Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 159.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παράθεση από NasDriver: “Από την φώτο δείχνει να έχει κανονικά σήμα στην κάρτα sim, αν και μόνο 2 γραμμές Τι δεν μπορεί να κάνει ? Να καλέσεις ? Να την καλέσουν ? Αν μπορείς δώσε μας μερικές λεπτομέρειες του προβλήματος ” κανονικα σ αυτο το σημειο η συνδεση εχει 5 γραμμες. Καλωντας τ.συσκευη δειχνει οτι ειναι κλειστη σα να ειναι κλειστο το τηλεφωνο και δεν μπορει οιυτε να καλεσει

• καλησπερα. Προ εξαμηνου μου εσπασε η οθονη σε redmi note 3 special edition. Χθες λοιπον αξιωθηκα να αλλαξω οθονη και μαζι μπαταρια γιατι οπως μου ειπαν ειχε φουσκωσει αν και το τηλεφωνο λειτουργησε μονο 2 εβδομαδες. Προσπαθωντας να το βαλει να λειτουργησει η κορη μου της εκανε κατευθειαν αναβαθμιση. Μετα την αναβαθμιση διαπιστωσε οτι βαζοντας την καρτα sim ναι μεν δειχνει καποιο σημα αλλα δεν λειτουργει η γραμμη. Τι γινεται;; Επειδη στο πρωτο μαγαζι που πηγα η χαλασαν τη μπαταρια απο ανιδεοτητα …

• Απο μπαταρια παντως η ρομ ειναι απαιχτη. Μεχρι τωρα αλλες μερες ειχα 10% και τωρα εχω με την ιδια χρηση 58%.

• Το firmware εχει καμμια σχεση με τη συνδεση του ιντερνετ γιατι εδω που ειμαι ενω επρεπε να εχω καλο σημα πιανει πατατες. Τα προγραμματα που ρωτησες τα εχω το φακελο θα τον κοιταξω απο τον υπολογιστη. Σ ευχαριστω πολυ και παλι παντως.

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από billyrek: “Παιδια εκανα ολα αυτα που αναφερετε αλλα ουτε με τη διαγραφη αρχειου εγινε κατι. ΑΝ περασω την gtv 6.11.3 και κανω απο πανω εγκατασταση την Xtrv θα την παρει;; ” Δεν έγινε γιατί σου έχει φλάσαρει η Xiaomi dev το P69 modem και με τη διαγραφή του αρχείου δεν κατάφερες κάτι, απλά κράτησες το ίδιο modem firmware που σου ήταν (εσένα) προβληματικό. Πριν περάσεις την dev από Xiaomi, ποια ROM είχες ? Αυτή πρέπει να περάσεις πάλι, να σιγουρευτείς ότι βλέπει…

• Παιδια εκανα ολα αυτα που αναφερετε αλλα ουτε με τη διαγραφη αρχειου εγινε κατι. ΑΝ περασω την gtv 6.11.3 και κανω απο πανω εγκατασταση την Xtrv θα την παρει;;

• Περασα την τελευταια εκδοση dev και δε μου βλεπει τις καρτες sim. Τι γινεται;

• Παιδια καλησπερα. Εχω καιρο να αλλαξω ρομ και χθες που μπηκα ειδα πολλες διαφοροποιησεις στις κατηγοριες (nikel gucci κτλ). Ποια πρεπει να βαλω στο δικο μου;; Σημειωτεον οτι οταν αλλαζω ρομ δεν λειτουργει η recovery και πρεπει να μπω με cmd να την αλλαξω.

• Redmi note 4

billyrek - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παιδια καλησπερα. Εχω καιρο να αλλαξω ρομ και χθες που μπηκα ειδα πολλες διαφοροποιησεις στις κατηγοριες (nikel gucci κτλ). Ποια πρεπει να βαλω στο δικο μου;; Σημειωτεον οτι οταν αλλαζω ρομ δεν λειτουργει η recovery και πρεπει να μπω με cmd να την αλλαξω.

• Ρε παιδια τι γινεται με τις ρομ για nikel; Μονο μια δουλευει απ ολες. Ολες οι αλλες δε βλεπουν τις καρτες σιμ.Και δε λειτουργει και το recovery. Γιατι;

• Παράθεση από gkalen: “@billyrek Πιθανώς λύθηκε το πρόβλημα με τις ΣΙΜ , IMEI , wifi , κ.λ.π. στα Nikel .. SPECIAL THANKS @vgvariil for testing .. Εγινε το τεστ στη συσκευή του φίλου @vgvariil και φαίνεται ότι όλα πήγαν ρολόι. Όποιος άλλος θέλει να δοκιμάσει τη ρομ ας μου στείλει π.μ. EDIT Επειδή ή ρομ έχει δοκιμαστεί μόνο από εναν θα ήθελα να δοκιμαστεί και από δύο τρεις ακόμα για να το σιγουρεψουμε και θα σας δώσουμε τη ρομ κανονικά .. ” Στο νικελ δεν βλεπει ακομη τις καρτες.

