Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 159.
-
Παιδια καλησπερα. Μολις περασα τη νεα rom και εχω το εξης προβλημα. Δε βλεπει τις καρτες sim. Το ειχα συναντησει και με την MIUI 8 αλλα μου ειχαν δψσει καποια παληκατια λυση. Αποσυμπιεσα τη rom που ηθελα να βαλω και εβαλα το αρχειο της αναβαθμισης του router απο την παλια rom . Το θεμα ειναι οτι τωρα δε θυμαμαι ποιο ηταν το ονομα του αρχειου. Ξερει κανεις;;; Δεν εχω τηλεφωνο δυστυχως.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να το δει κάποιος τεχνικός. ” ΑΝ υπαρχει καποιος απο δω που μπορει να το δει στειλε μου σε παρακαλω ενα μηνυμα. Αυτος που το ειδε μου ειπε να το δωσω για ανταλλακτικα. μαλλον αυτο θα κανω. Σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για τη βοηθεια σου. =============== Ιουλ 19th 2017, 4:50pm =============== Παράθεση από billyrek: “Παράθεση από George Kaggelaris: “Πρέπει να το δει κάποιος τεχνικός. ” ΑΝ υπαρχει καποιος απο δω που μπορει να το δει στειλε μου σε παρακαλω ενα μηνυμ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Σου έβγαλε μια προτροπή στο κινητό. Βάλε tick και πάτα οκ. Μετά δώσε την εντολή adb reboot edl για να σε βάλει σε EDL Mode. ” Τα εκανα ολα το περασε και περιμενω να ξεκινησει. Νεοτερα σε λιγο. =============== Ιουλ 19th 2017, 4:24pm =============== Λοιπον. Εκανα οτι μου ειπες ανοιξε εβαλα ολοκαινουρια καρτα δειχνι τρεις γραμμες αλλα δεν. Εκτος δικτυου. Τι κανω;;
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Βάλε drivers στο PC σου αν δεν το έχει ήδη κάνει, από το πρώτο Link της υπογραφής μου, κατέβασε τη ROM που σου είπα πριν και φλάσαρέ την με το MiFlash σε edl mode. Πάρε backup γιατί θα χαθούν όλα. ” το edl με μπερδεψε λιγο. Drvers εχει μαλλον γιατι μου ειπε οτι εγκατασταθηκε μολις το συνεδεσα με καλωδιο το mi flash το εχω κατεβασει και περιμενω να κατεβει η ρομ.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Έχεις το Redmi Note 3 Special Edition (kate) Κάνε και έναν έλεγχο να δεις αν είχες ξεκλειδώσει => Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Μπες εδώ => Xiaomi MIUI Official Forum και βάλε να κατεβαίνει η τελευταία Global Stable => ★ Redmi Note 3 Special Edition Latest Global Stable Version Fastboot File Dow ” Μου εβγαλε το παρακατω οποτε μαλλον ειναι κλειδωμενος
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλησπέρα. Εκεί που γράφει "Έκδοση Βασικού Φάσματος" σου γράφει κανονικά έκδοση άρα δεν λείπει το modem! Δεν περνάς εσύ μια fastboot ROM με MiFlash να δεις αν επανέλθει; ” ο κωδικο του τηλεφωνου ειναι 2005161. Ποια ακριβως εκδοαση πρεπει να βαλω. Πρεπει να κανω κατι αλλο αλλο πριν περασω το mi flash; =============== Ιουλ 19th 2017, 2:11pm =============== Παράθεση από NasDriver: “Από που το είχες αγοράσει ? ” Youhou.gr Ελληνικη εταιρια =============== Ιουλ 19th 20…
-
