκει τίποτα, ούτε εχει κάποια επιλογη για ρυθμίσεις. μήπως είναι μόνο για το ΜΙ 4 ;