• Δυστυχως στο νικελ δε βλεπει καρτες ακομη.

• Καλημερα. Περασα κανονικα τη ρομ αλλα δεν βλεπει τις sim. Γιατι;

• Εβαλα τη stable μετα απο wipe αλλα δε μπορουσε να συγχρονιστει στο λογαριασμο mi. Μου ελεγε οτι δε μπορει να δει το id του κινητου. Αφου παιδευτηκα καμμια ωρα ξαναβαλα τη GTV 6,11,3 και δουλευει σωστα αλλα δε μου κραταει ολοκληρη μερα η μπαταρια ενω με τη global επεφτα για υπνο και ηταν στο 40%. Τι κανω;

• Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από Vele21: “ ” Παράθεση από Vele21: “Μου συμβαίνει το εξής: Μέχρι και την 6.11.17 το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα την 6.11.24 και δεν μου αναγνώριζε τις sim. Το ίδιο μου έκανε με την 6.12.1 αυτής της εβδομάδας. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Διορθώνεται? ” Πάνε stable να σωθείς ” Κι εγω πηγα να σωθω με τη stable αλλα οταν την εβαλα δεν αναγνωριζε το ID της συσκευης για το λογαριασμο MI. Μολις ξαναπερασα τη GTV το ειδε κατευθειαν…

• Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από Vele21: “ ” Παράθεση από Vele21: “Μου συμβαίνει το εξής: Μέχρι και την 6.11.17 το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα την 6.11.24 και δεν μου αναγνώριζε τις sim. Το ίδιο μου έκανε με την 6.12.1 αυτής της εβδομάδας. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό? Διορθώνεται? ” Πάνε stable να σωθείς ” Κι εγω πηγα να σωθω με τη stable αλλα οταν την εβαλα δεν αναγνωριζε το ID της συσκευης για το λογαριασμο MI. Μολις ξαναπερασα τη GTV το ειδε κατευθειαν…

• Παράθεση από billyrek: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από billyrek: “Εκανα wipe (μαλλον) γιατι η recovery ειναι κινεζικη αλλα παλι τα παλια προγραμματα δειχνει. Υπαρχει καποια Αγγλικη recovery εκτος απο τη twrp3.0.2_by_mic_nikel γιατι δε δουλευει; ” Όπως σου είπε και ο doctor τα mi apps τα κατεβάζεις απο εδώ.Η xtrv είναι απαλλαγμένη απο τα περιττά gapps. Έχει Dolby atmos ειναι ρουτ και έχει και twrp. Ε,δεν την λες και ίδια με την global ” Ουτε dolby atmos εχει ουτε τιποτε αλλο. Και στο ρουτ δε…

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από billyrek: “Εκανα wipe (μαλλον) γιατι η recovery ειναι κινεζικη αλλα παλι τα παλια προγραμματα δειχνει. Υπαρχει καποια Αγγλικη recovery εκτος απο τη twrp3.0.2_by_mic_nikel γιατι δε δουλευει; ” Όπως σου είπε και ο doctor τα mi apps τα κατεβάζεις απο εδώ.Η xtrv είναι απαλλαγμένη απο τα περιττά gapps. Έχει Dolby atmos ειναι ρουτ και έχει και twrp. Ε,δεν την λες και ίδια με την global ” Ουτε dolby atmos εχει ουτε τιποτε αλλο. Και στο ρουτ δε δινει αδεια στην καθε ε…

• Παράθεση από geoanto555: “Μπες ρυθμίσεις και άλλαξε την γλώσσα..... Εύκολο είναι... Μπορεί να δείχνει τα ίδια προγράμματα γιατί πολυ απλά έχει τα 2 προγρά ” Οταν λες να αλλαξω τη γλωσσα που εννοεις; Η twrp απο οτι ειδα δεν εχει ρυθμισεις και αν τις εχει ειναι στα κινεζικα. Εκανα και επαναφορα εργοστασισακων αλλα τα ιδια =============== Δεκ 2nd 2016, 8:43pm =============== Βρηκα και τη γλωσσα. Τι αλλο πρεπει να κανω τωρα εκτος απο επαναφορα εργοστασιακων;;

• Εκανα wipe (μαλλον) γιατι η recovery ειναι κινεζικη αλλα παλι τα παλια προγραμματα δειχνει. Υπαρχει καποια Αγγλικη recovery εκτος απο τη twrp3.0.2_by_mic_nikel γιατι δε δουλευει;