Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 107.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαοκ ξεκλειδωσα. τωρα μπορω να βαλω παλι το δικο του account ? παντως παιδια θελει προσοχη ! εχω διαβασει ολα τα νηματα για το redmi note 3 pro και ελεγα για καποιους που σκαλωναν σε μικρο πραγματα...'ειναι δυνατον' ????? και τωρα που μου εκατσε το redmi 3 pro ειμαι ο χειροτερος ολων !!!! προσοχη παντου...τυπογραφηκα λαθη στο cmd,mail παντου.! ευχαριστω
-
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Το μήνυμα για ποιο account ήρθε? Δες αν στο μήνυμα έχει τον ίδιο αριθμό account με αυτό που σου βγάζει όταν συνδέεσαι στο unlock tool! ” εχεις δικαιο ! εκανα 2ο account γιατι ειναι για το κινητο του πατερα μου, να εχω το δικο μου ετοιμο οταν πραγγειλω αλλη συσκευη. τι εγινε μπερδευτηκαν οι λογαριασμοι και δεν το καταλαβα? τι κανω τωρα ?
-
Μήνυμακαλημερα ! πηγα να ξεκλειδωσω για μου βγαζει 'your device isn't supported...' μετα πρεπει να πατησω το go σωστα? και μετα μοθ βγαζει τη σελιδα που ειχα κανει αιτηση πριν 3 ημερες. εχει ρθει μνμ για ξεκλειδωμα. εχω την 8 6.6.23 τι κανω λαθος?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
ilias k. - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ για τον οδηγο!!!! αν και ψιλοχε@@@@κα, ολα καλα !!!!
-
σε συνομιλία με viva wallet για τερματικό pos ή χρέωση πιστωτικής μέσο site, μου είπαν ότι θα πρέπει να ζητάω πάντα από πελάτη φωτοτυπία την ταυτότητα και υπογεγραμμενη. η απάντησή μου ήταν ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό,οτι είναι επικίνδυνο ,ούτε εγώ θα το έκανα κτλ... μου είπαν οτι σταδιακά θα το κάνουν όλοι αυτό με την φωτοτυπία ώστε να είναι καλυμμένοι σε πιθανή αμφισβήτηση χρέωσης.
-
Καλή επιτυχία σε όλους !!!!! Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone
-
@birel-motosport κάποιος είχε αγοράσει απο aliexpress το οποίο κατάστημα σου έστελνε το κινητό με dhl μέσο Αγγλίας και χωρίς τελωνείο.το λέει και βίντεο που ανέβασε,του έστειλα μνμ να μου πει κατάστημα αλλά δεν.... Στο ali έχει 2-3 καταστήματα που στέλνουν με αυτόν τον τρόπο,αλλά δεν γνωρίζω παραπάνω
-
Δυο ίδια???? Για να παίζεις με τις ρομ !!!!! Καλορίζικο !