Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 304.

• βλέπω στον φίλο δείχνει ότι το δέμα του έφτασε στο αεροδρόμιο και μετά χάθηκε.μάλλον και μένα με βλέπω να στέλνω μήνυμα σε NL post από βδομάδα..

• Μόλις ξανατσέκαρα tracking και κολλημένο στα ίδια στο δεματάκι μου.Καλά που δεν περιμένω κινητό!!Πάμε απο Δευτέρα και βλέπουμε,δεν ξέρω αλλά μου φαίνονται πολλές οι μέρες... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23922/

• Παράθεση από GioNiko: “Παιδια καλησπερα, δεν εχει αμεση σχεση με το κινητο αλλα ενω το εχω παραγγειλει και στο 17track μου λεει arrival at destination post (country code: GR) απο τις 15 του μηνα στα ελτα δεν εχει εμφανιστει ακομα. Πρεπει να ανησυχησω? ” Αν διαβάσεις πιο πάνω είμαστε ακριβώς στην ίδια περίπτωση.Σε λίγο τα δεματάκια μας θα γίνουν φίλοι εκεί στο αεροδρόμιο :):)

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από PERSEUS: “και πάλι Απο Δευτέρα να μην έχει φύγει απο Αθήνα για Λάρισα μου φαίνεται περίεργο ” Αν δεν περάσει από το ΚΑΤ πως να προωθηθεί Κ.Δ. Αττικής και μετα να πάρει το δρόμο για τις κατά τόπους Κ.Δ. ?? ” Ελπίζω σήμερα να περάσει,τι να πώ.Εφόσων βρίσκεται Ελλάδα θα βρεθεί η άκρη αργά ή γρήγορα..

• Κάτι παίζει στο ΕΛ Βενιζέλος λόγω και Ομπάμα κλπ κλπ.Ίσως πάγωσαν τα πάντα για 2-3 μέρες και μαζεύτηκε μεγάλος όγκος δεμάτων και αποστέλλονται τμηματικά,οπότε και η καθυστέρηση..Αλλά και πάλι Απο Δευτέρα να μην έχει φύγει απο Αθήνα για Λάρισα μου φαίνεται περίεργο.

• Περιμένω όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα ένα δεματάκι απο geekbying με accessories(xiaomi powerbank-xiaomi headset bluetooth-xiaomi piston basic).Συνοψίζοντας,σύνολο 38 ευρώ παραγγελία.Έχω βάλει shipping insurance.Επειδή απο Δευτέρα 14/11/2016 βλέπω αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23894/ και έχει πάει Παρασκευή,μήπως πρέπει να πάρω αρχικά κάπου τηλέφωνο?Να ενοχλήσω geekbying απο βδομάδα καλύτερα?Τι να πώ,παραγγέλνω χρόνια απο Κίνα μέσω ebay,άλλα έχοντας tracking number πρώτη …

• 2016-11-14 17:57The item has arrived in the country of destination Παραγγελία απο geekbying.Απο Δευτέρα είναι εκεί κολλημένο το tracking.Ok μεσολάβησε obama αλλά αν δεν ξεκολλήσει και σήμερα να αρχίσω να ανυσηχώ?

• Καλωσήρθες Μάκη.Απο iphone 4s(3+ χρόνια..) έκανα εγώ μετάβαση σε xiaomi MI5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Εσένα σου εύχομαι με ένα MI MIX σύντομα..

• Παράθεση από yliko: “ - Την επωνυμία της επιχείρησης: eglobalcentral - Tην Διεύθυνσή της (URL):eglobalcentral.eu - Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi3 gold 16/2 - Την ημερομηνία αγοράς: 12/10 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 με τις αργίες μεσα στις 29/10 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά με καλο και προστατευτικο πακεταρισμα…

• 2016-11-14 17:57The item has arrived in the country of destination πρόκειται για ένα xiaomi bluetooth headset wireless-xiaomi powerbank-xiaomi piston basic ακουστικά.Σύνολο 38 ευρώ.Λέτε να περάσω τελωνείο με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες?

• Επειδή γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες για το τελωνείο,έχω την εντύπωση οτι για κανα μήνα ακόμα το πολύ θα δώσουν ''πόνο'' στο τελωνείο.Μετά και μέχρι τέλος Γενάρη το λιγότερο επιστροφή στην καθημερινότητα...

• Να πώ κι εγώ κάτι για το geekbuying απο την μικρή μου εμπειρία μιας και απο κει πήρα το MI5 μου και περιμένω και δεύτερη παραγγελία με διάφορα accessories.Στο smartphone μου είχαν πεί όταν τους ρώτησα,οτι έρχεται με unofficial rom και ulocked bootloader.Το τηλ ήρθε με GLOBAL STABLE και locked bootloader.μικρό το κακό δεν έδωσα σημασία.Ψάχνομαι για ένα laptop για πολύ περιστασιακή χρήση και εντόπισα ένα φθηνό γύρω στα 175 ευρώ.Υπο τον φόβο του τελωνείου και απο συμβουλές των παιδιών εδώ τους στέλ…

• ΑΓΟΡΑ mi5 3-32 η redmi pro 3-64?

