Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 253.

• Μπερδεγουεη με whatsapp

skepasti21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

πλακα κανεις!! δηλαδη εχουν μεινει ρεστα μεσα???

• Μπερδεγουεη με whatsapp

skepasti21 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Χαιρετω το παρεακι, πουλησα ενα aqua σε ενα τυπο και μου ειπε οτι αφου κατεβασε την εφαρμογη whatsapp και αφου περασε τον αριθμο του μετα του εμφανισε τις δικες μου επαφες,. Πως γινεται αυτο απο την στιγμη που πριν του το πουλησω, εβγαλα τον λογαριασμο ΜΙ ,του εκανα και Factory reset αλλα και erase all μεσα απο το TWRP??

• Αυτο εδω γιατι δεν ειναι διαθεσιμο σε εμας στην ελληνικη?

• RE:

skepasti21 - - RedMi 4X (Santoni)

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Έδωσες τα ανάλογα δικαιώματα στις εφαρμογές?” Εννοείται, είμαι χρήστης των xiaomi 2,5 χρόνια. Τα ξέρω αυτά. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πως στο καλο γινεται σε μερικους να παιζουν τα led και σε αλλους οχι, τι γινεται επιτελους? Ξερει καποιος να απαντησει?

• LED Notification(s) Light(s)

Μήνυμα

εδω τελικα τι παιζει, ειμαι στην 7.11.30 και ακομα ειμαι με το λευκο μονο. Λειτουργει για ολους ή κανει διακρισεις το ledακι?

• Παράθεση από skepasti21: “ Παράθεση από makis1024: “Ψάξε λίγο στις πρόσθετες ρυθμίσεις μήπως το έχει εκεί. ” Δυστυχώς... Να περάσω το cust.img να τελειώνω ή να μη βιαστώ? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τελικά βιαστικα πέρασα το cust και όλα καλά. Ας είναι καλά ο dnomikos 4ce658ca8d1318de6f82bee40126099b.jpg Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Εδώ έχεις τσεκάρει; => Λύση στο πρόβλημα αποστολής 160 χαρακτήρων με την ενσωματωμένη εφαρμογή Μηνυμάτων ” Έχω ρωτήσει στο threat της ρομ και περιμένω να μου απαντήσουν , ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από makis1024: “Ψάξε λίγο στις πρόσθετες ρυθμίσεις μήπως το έχει εκεί. 0dbe91820ed1003717300f4bc25d24cc.jpg” Δυστυχώς...29b62c142f03d5d566f0c510e6a7abcd.jpg3664952b95cb04636ea580df57838ab0.jpg Να περάσω το cust.img να τελειώνω ή να μη βιαστώ? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

skepasti21 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από skepasti21: “έχω θέμα με τους 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά στο redmi 4x global. Τσεκαρα αν υπάρχει διακόπτης στην εφαρμογή για τους 160 και δεν βρήκα κάτι. Κάποιος? ” μη γράφεις παντού! Πήγαινε settings-System apps- messaging και κοίτα κάτω να βρεις use gsm alphabet και ταεκαρε το. Στα ελληνικά λέει για 160 χαρακτήρες.” Έψαξα και για αυτό αλλά....9b61f03f27fd9a3d77ea5b7b902b5ab2.jpg Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• έχω θέμα με τους 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά στο redmi 4x global. Τσεκαρα αν υπάρχει διακόπτης στην εφαρμογή για τους 160 και δεν βρήκα κάτι. Κάποιος?

• 160 χαρακτήρες στα Sms

Μήνυμα

Παιδες έχει κανένας θέμα με τα μυνήματα και δεν μπορεί να γράψει 160 χαρακτήρες Ελληνικά?Εγω έχω θέμα, είμαι στην 7.11.30.Τσεκαρα αν υπάρχει διακόπτης στην εφαρμογή για τους 160 και δεν βρήκα κάτι. Κάποιος να το τσεκαρει αν είναι κομπλέ?

• Moy αρεσε πολυ το ''αραξτε πισω και σε λιγο ειστε ετοιμοι'', πολυ οικειο

• Πάντα όμως, εξ αρχής, δεν το λες και πρόβλημα απαραίτητα αλλά η διαφορά είναι τραγική Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετά από περίπου 14 μηνών χρήσης του aqua και καθημερινού σιχτιρισματος για το σήμα wifi , 800αρας και μπαταρίας, ανασανα επιτέλους με το 4x , η συσκευή δεν υπάρχει απλά, οκ για την μπάντα αδίκως παραπονιεμαι οκ, και για την μπαταρία εν μέρη μιας και είναι μεγαλύτερη αυτή του 4χ άλλα ρε παιδιά αυτό το wifi απλα δεν υπάρχει. Το 4x σας λέω με σιγουριά ότι έχει τουλάχιστον 20 μέτρα εμβέλεια επιπλέον. Δεν χρειάζομαι πλέον repeater Είναι δυνατόν το aqua να έχει τέτοια απόδοση στο wifi σαν ναυαρχίδα τ…

• Με λίγο ψάξιμο είδα ότι επρεπε να ειχα τσεκαρει αν ήταν ενεργοποιημένο από την εταιρία (wind). Ξαλαφρωσα, και μόνο στην ιδέα ότι έπρεπε να το στείλω πίσω Κίνα σε περίπτωση που δεν ήταν το σωστό τηλέφωνο μου ερχόταν ο θάνατος

• Ο μόνος λόγος που το αγόρασα είναι η b20 , είμαι Μυτιλήνη συνεχώς πιάνω E και Η+ , μέχρι εκεί, δεν το συζητώ ότι είχε το κόκκινο αυτοκολλητακι στην συσκευασία. Για global το αγόρασα. Εχω τσεκαρει τις ρυθμίσεις internet της wind. Παρακαλώ τα φώτα σας.

• RE:

skepasti21 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Εφοσον το κινητό του είναι "παντρεμένο" με τον λογαριασμό του δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιο.” Σόρρυ αλλά τι γίνεται αν πουληθεί? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παίδες μια χαζή ερώτηση αλλά μη βαρεσετε , έχω ένα φίλο που δεν θυμάται τα στοιχεία του, παίζει να του κάνω unlock με το δικο μου id? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk