Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
Παράθεση από Geo4ever: “Παράθεση από Alex_MLT: “Παιδιά,είχα το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη, και ήταν εύκολα αντιληπτό γιατί είχα το ίδιο τηλέφωνο το οποίο χάλασε από νερό και μόλις πήρα καινούριο το ίδιο κατάλαβα αμέσως την διαφορά. Αυτό που έγινε είναι ότι μόλις πέρασα την ελληνική XTRV και έβαλα αυξημένη αντίθεση στις ρυθμίσεις οθόνης, η ποιότητα επανήλθε όπως ακριβώς τη θυμόμουν από το προηγούμενο κινητό. Ίσως όμως και να ήταν σύμπτωση , μπορεί η οθόνη να χρειάζεται απλά μερικές μέρες λειτουργ…
-
Επιλογή κινητού
ΜήνυμαΠαράθεση από kill bill94: “Καλησπερα παιδια!! Ειμαι και εγω καινουριος στο φορουμ και ειμαι στην αναζητηση κινητου και εχω καταληξει στο redmi pro Απλα μια ερωτηση θελω να κανω πριν το παραγγειλω...να το παραγγειλω με Multi-language Rom&google play store installed ή Official CN ROM(Only support Chinese&English) ποιο ειναι πιο ευκολο μετα για να βαλω την ελληνικη rom? Ευχαριστω! ” Αφού θα την αλλάξεις, παρ'το στανταρ με Official CN. Και θα σου έλεγα να το ζητήσεις κλειστό το κουτί. Εργοστασίου. Ν…
-
Επιλογή κινητού
ΜήνυμαΠαράθεση από ChristosS: “[...] για αρχή θα αλλάξω ρομ μόνο αν δεν με βολεύει αυτή με την οποία έρχεται το κινητό.... η μπορεί να φλασαρω την global που είναι σταθερή [...] ” Μια επισήμανση μόνο... Για την ώρα, δεν έχει βγει Global ROM για το Pro. Μόνο οι δύο China (Stable/Developer). Οπότε υπολόγισε ότι, στην καλύτερη περίπτωση, το κινητό θα έρθει με China Stable. Οπότε και πάλι θα πρότεινα να αλλάξεις! Η Ελληνική ROM είναι εδώ, και περιμένει το κινητό σου για να κάνουν καλή παρέα! Με το καλό η …
-
Unfortunately, com.mediatek.selfregister... Το συγκεκριμένο error μου το δίνει με το πέρασμα της τελευταίας GTV ( xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V8_GTV-6.11.3.zip ) Αμέσως μετά τις πρώτες ρυθμίσεις. Αλλιώς, θα το πετάξει μετά από λίγο σκάλισμα. Δεν έχω προσπαθήσει να περάσω άλλη ROM ακόμη. 3-4 φορές αυτή, μόνο. Και κάθε φορά παίρνω το error. Screenshot_2017_01_09_22_24_34_974_com_miui_home.png Extra Info: Το κινητό ήρθε σφραγισμένο. Με CN Stable. Έχω ξεκλειδώσει Bootloader και έχω περάσει twrp by …
-
ΧΙΑΟΜΙ REDMI PRO ΚΑΜΕΡΑ
ΜήνυμαΑν κατάλαβα σωστά το τι συμβαίνει, είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία beutify.. Ή πως αλλιώς λέγεται.. Και μάλλον μιλάμε για την μπροστινή κάμερα... [Λύση]: Με την μπροστινή κάμερα ενεργοποιημένη, πας στην γωνία της οθόνης που είναι κάτω από την κάμερα και πατάς τον κύκλο με τα αστεράκια. Από τις επιλογές Smart-Pro-Off, διάλεξε το off. Ελπίζω να δώσει λύση..
