Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 304.
-
Επίσης εχω ψωνίσει αρκετές φορές απο geek.Πάντα παρέλαβα!!Οι χρόνοι μεγάλοι αλλά όχι με αποκλειστική ευθύνη του geek. Mια ερώτηση για eglobalcentral.Eπειδή ένας φίλος ενδιαφέρεται για το MI5s,στην αντίστοιχη σελίδα αλλά και σε όλα τα xiaomi που είδα γράφει το εξής forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/42827/ Με τι ROM τα στέλνουνε?Πρέπει με την παραλαβή να περάσει global stable ή dev ή την Ελληνική?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠλέον το έχω πάρει απόφαση να συνηθίσω το Strava και κάνω extract τα activities από runtastic και import στο Strava μέσω των οδηγιών στην σελίδα τους.Χαθηκα με τον τρόπο του xda χαχα.Θα δω λίγο το syncmytracks. ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! =============== Αυγ 31st 2017, 5:47pm =============== Πλήρωσα το 3ευρω για το sync my tracks αλλά πιστεύω αξίζει τα λεφτά του γιατί activities 2+ ετών γίνονται αυτή την στιγμή αυτόματα μεταφορά απο runtastic στο strava.Εγώ manual κανα δίμηνο είχα κάνει μέχρι τώρα …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “μήπως είναι υπενθύμιση απλά ; ” Mαλλον αυτό είναι.Γιατί τσεκάρω τα activities μου στο ρολόι και στην ανάλυση τους έχει κανονικά min-max και average heart rate της διαδρομής.Με μπέρδεψε μάλλον η εφαρμογή strava για το κινητό που βλέπω τώρα οτι πρέπει να είσαι premium για να δείς και την heart rate ανάλυση της διαδρομής σου.Όταν όμως βλέπω την ανάλυση της διαδρομής απο το PC μου στο strava.com βλέπω κανονικά το heart rate στο διάγραμμα. edit:Sorry έκανα ένα λάθος.Στην …
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο ρολόι είναι πάρα πολύ ωραίο και το έχω συνηθίσει στο διάστημα αυτό που το φοράω,γύρω στις 20-25 μέρες.Ένα θέμα που έχω στο τρέξιμο που το χρησιμοποιώ αρκετά είναι με τους καρδιακούς παλμούς.Ενώ το σφίγγω όσο πάει το ρολόι στο καρπό,όταν ξεκινάω το τρέξιμο μου ζητάει να το σφίξω ακόμα περισσότερο για να μετρήσει!!Το έχει κανείς άλλος αυτό το θέμα?
-
Ζαχαρώνω αυτό εδώ Original Xiaomi 17L Classic Business Style Men Laptop Backpack -$27.99 Online Shopping| GearBest.com (Νομίζω απο GB επιτρέπονται τα link,αν οχι sorry,να κατέβει!!) Με priority line έρχονται συνήθως στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται?Δεν έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο τρόπο ακόμα.
-
Θέλω να παραγγείλω ένα xiaomi backpack.Δεν έχω τρελές απαιτήσεις.Laptop μεχρι 15,6 inch να χωράει και νορμάλ χώρους.Αν είναι αδιβροχο ακόμα καλύτερα.Απο τιμή .αντε 30-40 ευρώ το πολύ.Το θέμα μου είναι αν κάποιο site στέλνει απο Ευρωπαική αποθήκη για να έρθει σε εύλογο χρονικό διάστημα και ας δώσω κάτι παραπάνω.Δεν θέλω να περιμένω κανά δίμηνο για την συγκεκριμένη αγορά.Έχετε κάτι να προτείνετε?Ευχαριστώ..
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΤο PC μου με windows 10 ενώ όταν συνδέω το ρολόι το φορτίζει κανονικά,δεν μπορώ να το δώ για να περάσω μερικά τραγούδια έτσι δοκιμαστικά.Δεν το βλέπει καθόλου ενώ κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο όταν συνδέω το usb.Ξέρεις κανείς τι παίζει με αυτό το θέμα?
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΕμένα το κάνει από την πρώτη μέρα που το φόρεσα και μάλιστα δονείται και όταν φτάσω στα μισά βήματα εμφανίζοντας και σχετικό μήνυμα,ότι είμαι halfway etc eetc.Μήπως είναι η δόνηση στο weak και δεν το αισθάνεσαι?Βάλε το στο STRONG γιατί οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχει την ισχύ της δόνησης του miband το amazfit.
-
AmazFit bt Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από jobous: “Καλημέρα. Η συγκεκριμένη ROM είναι η τελευταία. Σήμερα είμαι στην τρίτη μέρα και είναι στο 50% . Μια χαρά. άλαμε και ορισμένα πρόσθετα watchfaces. Ερώτηση: Το GPS λειτουργεί αυτόματα ??? Εννοώ κλείνει ανοίγει ανάλογα αν ζητηθεί απο μια πχ άσκηση ή την πυξίδα ?? Επίσης στην πυξίδα , σας βγάζει κανονικά συντεταγμένες , υψόμετρο και πίεση ?? Γιατί εμένα ου δείχνει μόνο πίεση... στα άλλα μόνο Loading. ” Και μένα μόνο LOADING στα άλλα.Τώρα που το είπες το παρατήρησα.Απο μπαταρία…
-
AmazFit bt Xiaomi
Μήνυμαπληροφοριακά με airplane mode deactivated οι καταναλωση μπαταρίας πάλι πολύ νορμάλ.Δεν ξαναέκανε αυτό το drain.Όλα καλά προς το παρόν.