PRESEUS - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

ΜΙ5 3/64 έχω κι εγώ.Με μέση χρήση ίντερνετ 1,5 μέρα μπαταρία.Πολύ ικανοπιητική διάρκεια κατά την γνώμη μου συγκρίνοντας την χρήση που κάνω.Γρήγορο smartphone για την δική μου χρήση.Ποιοτικό και καλό τηλέφωνο.64gb αποθηκευτικού χώρου απαραιτήτως να ξενοιάσεις μια και καλή γιατί δεν παίρνει sd card.Είναι η πρώτη μου επαφή με την xiaomi οπότε δεν έχω γνώμη απο προσωπική χρήση άλλων smartphone της εταιρίας.

• Βρέθηκα σε κοινή παρέα με ταχυδρομικό υπάλληλο που ασχολείται με τα δέματα.Λίγα που συζητήσαμε ισχύουν πάνω κάτω οτι λένε και οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ 1)δειγματοληπτικά γίνεται έλεγχος.Είναι αδύνατο να περάσουν τα πάντα απο τελωνείο.Αποστολή με DHL κλπ κλπ περνάει ΠΑΝΤΑ!.2)ογκώδες και βαρύ αντικείμενο συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες για να περάσει τελωνείο.Με απέτρεψε για παράδειγμα να πάρω ένα λαπτοπάκι απο κινεζομάγαζο,να μην παίξω με τις πιθανότητες.3)Όσο πλησιάζουν τα χριστούγεννα ο…

• Μάλλον πρέπει να μιλήσω στο chat γιατι το laptop έχει 1395 gr αλλά με το κουτί-φορτιστή-manual etc etc δεν ξέρω πόσο θα πάει σε βάρος αλλά σίγουρα κοντά στα 2 kgr.Τώρα για μήκος με το κουτί σίγουρα κοντά στους 50 πόντους απο ότι βλέπω.Δεν είναι μάλλον για ρίσκο.Έχει κανένας εμπειρία απο τέτοιες παραγγελίες?Εγώ πριν 2 χρόνια πάντως που είχα πάρει ένα μεταχειρισμένο laptop απο USA γύρω στα 100 ευρώ για ένα γνωστό μου δεν πέρασε τελωνείο το πακέτο.

• Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να παραγγείλω ένα λαπτοπ το ezbook 2 jumper απο geekbying το κόστος του οπίου είναι στα 174 ευρώ απο κίνα,κινδυνεύω απο τελωνείο λόγω π.χ μεγέθους πακέτου?Παρότι θα το έχω με απλό ταχυδρομείο(paypal πληρωμή-shipping insurance που προσφέρει το εν λόγω μαγαζί).Άλλη εναλλακτική είναι το ES stock(spain warehouse) στα 205 euro.Αλλά αν είναι να φτάσω σε αυτό το ποσό εεε κοιτάω κι εδώ μετά,απλά θέλω να δώσω λίγα λεφτά γιατί είχα γράψει και πιο πάνω οτι το θέλω για απλή περιστασι…

• Παράθεση από jobous: “Καλημερα. Επειδή το έχω γράψει σε νήμα για το RN4, θα ήθελα να ρωτήσω και εδώ (για τα καταστήματα) Φιλαράκι είναι έτοιμο να το καλοσωρίσουμε στην οικογένεια της Xiaomi και είναι ανάμεσα στο RN3 PRO(3/32) και στο RN4 Pro (3/64). Θα ήθελα μια γνώμη σε ποιο απο τα 2 να καταλήξει. Επιπρόσθετα η παραγγελία θα γίνει απο Vickmall ή από Geekbuying (αυτό ισχύει μόνο για το RN4) Δεν έχω αγοράσει απο Geek και δεν ξέρω με ποια ROM την στέλνουν . Όποιος έχει εμπειρία με αγορά του κινητο…

• ένα λαπτοπάκι που είχα εδώ και 4 χρόνια το έδωσα στον αδερφό μου γιατί το δικό του τα έφτυσε και το χρειαζόταν άμεσα.Εγώ το χρησιμοποιούσα πολύ λίγο όταν ήμουν εκτός εστίας,ξέρετε για καμια ταινία,λίγο σερφάρισμα,skype για επικοινωνία με οικογένεια και λίγο office.Επειδή λέω να το αφήσω στον αδερφό μου βλέπω στα κινεζομάγαζα κάτι ωραία εμφανησιακά τουλάχιστουν και αξιοπρεπή θα έλεγα λαπτοπάκια π.χ sosoon i2000,ezbook2 etc etc.Κοιτάω αυτά γιατί παίζουν απο 125-180 euro.Δελεαστικές τιμές για αυτά …

• Παράθεση από thanos485: “Από που την αγόρασες και πόσο αν επιτρέπεται? για το πέρασμα μπορείς να το πάς σε οποιοδήποτε κατάστημα που επισκευάζουν κινητά αφού έχεις το ανταλλακτικό. Μέχρι 20 ευρώ είναι λογική τιμή. Αν ήσουν Λάρισα θα σε εξυπηρετούσα. ” Επειδή άνθρωποι είμαστε,μπορεί να κάνουμε και καμιά ζημιά στο xiaomi μας κατά λάθος και μιας και μένω Λάρισα,υπάρχει μαγαζί που αναλαμβάνει π.χ αντικατάσταση οθόνης?

• XiaomiΜΑΝΙΑ

PRESEUS - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Sorry για το link δεν έγινε επίτηδες.σωστά αφαιρέθηκε!!