Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-62 από 62.
-
Καλησπερες
Stasis - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@NasDriver, εκεί μπορείς να δεις τα υπο παρακολούθηση. Εγώ έψαχνα πως να προσθέσω εκεί κάποιο θέμα, χωρις να έχω συμμετάσχει σε αυτό. @themakos66, δεν ισχύει ότι 'υποχρεωτικά πρέπει να γράψεις κάτι και μετά...'. Δες εδώ! ... Παράθεση από Stasis: “EDIT: Το βρήκα κι εγώ Μαζί με τα πολλά εικονίδια πάνω δεξιά στο εκάστοτε νήμα. Είναι Το συμβολάκι-παράσημο, δίπλα από το σύμβολο του facebook, με σημείωση 'Διαχείρηση Συνδρομής' (Προς κάθε μελλοντικό ενδιαφερόμενο) 2vvrptz.jpg ” Και έτσι παίρνω πλέον εν…
-
Καλησπερες
Stasis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρες κι από μένα. Πρώτο ποστ. Και έχοντας την ίδια απορία για την παρακολούθηση με τον @heisenberg, η αναζήτηση με έφερε εδώ Δεκτό, αυτό που λέει ο @themakos66, ότι "στα θέματα στα οποία γράφεις κάτι αυτόματα μπαίνουν στα υπο παρακολούθηση", αλλά πως μπορώ να παρακολουθώ θέματα στα οποία δεν έχω γράψει? Πχ, εγώ παρακολουθώ το νήμα του RMN3P εδώ και κανένα 2μηνο χωρίς να έχω (ακόμα) τη συσκευή ή να έχω γράψει εκεί. Τώρα που εγγράφηκα θέλω και να ειδοποιούμαι! Που είναι αυτό το 'πάνω δεξιά' …