Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 159.
-
και στο δικο μου το ιδιο γινεται. Γιατι;;
-
Λιγο πιο στγκεκριμμενος μπορεις να γινεις γιατι ειμαι και λιγο απο χωριο;;
-
Ναι λαθος μου. Εχω την τελευταια developer 6,1,29. Κανω καθε εβδομαδα αναβαθμιση εδω και ενα μηνα οπως τις δινετε στη σελιδα,
-
Λεβεντες βοηθεια. Εδω και δυο μερες δε μπορω με τιποτα να συνδεθω στο γουιφι. Καμμια ιδεα για βοηθεια κανεις;; Ολοι οι αλλοι συνδεονται κανονικα
-
Ποτε αναμενεται αναβαθμιση;
-
Αυτο με το wifi ισχυει και σε μενα αν και νομιζω οτι το εκανε και με την προηγουμενη. Τωρα με τη μπαταρια δεν βλεπω κανενα θεμα αφου το βραδυ κλεινω με πανω απο 50% αφου του εχω πιει το αιμα ολη μερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω παλι κινηθηκα διαφορετικα. Το παραγγειλα απο Ελληνικη εταιρια κοβοντας τιμολογιο και κερδιζοντας και το κοστος ως εξοδο το παραγγειλα Δευτερα μεσημερι και Τριτη 09,00 ηταν στο γραφειο μου. Εχασα απο την αγορα περιπου 10 ευρω αλλα τα γλιτωσα απο τη δαπανη και τη διαφορα ημερων παραδοσης. Επωνυμία της επιχείρησης : youhou.gr Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) :youhou.gr Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2 Prime Ημερομηνία αγοράς :31/12/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τ…
-
Μια ερωτηση. Με τη developer που εχω πως μπορω να βαλω τη MIUI 7.1; Γινεται οπως κανουμε αναβαθμιση απο τις τελιτσες η θελει αλλη διαδικασια; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα. Να κανω μια ερωτησουλα. Δεν ξερω αν ειναι θεμα της αναβαθμισης γιατι τωρα ξεκινησα να το χρησιμοποιω. Στο bluetooth ακουστικο βγαζει μονο δονηση και οχι ηχο στο αυτι. Γιατι;
-
Για redmi note 2 λεει οτι εχει πεσει ονσερβερ.
-
Κοιταξε υποχρεωτικο ειναι απο μια πλευρα γιατι θα δεις τη μπαταρια σου να αδειαζει αμεσως με την αρχικη ρομ. Εμενα αδειαζε περιπου στις 8 το βραδυ και απο την αναβαθμιση και μετα κραταει δυο μερες τουλαχιστον. Και του πινω το αιμα ολη μερα με ιντερνετ φεισμπουκ τζιπιες κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
billyrek - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από billyrek: “Εχει εβδομαδιαιες; Αξιζει να το κανω η θα μπω σε κανενα λουκι;; ” Οχι οι Stable εκδόσεις δεν έχουν εβδομαδιαίες. Stable μπορει να κάνει και 2 μήνες να βγει.Κανε ένα Nandroid Backup, φλασάρισε και αν δεις ότι δεν σου αρέσει κάνεις Restore και είσαι ακριβώς εκει απο όπου ξεκίνησες.. ” Σε ευχαριστω πολυ.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από billyrek: “Καλησπερα. Μια ερωτηση κι απο μενα. Κατεβασα τη νεα rom 7.1. Μπορω να την περασω οπως κανω αναβαθμιση στην Ελληνικη δηλαδη απο τις τρεις τελιτσες;;; Αυτη η ρομ παιρνει εβδομαδιαιες;; Τι ακριβως ειναι η 7,1;; ” H 7.1.1.0 είναι η τελευταία Stable που βγήκε για το RN2. Αν έχεις ήδη Stable ελληνική φλασάρεις όπως ανέφερες.. ” Εχει εβδομαδιαιες; Αξιζει να το κανω η θα μπω σε κανενα λουκι;;
-
ΜήνυμαΚαλησπερα. Μια ερωτηση κι απο μενα. Κατεβασα τη νεα rom 7.1. Μπορω να την περασω οπως κανω αναβαθμιση στην Ελληνικη δηλαδη απο τις τρεις τελιτσες;;; Αυτη η ρομ παιρνει εβδομαδιαιες;; Τι ακριβως ειναι η 7,1;;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από billyrek: “Αν καποιος θελει να τα επαναφερει στις αρχικες τους τιμες τι γινεται; ” Ξανακάνει Flash την ROM... ” Εννοεις φτου κι απο την αρχη με την κινεζικη ROM; Γιατι ειμαι λιγο νιατο στα xiaomi
-
Αν καποιος θελει να τα επαναφερει στις αρχικες τους τιμες τι γινεται;