Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
Ένα πμ να σε πάρω τηλ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλήθεια δεν βρίσκω το cchat....? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
0b49a6919634f7b179a8000bf8dfb9e3.jpg Την προηγούμενη φορά που κατέβασα την προτεινόμενη ρομ για να λύσω αυτο το πρόβλημα μου έκανε hard brick. Τι να κάνω τώρα? Πάω για δεύτερη μ φενεται Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το υπέρbrikara μία φορά και το επανέφερα με τα πινάκια κάτω από την μητρική. Ελπίζω να μην ξαναχρειαστει να το κάνω πάλι.. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ. Ξεκινάω και σε ενημερωνω σε 10 λεπτά. Το πολυ Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μετά όμως θα μπορώ να ξεκλειδώσω το bootloader κανονικά? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
6c187c0dcaad02ae07443be086cd1381.jpg Αυτή εδώ έννοεις lalas Ή την παρακάτω? 847967af753fc5a9f76b09d6fbc3c1d7.jpg Αλλά ο οδηγός λέει ποτέ την global dev. Για αυτό δεν το κάνω. Έχω μπερδευτει Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το mi max hellium παίδες ποτέ θα το έχουμε? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παίδες! Έχει βρει κάποιος λύση για το play store που δεν κατεβάζει εφαρμογή μέσω δεδομένων. Εψαξα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις του play store και αν υπάρχει κάτι στα δικαιώματα της εφαρμογης που πρέπει να αλλάξω αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Έχεις βρει κάποιος λύση? Φοραω την ελληνική developer 8.6.7.7. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστω lalasgr το δοκιμαζω και ενημερωνω. Κατι ακομα, στα τελευταια βηματα του οδηγου συγκεκριμενα στο Όταν τελειώσει το Flash, κάνουμε Reboot στο System. Θα μας ζητήσει να κάνει εγκατάσταση το superuser και εμείς ΠΡΕΠΕΙ να επιλέξουμε DO NOT INSTALL και θα συνεχίσει η επανεκκίνηση στο σύστημα. Εκανα reboot δεν μ ζητησε να κανει εκγατασταση το superuser απλα ξεκινησε το mui και σεταρα την συσκευη. Εγινε κατι λαθος? του εκανα 2 φορες περασμα την Ελλ. rom αλλα παλι το ιδιο. Οι root εφαρμογες μου…
-
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ! Στον lallasgr! Το 64 αρι μ είναι λειρουργικοτατο λόγο του κατατοπιστικοτατου οδηγου! Περασμένη η ελληνική. Το μόνο περίεργο είναι το MI pc που δεν μου συνδέεται και μ βγάζει το παρακάτω μήνυμα 'You need to update your devise to use MI Pc Suite Update your devise before connecting' Τι μπορώ να κάνω;
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμακατα τα αλλά δουλεύουν όλα απροβληματιστα για μια κανονική χρήση ημέρας. Μ αφήνει 1.5 Ραμ χωρίς ανοιχτές εφαρμογές. Είναι φυσιολογικό?
-
Flash την 7.1.6.0 stable multi xiaomi.eu (με ελληνικά και root) μέχρι το ξεκλείδωμα του bootloader
Μήνυμααρχικα δεν το διάβαζε. Μετά έκανα ξανά πέρασμα την Ρομ μέσο φλας και διαβάζει το αποτύπωμα αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις του μόλις πάω να το αλλάξω απλά κολλάει το πρόγραμμα...