Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 159.
-
Παράθεση από takisfrag: “Τι εννοείς ; Έκανες instal το TWRP κανονικά με format data ; Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας ” Εκανα οτι λεει ο οδηγος και οταν ανοιγει το recovery στην πορτοκαλι ο.θονη ειναι κολλημενο και δεν κανει τιποτα. Πανω πανω γραφει unmodified system partition. Τσεκαρε λιγο τι βγαζει
-
Παιδια καλησπερα. Εχω στα χερια μου ενα redmi note 3 το οποιο εχει android 5.1.1 LMY47V και MIUI 8.0.3.0 (LHOCNDG). Τι ακριβως πρεπει να κανω για να βαλω την Ελληνικη stable;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “1) Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] 2) Ξεκλείδωμα του Bootloader. Παράθεση από billyrek: “Πηγα παντου αλλα μπαινω στο κινεζικο και δε βρισκω για το pro ” Και εγώ γιατί βλέπω τους οδηγούς ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19607/ ” Δεν ξερω γιατι τους βλεπεις εσυ. Ισως ειμαι ασχετος. Εμενα μου βγαζει αυτο οταν παω να συνδεθω στο unlock. Sto miui.com μπαινω
-
Πηγα παντου αλλα μπαινω στο κινεζικο και δε βρισκω για το pro
-
Παράθεση από kon.geo: “Παράθεση από billyrek: “Θα με βοηθησει κανεις εμενα ρε παιδιια;;;; ” Δωσε περισσότερες πληροφορίες. Τι ρομ φοραει τωρα;” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19606/
-
Θα με βοηθησει κανεις εμενα ρε παιδιια;;;;
-
Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από billyrek: “Δε με θελει μαλλον. Παταω το κουμπι για να ανοιξει και το volume + και δε μπαινει στο προγραμμα. Μου δειχνει ενα εικονιδιο του τηλεφωνου . Τι παταω;;;; ” Σε ποιό πρόγραμμα περιμένεις να μπεις φίλε μου...? Δεν εχεις TWRP..... ” Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από billyrek: “Δε με θελει μαλλον. Παταω το κουμπι για να ανοιξει και το volume + και δε μπαινει στο προγραμμα. Μου δειχνει ενα εικονιδιο του τηλεφωνου . Τι παταω;;;; ” Σε ποιό πρόγραμμα περιμέν…