Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 304.
-
xiaomi redmi pro ή xiaomi mi5?
PRESEUS - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Kataras: “Φίλε απενεργοποιησε το usb debugging κ ξανά ενεργοποιήσε!!! Το κινητό να είναι φυσικα συνδεμένο...κ γω είχα το ίδιο θέμα κ με αυτό ξεκλειδώσε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το έκανα.ΟΕΜ unlock option δεν βρίσκω πάλι.τι εννοείς με αυτό ξεκλείδωσε?
-
ΜήνυμαΔεν βρίσκω πουθενά αυτή την επιλογή!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πανω ή κάτω από το USB debugging... ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21000/ Αυτά βλέπω εκεί που λές.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@PERSEUS το Usb Debugging το έχεις ενεργοποιήσει? Και αν έχει και το OEM Unlock ” Nαι το έχω ενεργοποιήσει,ξέχασα να το αναφέρω.το ΟΕΜ unlock τι εννοείς?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μήπως αν περάσεις μία παλιά rom αυτές που έχουν οι οδηγοί μπορέσεις και κάνεις δουλειά? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” θα το κοιτάξω και αυτό.προφανώς μέσω updater θα το κανω σωστά?εγκατέστησα και το mipcsuite απο τον οδηγό(run as admin) αλλά και πάλι τίποτα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μήπως @Bodai να χρησιμοποιήσει το κινέζικο Mi Pc Suite που αναφέρει σε post του (78) ο michael? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” το χρησιμοποίησα και εκεί ΠΑΛΙ δεν το έβλεπε.
-
Μήνυμακατέβασα και την china dev ακολούθησα και τον οδηγό του spiderman αλλά αυτό που λαμβάνω είναι το εξής forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20995/ δεν ξέρω αλλά μπορεί να μου πεί κάποιος γιατί δεν βλέπει το MI5 μου το mipcsuite?H ουσία είναι οτι αυτή την στιγμή ούτε bootloader μπορώ να ξεκλειδώσω ούτε να περάσω άλλη ROM μέσω του updater.
-
Μήνυμαναι θα ακολουθήσω τον άλλο οδηγό διαφορετικά.θα ενημερώσω για τα αποτελέσματα.
-
Μήνυμαπάτησα 3 τελίτσες--->download update και κάτι κατεβάζει σήμερα ενώ χθές δεν το έκανε.ας το αφήσω να κάνει update και ξαναβλέπω..
-
Μήνυμαέκανα πιστά τα βήματα και λαμβάνω μήνυμα can't verify update,couldn't verify update package''
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@PERSEUS όταν συνδέεις την συσκευή στον η/υ σου δεν βλέπεις τον αποθηκευτικο της χώρο? Αν ναι απλά Copy & Paste την Global Dev χυμα. Αν δεν την βλέπει πήγαινε Developer Options και ενεργοποίησε Usb Debugging και στο μύνημα στο κινητό ενεργοποιείς MTP και όχι απλά Usb Charging. Μετά το τέλος της αντιγραφής πάς απο τον Wifi ON -> Updater -> 3 τελείες (δεξιά πάνω) -> Choose Update Package (δειχνεις την dev) και περιμενεις να την φλασαρει... ” ωραί μιας και την έχω κατεβάσει ήδη…
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20973/ Κατ'αρχην αυτό είναι το κινητό μου.Είναι με Global stable.Με αυτή προσπάθησα να ξεκλειδώσω τον bootloader.Έχω κατεβάσει στο PC την global dev αλλά δεν ξέρω πως την περνάω στο κινητό για να δοκιμάσω και με αυτή. γύρω στο 50% της διαδικασίας παίρνω αυτό forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20975/ ακολούθησα τον οδηγό youtube.com/watch?v=dAU1-8y-25I αλλά δεν τον τελείωσα γιατί προς το τέλος του βίντεο που λέει για erase etc etc δεν είμαι σίγου…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αν πας απο το i.mi.com την συσκευη σου την βλέπεις online?? ” Ναι την βλέπω online!!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Διάβασε τον παρακάτω οδηγό Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” τον έχω διαβάσει και ακολουθώ τα βήματα αλλά τίποτα...
-
Μήνυμαsorry αλλά ήταν αδύνατο να συνεχίσω χθές βράδυ.Λοιπόν κατ'αρχήν Παράθεση από demakhs: “αυτό Λύση στο πρόβλημα "current account is different from the account info on the device" στο ξανάγραψα, έχω ζαλιστεί.... ” πήγα μέχρι το σημείο που λέει μετά για erase data etc etc.προς το τέλος του βίντεο.Αν το συνεχίσω έχω ελπίδες να ξεκλειδώσει ο bootloader με την stable global που έχει το κινητό μου ή τσάμπα κόπος και με κίνδυνο να έχω και άλλα θέματα μετά? Το θεωρώ πραγματικά έκπληξη να μην βλέπει το myp…
-
Μήνυμααίτηση έχω κάνει άλλα μήνυμα δεν ήρθε ποτέ να πώ την αλήθεια.το είχα πεί εδώ και είχα πάρει απάντηση να ακολουθήσω τα βήματα στο myflashunlock.και ήταν η πρώτη φορά που έφτανα σε αυτό το σημείο.Μήπως πρέπει να κάνω κάποιο νέο αίτημα?
-
Μήνυμααυτό κάνω αλλά συνέχεια παίρνω όπως είπα και πιο πρίν αυτή την εικόνα γύρω στο 50% forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20957/
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20955/ επειδή έχω μπερδευτεί,έχοντας αυτή την εικόνα στο pc σημαίνει οτι έχω πάρει και άδεια για ξεκλείδωμα σωστα?εννοώ ακολουθώντας τα βήματα με το myflashunlock tool.Γιατί αίτηση έκανα πρίν κανά 2 εβδομάδες
-
ΜήνυμαΠαράθεση από michael: “Εχεις κανει login στο mi account σου μεσα απο την εφαρμογη στο κινητο; ” ναί έχω κάνει login απο την εφαρμογή στο κινητό
-
Μήνυμαπροσπαθώ να ξεκλειδώσω με αυτή αλλά τίποτα.Δυστυχώς πρέπει να βγώ τώρα και να συνεχίσω αύριο.