-
Παράθεση από geoanto555: “Η EU rom μπαίνει με ξεκλείδωτο bootloader.Το vickmall απ ότι ξέρω ΔΕΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ... Άρα.... μαιμουδορόμ.. ” Άρα σωστά είπα στο παλικάρι, να μην προτιμήσει να του έρθει με multi γιατι θα είναι μάλλον προβληματική.. Multi εννοούν τη μαϊμού στο vick... ---------------- Ένα δικό μου θέμα τώρα... Ξεκινώντας την πρώτη εκατάσταση της ελληνικής (πάνω σε CN stable) μου έβγαζε τα fails στα wipes. Έκανα format data > Reboot Recovery > Install απο SD. Ανοίγει και πετάει ένα Unfor…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Stasis: “Οι multilanguage έχει μεν ελληνικά, αλλά ας αποφεύγεται καθώς είναι προβληματική... ” οι multi δεν είναι προβληματικές...Είναι custom ROM απο xiaomi EU αντιλαμβάνομαι ότι αναφέρεσαι στις πειραγμένες ROM.. ως Multi αναφέρουμε τις EU πάντα ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από lak100: “Από vickmall η multilanguage είναι καλή; η είναι προβληματική ” Λογικά είναι η "προβληματική" ” Τελικά τι ισχύει? Μπερδεύτηκα...
-
@lak100, το Redmi Pro, δεν έχει πάρει Global, για την ώρα. Μόνο CN stable και CN dev, οι οποίες έχουν μόνο αγγλικά (και κινέζικα). Οι multilanguage έχει μεν ελληνικά, αλλά ας αποφεύγεται καθώς είναι προβληματική. Η εγγυημένη λύση για ελληνικά, είναι η 'εδώ΄ ελληνική custom, χάρη στα παιδιά! Οπότε, αν δεν ψήνεστε για ένα μικροσκάλισμα με την ελληνική ROM απο εδώ, για να δείξει το στολίδι, και θέλετε άμεσα ελληνικά, πας σε άλλο κινητό που να έχει πάρει global!
-
+1 StasisPm
-
1) Ok. Flashαρα την τελευταια GTV μέσω sdcard. Περάστηκε χωρίς σφάλματα. Όταν το κινητο ανοιγε, και πριν μπει στις ρυθμίσεις, έβγαλε ένα μήνυμα "unfortunately, com.mediatek.selfregist...", με επιλογες Cancel και Send report. Πάτησα Cancel και κατόπιν, άνοιξε κανονικά. Δεν ξέρω αν το παραπάνω δημιουργήσει προβλήματα στην πορεία.. 2) Τώρα, να αναφέρω και ένα θεματάκι που είχα απο πριν. Όταν μπαίνω σε Fastboot mode και συνδέω το κινητό, βγαίνει μόνο του απο fastboot και κάνει κανονικό reboot. Με απ…
-
Λοιπόον.. Ήρθε τελικά στα χέρια μου το πρώτο μου Xiaomi.. (Pro, Σφραγισμένο, CN Stable, Locked BL, κλπ..) Και αφού το χάζεψα λίγο, είπα να περάσω στο σκάλισμα. Ξαναδιάβασμα οδηγούς και πάμε.. Unlock bootloader ✓OK TWRP by mic ✓OK Ψυχολογία στα ύψη! Λέω, 'δεν πάμε να πάρουμε κι ένα καθαρό backup πριν αρχίσουμε? ...' Unable to mount /data/media/TWRP/.twrps Failed to mount /data Unable to mount storage huh.png Πάω να κάνω reboot .. Κολλημένο στο Mi Logo (χωρις android bar). unsure.png Λέω 'Να κάνω …
-
Παράθεση από indianos78: “Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Redmi Pro και έχει βρει αυτό: ebay.co.uk/itm/Xiaomi-Redmi-Pr…m:me4kQzpz1mjqYfYI2pBZmxg Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: Θα χρειαστεί να κάνει αίτηση για ξεκλείδωμα κλπ και να περάσει τις gtv roms από εδώ ή θα έχει ελληνικά η συσκευή; ” Χωρίς να θέλω να επηρεάσω και χωρίς να έχω εμπειρία από το ένα μαγαζί ή το άλλο.... Μια γνώμη... Παραθέτεις ένα (άγνωστο?) μαγαζί με 97% θετικές κριτικές (ε…