Λεβεντες καλημερα.Εχω ενα redmi note 3 special edition και αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα. Εσπασε η οθονη το πηγα σε ενα μαγαζι στην Πατησιων οπου τελικα την αποσπασαν μαζι με τη μπαταρια οπως φανηκε μετα και δεν την αλλαξαν γιατι αυτη που ειχαν ηταν λεει μικροτερη. Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα μια εταιρια που ανελαβε να την αλλαξει. Οταν εβαλα την καρτα σιμ και το ανοιξα εκανε αμεσως αναβαθμιση. Μετα προσπαθωντας να το λειτουργησω διαπιστωσα οτι αντι για 5 γραμμες σημα που επρεπε να εχει ειχε μονο …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@Gaoutso & @billyrek δοκιμάστε αυτά που αναφέρω εδώ => Redmi Note 4χ Global Edition - Δεν μπορώ να λάβω και να κάνω κλήσεις Επίσης θυμάστε αν είχατε βάλει ενεργό κωδικό PIN στις κάρτες σας ? Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις => Ασφάλεια & απόρρητο => Στο τμήμα που λέει Κλείδωμα Κάρτας SIM θα δείτε το όνομα του παρόχου σας και θα το επιλέξετε. Αν είναι ενεργό το κλείδωμα κάρτας SIM, απενεργοποιήστε το Αν δεν είναι ενεργό - ενεργοποιήστε το αφού πρώτα δοκιμάσετε να αλλάξετε PIN. Παρ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Ταπ 5-6 φορές πάνω στο kernel version να μπεις στα test ” Αγορια καλημερα. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων. Βλεπει την καρτα οπως πριν με τη διαφορα οτι οταν καλεσα απο αλλο κινητο εδειχνε οτι μολις ειχε βγει απο το δικτυο τις δυο πρωτες φορες (εκανε το χαρακτηριστικο μπιπ πριν μου πει οτι δεν πιανει) και την τριτη επιασε και καλουσε. Μετα παλι μπιπ. Σαν κατι να του κοβει το σημα. =============== Ιουλ 5th 2017, 11:24am =============== =…
-
Παράθεση από NasDriver: “Βάλε 1-2 άλλες sim να δούμε εάν κάνει το ίδιο για αρχή και βλέπουμε ” Οκ. ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ. Ευχαριστω πολυ =============== Ιουλ 4th 2017, 9:10pm =============== Η δοκιμη εγινε σημερα τελικα. Ουτε με αλλες sim λειτουργει. Το κακο ειναι οτι τις βλεπει ξεκινωντας. Ποιο ειναι το επομενο βημα; =============== Ιουλ 4th 2017, 9:11pm =============== Παράθεση από billyrek: “Παράθεση από NasDriver: “Βάλε 1-2 άλλες sim να δούμε εάν κάνει το ίδιο για αρχή και βλέπουμε ” …
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από billyrek: “Υπαρχει περιπτωση να τη μπλοκαρει απο το λογαριασμο Mi και για καποιο λογο να την κλειδωνει; ” Δεν εχει αναφερθεί ποτέ τέτοιο πράγμα .. ” Οποτε τι μπορει να ειναι. Στο δικο μου Redmi Note 4 σε καθε αναβαθμιση δε βλεπει τις καρτες καθολου λογω προβληματος στην αναβαθμιση του modem. Μηπως παιζει κι εκει κατι παρομοιο και φταιει η ρομ η να ψαξω σε βλαβη του τηλεφωνου αν δε δουλεψει με αλλη σιμ;;
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από billyrek: “αλλα πιστευω αν ειχε καποιο θεμα η καρτα δε θα την εβλεπε καθολου. ” Τα Xiaomi απο παλιά είχαν θέμα με τις κομμένες κάρτες, μην το αποκλείσεις σαν πηγή προβλήματος ” Μα δεν ειναι κομμενη. Θα δοκιμασω και τη δικη μου. Υπαρχει περιπτωση να τη μπλοκαρει απο το λογαριασμο Mi και για καποιο λογο να την κλειδωνει;
-
Παράθεση από NasDriver: “Δοκιμάσατε με άλλη sim κάρτα να δείτε εάν κάνει το ίδιο ? Η κάρτα sim είναι καινούργια ή κομμένη με το χέρι ? ” Δε δοκιμασα για να ειμαι ειλικρινης αλλα την καρτα την εβγαλε απο το alcatel που εχει και την εβαλε στο Note. Δεν ειναι κομμενη αλλα πιστευω αν ειχε καποιο θεμα η καρτα δε θα την εβλεπε καθολου. Οταν τη βαζω ζηταει πιν και ανοιγει κανονικα αν δεν την εβλεπε θα εβγαζε το σηματακι που δειχνει οτι δεν υπαρχει καρτα. Στις ρυθμισεις τη βλεπει και γραφει sim 1. Γιαυτ…