Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-91 από 91.
-
wipe dalvik κανονικά καθαρη εγκατάσταση ....με την τελευταία rom είμαι..... σ αυτήν βλέπω βελτίωση με την ενοια ότι άμεσα ή εφαρμογή εκεί που είναι κολλημένη , μου βγάζει πιο γρήγορα το μύνημα ή εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται και μετά ξεκινάει με την δεύτερη προσπάθεια ....Προσοχή είπα ότι όταν είμαι hdr ζωντανό...σε κανένα άλλο βαθμό hdr δεν μου το κάνει .. Παράδειγμα τραβάω μία φωτό hdr ζωντανό και έπειτα κλείνω την εφαρμογή όταν ξαναμπω ή επιλογή είναι hdr ζωντανό και κολάει αμέσως..[twitch][/tw…
-
Καλημερα παιδιά έχει αρκετό καιρό τώρα κάπου μετά την αλαγη στην 8 που ή κάμερα μου όταν είναι στην φωτογραφία και σε επιλογή hdr ζωντανό , πετάει μαύρη οθόνη και ή εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται έπειτα . Μετά απο επανεκκίνηση της εφαρμογής φωτογραφίκη δύο τρεις φορές δουλεύει και μετά για να συνεχίσει να δουλεύει καλά βάζω την επιλογή σε hdr κανονικό τραβάω δύο φωτό , και έπειτα το βάζω σε ζωντανό και όλα οκ ...αλλά εάν βγω από την φωτό και ξαναμοω πάλι μαύρο πανί και πάλι ή εφαρμογή δεν ανταποκρί…
-
καλημερα είμαι κάτοχος mi4c εδώ και περίπου ένα εξάμηνο.Το τηλέφωνο πραγματικά που είμαι ένας χρήστης τελείως έλληνας με την έννοια του να σεφραρω , να πεζω να χαζευω να κάνω λίγα πράγματα σχετικά με την τεχνολογία που έχει το τηλεφωνο μπορώ να σου πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ , θεωρώ ότι κραταω ότι καλύτερο από θέμα φωτογραφικής , οθόνης ανάλυσης εννοώ σ αυτά τα μεγέθη δεν με έχει πουλήσει ποτέ. Απο μπαταρία εμένα με έχει αρκετά ικανοποιημένο μου πάει χαλαρά μι…
-
Είναι λίγο σύνθετο το ερώτημα και η απάντηση είναι λίγο πολύπλοκη με την έννοια οτι όλες ο rom δεν είναι οκ σε όλες τις συσκευές και κατά πόσο καθαρή εγκατάσταση κάνεις σε κάθε rom.Χωρίς να είμαι ο απόλυτος χρήστης μιας xiaomi συσκευής μπορώ να πω οτι σε σχέση μπαταρίας και χωρίς πολλά bugs το Mi4c πετούσε με την 6.7.14.Η μοναδική καθαρή rom είναι αυτή που έχω σήμερα και είναι η προτελευταία 6.9.8 με καλή κατανάλωση σε μπαταριά αλλά με κωλύματα στην φωτογραφική μηχανή.
-
Μπαταρία
Μήνυμαεαν ο φορτιστής σου έχει αδαπτορα για τη πρίζα σου υπάρχει πιθανότητα να μην κάνουμε επαφή τα λαμάκια του αδαπτορα με το φορτιστής σου στριψε λίγο τον φορτιστής σου πάνω στο αδαπτορα να δεις τι γίνεται ...εγώ το παθαινω συχνά...αδαπτορα είναι το εξάρτημα ανάμεσα στον φορτιστής και την πριζα
-
Ωραιο θεματακι ψαχνομουνα καιρό τώρα για κάτι τέτοιο πραγματικά μου λύθηκαν πολλές απορίες.Τωρα σχετικά να βοηθήσω αν μπορώ να σου πω ότι ή θολούρα γύρω γύρω προέρχεται από την μη καλή εφαρμογή του φακού με την κάμερα και το πρόβλημα το λύνεις κανοντας από το τηλέφωνο ένα ελαφρό ζουμ, θα δεις θα σβήσει το θόλωμα.Οπσδηποτε τρίποδο που όντως κούμπωνει στο μονοκυαλο σου για φωτό ωραίες.θα σε παρακαλουσα εάν γίνεται να τραβήξει δύο φωτογραφίες νύχτα μία ένα φωτεινό αντικείμενο παράδειγμα την σελήνη …
-
καλησπερα παιδιά , στο Μι4c που κατέχω μετά την αλαγη στην 8 παρατηρώ το εξής : όταν κάνω λήψη φωτό στην επιλογή hdr και έπειτα κάνω προβολή της φωτό από την φωτογραφικη Μηχανη (επιλογή δίπλα στο κουμπί της λήψης) μετά στην επαναφορά στην φωτογραφικη Μηχανη μου κολλάει ο φακός ας πούμε, με τερμα ανοιχτή την φωτεινότητα πράγμα που σημενει ότι ή επόμενη φωτό θα βγει άσπρη και ενοειτε ότι στην οθόνη δεν βλέπω τίποτα άλλο έκτος από φως (ασπριλα) Αυτό το πρόβλημα επανέρχεται εάν αλαξω το hdr σε κανον…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Makes calls not war
-
Καλη επιτυχια XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool