Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 344.
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από dajannis: “Ποια twr έβαλες? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ZCX-TWRP RECOVERY FOR MI5 Gemini BY~XM - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum ” δηλαδη εχουμε την Official και μπορούμε να βάλουμε TWRP ? Εγω έκανα και την τελευταία αναβάθμιση μέσο Update και τώρα εχω την MIUI 8 Global 7.1.19 Beta Πές μου τη ακριβώς έκανες και τη είναι η ρομ που έχουμε Official ή Developer?
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν κατάλαβα θέλεις να κρατήσεις official και να βάλεις και twrp. Πρόσεχε το αυτό.. δεν μπορείς να το κάνεις με απλο twrp.. ” δεν γίνεται? θα βάλω αυτην ZCX-TWRP_MI5_Gemini-7.0data_20161226 αλλα δεν μπορώ να το κανω το CMD δεν αναγνωριζει σωστα την συσκευη και εχω ολα τα drivers C:\adb>adb reboot bootloader adb server is out of date. killing... * daemon started successfully * error: device '(null)' not found
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από dajannis: “error: device '(null)' not found ” Βάλτο σε fastboot mode Με επανακκίνηση και κρατημενο το vol - ” αυτό κάνω!!! και κάτι ακόμι εγω θέλω μόνο το TWR να βάλω εχω την 7.0 ΝRD90M προς το παρών αυτη θέλω να κρατήσω δεν θα εχω κάποιο πρόβλημα ετσι? το Bootloader το ξεκλείδωσα
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν τα πλήρωσες πριν αυτά; ” Παράθεση από osalonikios: “πολύ στόκος είναι ο ταχυδρομικος υπαλληλός ” πλήρωσα τα 50€ αλλα είναι και στόκος ο ταχυδρόμος γιαυτο πήρε μαζί του το Α4, για να τον πουν οι δικοί του ακριβώς τη γίνεται . και τώρα μου λέει να δώσω ακόμη 12 € που μάλλον είναι το φ.π.α, θα το δώ αύριο
-
Δεν πάμε καλά! εχθές όπως σας είπα παρέλαβα τελικά το Mi5 μου και πλήρωσα 50 € όπως εγραφαν τα παραστατικά του τελωνείου, δεν μου έδωσε ο ταχυδρόμος την απόδειξη γιατι δεν ξερε ποια απο όλες θα μου δώσει , ωστε να ρωτήσει πρώτα τον προϊστάμενο του. Σήμερα με παίρνει τηλ. και μου λέει αυριο να πάω να πάρω την απόδειξη αλλα θέλει άλλα 12 ευρώ!!! τη συμβαίνει ρε όλη η γκαντεμιά της γης σε εμενα ήρθε? Υ.γ αλλο ενα τηλ παίρνω με αυτα τα λεφτα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από dajannis: “Τη κάνω μετά? ” Κάντο update κανονικά...Τι εννοείς τι κάνεις μετά; ” Παράθεση από markito: “@dajannis με την ίδια ακριβώς έκδοση ήρθε και το δικό μου προχτές, κάνε την αναβάθμιση μετά λογικά θα σου βγάλει να κάνεις νέα αναβάθμιση που είναι η nougat. Εγώ την τελευταία δεν την έκανα γιατί διαβάζω για κάποια προβλήματα. Εύχομαι να το χαρείς πολύ ωραίο τηλεφωνακι ” Θέλω να πώ χρειάζεται Unlock to bootloader για να βάλω την Ελληνική Dev? ή να το αφήσω…
-
Δοκιμή διαγωνισμού
dajannis - - Test Corner
ΜήνυμαΔουλεύει
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από dajannis: “ ” Μην τους ζορίζεις είναι και Δευτέρα... αχχαχα ” μετά το χθεσινό τηλεφώνημα σήμερα δείχνει κλείσιμο εχθές δεν πρόλαβα να πω όλο το tracknumber Και με σταμάτησε στο RF... και με ρωτησε ''κινητό ειναι?'' αυτη την εβδομάδα θα σας το στείλουμε μου είπε =============== Ιαν 24th 2017, 11:30am =============== @johnmlrs και εγω το Μι5 περιμενω απο τελωνείο κλαψ